Matka mi Onemocněla rakovinou

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Matka mi Onemocněla rakovinou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 4:10 pm    Předmět: Matka mi Onemocněla rakovinou Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s jedním velkým problémem. Moje máma žije jako ilegál ve státech už 6. rok a před měsícem začla mít zdravotní problémy, které potřebovaly lékařské vyšetření s následnou diagnozou rakoviny. Už ji z nemocnice nepustili domů a léčbu vidí doktoři tak na 6 měsícu s tím, že bude docházet na chemoterapii asi 2krát do měsíce, ale když ji bude špatně a nebude moci jít do práce tak brzy skončí na ulici. Já jsem se o vízum snažil 4krát a nikdy jsem ho nedostal. Potřebuji se za ní dostat a postarat se o ní, moje přítelkyně vízum má...

poraďte cokoliv,
už to řešíme s doktory, aby napsali nějaké potvrzení, abych ji mohl navštívit, ale moc tomu nevěřím, že bych to vízum dostal a mám hrůzu z toho až se vtom začnou pitvat úředníci...
Slyšel jsem o lidech, co vízum dokáží sehnat. Najde se tady třeba někdo takový?
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc to nezkusis normalne pres ambasadu? Jsou v takovych pripadech vstricnejsi. A nebo cerveny kriz...Zkusto hodne stesti a dobrou trefu na normalni lidi... Cool
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 03, 2006 2:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toto tema je vice probrane v jinem vlaknu zde:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-926.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com