|
|
| Autor |
Zpráva |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 5:00 am Předmět: Icq |
|
|
hele, mam jeden dotaz, jak je to s icq mezi kontinenty,? ja ho zas nemam moc dlouho a nezkoumal sem to, tak nevim abych si treba ja z Prahy psal s nekym z Bostonu treba??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 5:46 am Předmět: |
|
|
Jo ICQ je worldwide, ale uz se zacina prechazet na
Skype, nebo jestelepsi na OpenWengo.
http://www.chicagocz.com/telefonovani-pres-internet/
Ja osobne ICQ nepouzivam pro vetsi bezpecnost pocitace. V minulosti bylo ICQ brana pro hackery, kteri se mohli nabourat do pocitace jakehokoliv ICQ uzivatele. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 6:05 am Předmět: |
|
|
fajn miro, skype si kdyztak sezenu, a OpenWengo neznam, znam jen icq, skype pak MSNko a jeste jeden, ted si nevzpomenu, ale jen me zajimalo esli se teda da pres to icq psat i do sveta a esli je to bez problemu, - na coz si mi odpovedel a ja ti dekuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Jo ICQ je worldwide, ale uz se zacina prechazet na
Ja osobne ICQ nepouzivam pro vetsi bezpecnost pocitace. V minulosti bylo ICQ brana pro hackery, kteri se mohli nabourat do pocitace jakehokoliv ICQ uzivatele. |
mne trapnej skype vubec nefunguje od ty doby co me donutili si stahnout novou verzi
A icq je trapny kdyz mluvis pres sluchatka, je to jako vysilacka "prepinam"... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
hehe ja nemluvim - ja pisu holt ekonomicka skola - psani vsema 11 je bezvadna vec - teda vsema 10 tim jedenactym to bylo samostudium  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | hehe ja nemluvim - ja pisu holt ekonomicka skola - psani vsema 11 je bezvadna vec - teda vsema 10 tim jedenactym to bylo samostudium  |
dneska umej psat vsichni
ale ja s moji rodinou radsi mluvim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:23 pm Předmět: |
|
|
nj, s rodinou jo, ale kdyz mam na kontatku cizi lidi s kerejma sem se seznamil nekde na foru nebo tak, tak nevim ale nechce se mi jit hned do mluveni a do webcamery, psani mi nevadi a procivcim si ho, toho neni nikdy dost, - a taky sem linej si koupit micro a webovku, no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | miro napsal: | Jo ICQ je worldwide, ale uz se zacina prechazet na
mne trapnej skype vubec nefunguje od ty doby co me donutili si stahnout novou verzi
A icq je trapny kdyz mluvis pres sluchatka, je to jako vysilacka "prepinam"... |
Zajimave, SKYPE funguje perfect i s novou verzi.
Vis co delas???????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|