Totalni System Breakdown

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Totalni System Breakdown

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Oznameni Chicago-cz
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 7:10 am    Předmět: Totalni System Breakdown Odpovědět s citátem

Omlouvam se vsem uzivatelum a priznivcum chicaga-cz.com za vypadek, ktery mel nezvykle dlouhe trvani. Osobne jsem tak dlouhy vypadek nikdy nezazil a ani o nem nikdy neslysel, za celou dobu 7 let jako webmaster. Forum bylo mimo povoz skoro tyden a domena chicago-cz.com asi 3 dny.

Tato zkusenost me presvedcila, abych zmenil hosting providera.

Abych to vysvetlil:
14 únor 2006 me premluvil muj soucasny hosing provider, at nemenim providera, ale ze oni mi zridi privatni server, ktery nebude pretizen mnozstvim webovek ostatnich uzivatelu. Udelal jsem chybu, ze jsem se nechal premluvit i po opravdu spatnych zkusenostech s timto providerem.

Tento downtime vznikl tak, ze po tom co nam vypadlo forum (mySql) jsem kontaktoval providera, ktery mi zdelil, ze musi preinstalovat OS (operacni system) na servru a ze nas stehuje na jiny server.
Pri stehovani na jiny server udelal provider hostingu dalsi chybu pri instalaci DNS a to bylo pricinou toho, ze domena chicago-cz.com nemohla najit server. DNS network je tak trochu doktorina a kdyz to dela nekdo kdo tomu nerozumi dopadne to tak jak to dopadlo. Jinak DNS Propagation trva od 24-72 hodin, jestli toto tema nekoho zajima muze si precist par clanku, k pochopeni co se vlastne stalo:
http://support.acmeinternet.com/howtofaqs/domainfaq/propogation.htm
http://support.exabytes.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=16

Hosting povider se sice omlouval a slibil mesic zdarma ($80), ale ja jsem se rozhodl, ze jen co najdu nejaky duveryhodny hosting provider, tak se hned zas stehujem.
Problem je, ze zijem v dobe preinformovanosti, kdy je tezke rozeznat, ktere informace jsou duveryhodne a ktere ne, proto bude hledani noveho hosting provideru asi chvili trvat.
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravdepodobne par dni nepobezi inzerce, je to perl script a na serveru je potreba neco jeste doinstalovat.
Dekuji za pochopeni.
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste je mozne ocekavat par mensich vypadku DNS v prubehu 48h.
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach miro Shocked Shocked ja sem se sem na forum nemohl dostat 14 dnu, a porad sem nevedel esli je problem u me nebo nebo ne, konecne ze to facha, to sem velice rad Very Happy Razz
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo koukam bylo to delsi. Nejdrive prestalo fungovat forum, tak jsem komunikoval s hosting providerem proc to nejde opravit, pak se prislo na to, ze je neco s OS na serveru a pak hosting provider zacal stehovat a nastal DNS problem. forum nefungovalo 9 dnu a cela domena chicago-cz.com mela 3 dny DNS error. Ze se muze stat neco takoveho jsem si ani ve snu nikdy nedokazal predstavit. Jink domena chicagocz.com kde bezi weblog funovala, protoze je na jinem serveru.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2006 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile Very Happy Razz
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 11:27 am    Předmět: Vypadek Odpovědět s citátem

Zrovna kdyz jsem potrebovl nejakou informaci, tak to neslo, ale nastesti starej dobrej google a jeho Google's cache si to ulozil a ja to nasel. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Oznameni Chicago-cz Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com