|
|
| Autor |
Zpráva |
Petr Anonymní
|
Zaslal: po červen 19, 2006 4:27 pm Předmět: Máma mi onemocněla rakovinou |
|
|
Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s jedním velkým problémem. Moje máma žije jako ilegál ve státech už 6. rok a před měsícem začla mít zdravotní problémy, které potřebovaly lékařské vyšetření s následnou diagnozou rakoviny. Už ji z nemocnice nepustili domů a léčbu vidí doktoři tak na 6 měsícu s tím, že bude docházet na chemoterapii asi 2krát do měsíce, ale když ji bude špatně a nebude moci jít do práce tak brzy skončí na ulici. Já jsem se o vízum snažil 4krát a nikdy jsem ho nedostal. Potřebuji se za ní dostat a postarat se o ní, moje přítelkyně vízum má...
poraďte cokoliv,
už to řešíme s doktory, aby napsali nějaké potvrzení, abych ji mohl navštívit, ale moc tomu nevěřím, že bych to vízum dostal a mám hrůzu z toho až se vtom začnou pitvat úředníci...
Slyšel jsem o lidech, co vízum dokáží sehnat. Najde se tady třeba někdo takový? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: út červen 20, 2006 10:51 pm Předmět: Re: Máma mi onemocněla rakovinou |
|
|
| Petr napsal: | Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s jedním velkým problémem. Moje máma žije jako ilegál ve státech už 6. rok a před měsícem začla mít zdravotní problémy, které potřebovaly lékařské vyšetření s následnou diagnozou rakoviny. Už ji z nemocnice nepustili domů a léčbu vidí doktoři tak na 6 měsícu s tím, že bude docházet na chemoterapii asi 2krát do měsíce, ale když ji bude špatně a nebude moci jít do práce tak brzy skončí na ulici. Já jsem se o vízum snažil 4krát a nikdy jsem ho nedostal. Potřebuji se za ní dostat a postarat se o ní, moje přítelkyně vízum má...
poraďte cokoliv,
už to řešíme s doktory, aby napsali nějaké potvrzení, abych ji mohl navštívit, ale moc tomu nevěřím, že bych to vízum dostal a mám hrůzu z toho až se vtom začnou pitvat úředníci...
Slyšel jsem o lidech, co vízum dokáží sehnat. Najde se tady třeba někdo takový? |
uvazuj realne. posli mame letenku do CR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: st červen 21, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|
| NIC NENI NEMOZNE , KAMARADE. OD TOHO JSEM TU JA , ABYCH POMAHAL KRAJANUM. JESTLI MAS SERIOZNI ZAJEM NEDEJ NA BLBECKY A NAPIS MI NA BRETTSCHNEIDERMICHAEL(zavinAC)HOTMAIL.COM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Anonymní
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 2:25 am Předmět: |
|
|
| Reálně uvažuju a poslat jí letenku byla jedna z možností, ale vzhledem k tomu že se ten rak rozšířil k plicím, let by prostě nedala. Tohle jí řekli doktoři... Takže budu muset já za ní... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcy Anonymní
|
Zaslal: čt červen 22, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Petr napsal: | | Reálně uvažuju a poslat jí letenku byla jedna z možností, ale vzhledem k tomu že se ten rak rozšířil k plicím, let by prostě nedala. Tohle jí řekli doktoři... Takže budu muset já za ní... |
Hmmm, to je zle...vis jestli uz jsou zasazene plice, rakovina postupuje velice rychle....preju hodne stesti tobe i mamince. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červen 28, 2006 11:39 am Předmět: |
|
|
Posilal jsem email na Velvyslanectvi.
Toto mi poslali:
| citace: |
Vazeny pane,
obdrzeli jsme od Velvyslanectvi ve Washingtonu Vasi zadost o radu ohledne pripadu nemocne matky v USA. Prosim sdelte dotycnemu cloveku, ze se muze obratit na nas Generalni konzulat v Chicagu s zadosti o pomoc.
kontakt:
Generalni konzulat CR
205 N Michigan Ave.
Suite 1680
Chicago, IL 60601
tel. 312 861 1037
e-mail: consulate_chicago(zavinAC)mzv.cz
|
Celkem by me zajimalo, jestli nejak pomuzou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: st červen 28, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Posilal jsem email na Velvyslanectvi.
Toto mi poslali:
| citace: |
Vazeny pane,
obdrzeli jsme od Velvyslanectvi ve Washingtonu Vasi zadost o radu ohledne pripadu nemocne matky v USA. Prosim sdelte dotycnemu cloveku, ze se muze obratit na nas Generalni konzulat v Chicagu s zadosti o pomoc.
kontakt:
Generalni konzulat CR
205 N Michigan Ave.
Suite 1680
Chicago, IL 60601
tel. 312 861 1037
e-mail: consulate_chicago(zavinAC)mzv.cz
|
Celkem by me zajimalo, jestli nejak pomuzou... |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 28, 2006 1:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud tomu dobre rozumim, je Petr v Cechach, takze konzulat v Chicagu je celkem z ruky.
Coz takhle jit primo ke zdroji a zkusit ministrestvo zahranici? Nebo prezidentskou kancelar? Protoze jde o humanitarni pripad mozna by stalo zato obratit se na Cerveny kriz? Pokud se na Tebe vsichni vykaslou, muzes jit i do televize.
Kazdopadne maminka ma asi nejlepsi sance, pokud zustane co nejdele tady, americka onkologie je prece jenom o chlup dal nez nase.
Hodne stesti! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 28, 2006 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Ja jsem mel na mysli, ze Chicago a vubec instituce na uzemi USA jsou trochu z ruky pro Petra ne jeho maminku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepino
Registrace: 30. 01. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj Petre
Jak jses na tom mas uz to vizum?Mam urcitou moznost tak se ozvi myslim ze Ti to pomuze |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|