|
|
| Autor |
Zpráva |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červenec 03, 2006 2:29 pm Předmět: Re: tak to by mi fakt nedoslo ze ses to Ty .. |
|
|
Navy:
wow - no ted jsem fakt vzteky ukous kabel od repraku veril bys tomu? Tentokrat jsi mne tak rozebral, ze se z toho asi fakt neproberu - ale jeste nez me vzteky trefi, zkusim i kdyz zcela "predvidatelne" zakejhat jo?
v tom předvídatelném kejhání ti nemohu upřít určitou spolehlivost
Navy:
1)Prohlasuji, ze se skutecne bavim - fakt nekecam.
Proč pořád tady zdůrazňuješ, že se bavíš? Na tom tvém duševním striptízu, co tady předvádíš, není nic až tak zábavného Proč ten čas raději nevyužiješ trochu produktivněji? V US to máš dle svých vlastních slov za pár, tak proč ty zbylé hodiny nevěnuješ něčemu hodnotnějšímu, něčemu, k čemu v Čechách už třeba nebudeš mít možnost přístupu? Vždyť kejhat můžeš i od Lipna
Navy:
2)o tom vytaceni - o tom co te uspokojuje nebo ne spis diskutuj se sexuologem a ze delas to,co "svobodomyslne povazujes za nejvhodnejsi" Ti nesezeru - delas to, na co mas a oba vime, ze to neni zadna slava.
Jedním z tvých hlavních nedostatků je to, že si pleteš 2 základní pojmy: doměnky a fakta - a všechny svoje premisy stavíš nikoliv na faktech, ale na pouhých doměnkách, které jsou vycucané z prstu (tvého) a nesou v sobě jasné poselství (jak pohýčkat své já tím, že se snažíš za každou cenu ukázat druhému, že máš navrch), které je pochopitelně negativní - neboť odráží tu negativní část tvé osobnosti...a tady v tom odstavečku mne ještě pobavilo slovní spojení "oba víme" - co prosím tě (ve vztahu k mé osobě) opravdu víš (ne se domníváš?) V podstatě nic ...
Navy:
3) hruby pytel atd .Pocty Ti chlape nejak nejdou pac jsi do Ty svy rovnice pozapomel dosadit obsah toho kontejneru ($7000 je kasparku jen cena za dopravu) a v hotovosti si prihod jednu nulu,pak priblizne dvounasobnou castku doloz do kontejneru a zkus to znova - ale to je porad vo materialnu (chapu Te - mas porad ty slozenky a nemas cim je zaplatit a je jedno jestli za topeni) - znova opakuji NENI NEBUDE A NEBYLO MYM CILEM V AMERICE ZBOHATNOUT.
Ty truhlíku, já vím, že je to cena za kontejner, psal si přeci o tom dost podrobně v jiné rubrice, já jsem jenom na tobě demonstroval svým podřízeným kolegům a kolegyním jednu sociotechniku zvanou "en passant", která spočívá ve zjištění určité informace od daného subjektu (v tomto případě tedy od tebe)tím, že nepoložíme přímou otázku, ale subjekt např. vhodně popíchneme. Tou informací, jak vyplývá ze souvislostí, byla výše částky, kterou sis za 7 let v US naspořil...ne že by mne to tak strašně zajímalo, ale na druhou stranu jsem se chtěl dozvědět, jakáže finanční úroveň ti, mj., tak strašně zvedá sebevědomí ...Jako tréninkovej modul skutečně nemáš (díky svému nabubřelému - a tedy snadno manipulovatelnému - egu) chybu a musím říct, že u mých kolegů a kolegyň slavíš svým způsobem docela úspěch ( nejen jako trenažér, ale i jako proti své vůli zábavný věštec)...kdybys měl nějaký plakáty nebo eventuálně foto se svým podpisem, dej vědět
Je jasný, že tvým cílem nebylo v Americe zbohatnout, to bys si totiž nemohl považovat svou misi do USA za úspěšnou (a to ty rád)
Navy:
4)o koulich ..
..."to have the balls for it" je slangove vyjadreni ktere by se nechalo volne prelozit jako "mit odvahu" nebo "mit kuraz" k necemu - (ve Zlicine ani Sobine ale ani v Trebonicich ci jinde na predmesti se s timto vyrazem tezko setkas)
:D ale ale, nebuť tak přímočaře sebestřednej a neomílej pořád ty otřepaný pořekadla - mě už docela nudí ti pořád něco vysvětlovat - ta má poznámka o "koulích" spíš směřovala k tomu, kde's to zase obšlehl...
Ad Zličín...je vidět, že umíš používat Mapquest (nebo jiný vyhledávací engine) - jsi tedy velký kluk
Navy:
4)O Mobovi a Friscu - neni to vo tom,kdy jsi komu co slibil je to vo tom,ze ses jeste ted nekde u Prahy - to je fakt a ze Mob se svyho drinku v dohlednu nedocka - dalsi fakt ... a neprekroucenej
spíš další tvoje doměnka - a překroucená...kam ti mám poslat pohled (řádně nasáklý zbytky toho drinku)
Navy:
5)schranka a ucty
... co mas furt s tim strilenim od boku? Nejses Ty zamaskovanej kovboj?Nejenom ze se dost opakujes (ze by Ti dochazely patrony?)a v dany poznamce vsichni pochopili co tim bylo mysleno a kamuflaz s letem bez i treba chabeho pokusu o vyvraceni toho, kam jsem s temi ucty miril? ..c'mon mas na vic ... a nebo ze bych se trefil do neceho v cem se necejtis tak jistej v kramflecich?
Jinak s truhlarinou jsem zacal az tady - a uprimne bavi mne to vic, nez to co jsem delal predtim doma a v neposledni rade (zase ty prachy) me to zivi ..
tady jen na úvod: myslím, že bude nejlepší, když se budeš vyjadřovat jen za sebe - a nikoliv za ostatní...pokud někdo z uživatelů či návštěvníků vůbec sleduje naší "debatu" o ničem, pochybuju, že tomu přikládá nějaký větší význam, tedy pokud vůbec nějaký...
prosím tě, co chceš vyvracet - tvoje doměnky? Nebuť tak pošetilej....Já bych to spíš otočil - zkus podložit nějaká tvá výše uvedená tvrzení nějakým faktem podloženým realitou...ty mi totiž připadáš jako šílený matematik, kterej chce řešit rovnici o spoustě neznámých - a ty neznámé nahradí svými ničím nepodloženými výplody své necvičené mysli - a výsledek taky podle toho vypadá (ty jseš ale na ten výsledek navíc snad pyšnej)...nenech se vysmát
Navy:
6)divim se, ze jsi ve svym rozboru nesel jaksi vic do "hloubky" - treba bys jeste neco nasel i na tom Ahoj pod podpisem ..jo a co podpis samotnej ...
ty máš rád různý bonmoty, tak teda odpovím v tvém stylu: perly sviním
Navy:
Demente demente - musi to bejt ale drina co?
Že by tvůj okamžik sebezpytování?
Navy:
Jses na rade
Navy
Ps.: husy tam u nas nemame ...[/quote]
...protože přijede Navy a všechny je svým kejháním nahradí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
Registrace: 23. 04. 2005 Příspěvky: 26 Bydliště: Jizni Cechy
|
Zaslal: po červenec 03, 2006 5:59 pm Předmět: dalsi a bohuzel uz ani ne vtipny ale uz spis unavny "ro |
|
|
No tos mne tedy nenadchnul - uz jsi sice prestal pouzivat "nastavene zrdcadlo" a "strelbu od boku" ale tematicky Ti to dost zchudlo - ted se priznam jsem se fakt ani neusmal.Zkusim tedy(pochopitelne predvidatelne)lehce pritvrdit a snad se polepsis a vzhledem k tomu, ze Tvuj posledni "rozbor" se netyka uz zcela niceho jineho nez mne samotneho odpovim Ti ve stejnem duchu (a priznej si, ze se na to tesis a jsi vdecny za kazdy naznak zajmu ze?
Napadlo mne, proc tady mrhas jinak jiste bravurne a beze zbytku smysluplne vyuzitym casem a dohadujes se tu hodiny a hodiny s nejakym balikem? Sek jsem se s tim ze jsi krehka divenka (i kdyz vime prd jestli treba nechodis po nocich vylepovat po Praze vtipky o cikanech v neznych lodickach a vycpanyma kozama) ale urcite jsem se nesek v odhadu Tebe samotnyho. Mas problemy s realitou a proto tahle virtualni kde muzes kecat a kecat (a ze toho je pozehnane cos tu a buhvikde jinde jeste vytvoril)bez toho, abys nebyl za sve "rozbory" nakopan do zadku ci ust.Jsi definitivne sam protoze si nedokazu predstavit, ze by ti partner ci partnerka ty dlouhe hodiny u pocitace na ruznych smajlikovacich forech toleroval(a).Mel bys semtam jit ven myslim tim ne jenom mezi pubiky na skateboard ale mezi lidi vekove Tobe blizsi - neboj se toho uvidis ze i tam jsou taci, kteri Te mozna alespon na chvilku opravdu se zajmem budou poslouchat - zkus pro zacatek jen treba kazdeho druheho pozdravit a podivat se mu pri tom do oci.Jen snad abys nebyl venku dlouho do noci aby nemeli doma starost (vasi uz nejsou z nejmladsich a dost na tom, ze Te maji po tricitce jeste na krku).Pozdravuj Tve "podrizene" hlavne kolegyne a pokud se bavi tak jsem si stoprocentne jist,ze to neni jen na muj ucet coz Tobe sice nedojde ale budiz o to je to veselejsi.Plakaty fakt nemam ani se nepotrebuju podepisovat - vis moje expritelkyne si mne rady pamatuji - snad vis co tim myslim a kdyz ne tak se nekoho tam okolo v praci zeptej - snad jedine ta vedle myho nicku - ta je opravdova (pochopitelne ne tak krasna a originalni jako ta Tva)ale na balika od Lipna to neni zas uznej sam tak zly.
sorry dneska mam na svou sebestrednost tady jenom chvilku - jdu na veceri ale budu na Tebe myslet.
Pa brouku
Navy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
Registrace: 25. 05. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: Czech Republic
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 1:48 am Předmět: Re: dalsi a bohuzel uz ani ne vtipny ale uz spis unavny &quo |
|
|
| navycz napsal: | No tos mne tedy nenadchnul - uz jsi sice prestal pouzivat "nastavene zrdcadlo" a "strelbu od boku" ale tematicky Ti to dost zchudlo - ted se priznam jsem se fakt ani neusmal.Zkusim tedy(pochopitelne predvidatelne)lehce pritvrdit a snad se polepsis a vzhledem k tomu, ze Tvuj posledni "rozbor" se netyka uz zcela niceho jineho nez mne samotneho odpovim Ti ve stejnem duchu (a priznej si, ze se na to tesis a jsi vdecny za kazdy naznak zajmu ze?
Napadlo mne, proc tady mrhas jinak jiste bravurne a beze zbytku smysluplne vyuzitym casem a dohadujes se tu hodiny a hodiny s nejakym balikem? Sek jsem se s tim ze jsi krehka divenka (i kdyz vime prd jestli treba nechodis po nocich vylepovat po Praze vtipky o cikanech v neznych lodickach a vycpanyma kozama) ale urcite jsem se nesek v odhadu Tebe samotnyho. Mas problemy s realitou a proto tahle virtualni kde muzes kecat a kecat (a ze toho je pozehnane cos tu a buhvikde jinde jeste vytvoril)bez toho, abys nebyl za sve "rozbory" nakopan do zadku ci ust.Jsi definitivne sam protoze si nedokazu predstavit, ze by ti partner ci partnerka ty dlouhe hodiny u pocitace na ruznych smajlikovacich forech toleroval(a).Mel bys semtam jit ven myslim tim ne jenom mezi pubiky na skateboard ale mezi lidi vekove Tobe blizsi - neboj se toho uvidis ze i tam jsou taci, kteri Te mozna alespon na chvilku opravdu se zajmem budou poslouchat - zkus pro zacatek jen treba kazdeho druheho pozdravit a podivat se mu pri tom do oci.Jen snad abys nebyl venku dlouho do noci aby nemeli doma starost (vasi uz nejsou z nejmladsich a dost na tom, ze Te maji po tricitce jeste na krku).Pozdravuj Tve "podrizene" hlavne kolegyne a pokud se bavi tak jsem si stoprocentne jist,ze to neni jen na muj ucet coz Tobe sice nedojde ale budiz o to je to veselejsi.Plakaty fakt nemam ani se nepotrebuju podepisovat - vis moje expritelkyne si mne rady pamatuji - snad vis co tim myslim a kdyz ne tak se nekoho tam okolo v praci zeptej - snad jedine ta vedle myho nicku - ta je opravdova (pochopitelne ne tak krasna a originalni jako ta Tva)ale na balika od Lipna to neni zas uznej sam tak zly.
sorry dneska mam na svou sebestrednost tady jenom chvilku - jdu na veceri ale budu na Tebe myslet.
Pa brouku
Navy |
To navy: Takže podle tebe sedí defekt dlouhé hodiny u počítače? Zajímavé, že ty vlastně vůbec. A proč tedy jsi měl čas zavítat na toto téma "God Bless America" a napsat tohle:
"smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak a chce nekam utyct ale asi nak jeste nevi kam a co tam bude delat a druhej (s velmi prilehavym nickem) vykreslil US Police jako vzor vsi ctnosti - no to sem fakt nezral.
God Bless ... zdravej lidskej rozum napriklad pac naposled kdy se povedlo spojit nabozenstvi s politikou horeli lidi na hranicich.
spis "blahoslaveni chudi duchem"
peace
navy"
Co byl asi tvůj cíl? Myslel sis že si všichni řeknou, že máš pravdu a odejdou a já se ti omluvím za to, že se snažím něco zjistit???? No tak to ses jaksi netrefil Zkrátka jsi neměl co dělat, tak jsi zavítal na jedno téma (bože proč zrovna na tohle???) a začal vyvolávat hádku. Nic víc, nic míň. Akorát jsi asi nepočítal s defektem na kterého nemáš. Co se dá dělat. Tak se všichni mějte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 4:09 am Předmět: |
|
|
Panove snazte se argumentovat na urovni a hajte sve nazory bez toho aby jste se osobne napadali. Trochu tolerance by neskodilo .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 8:49 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Panove snazte se argumentovat na urovni a hajte sve nazory bez toho aby jste se osobne napadali. Trochu tolerance by neskodilo .gif) |
Naprosto s tebou souhlasím. Ale podívej se kdo tu hádku vyvolal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 8:51 am Předmět: The Indepence Day |
|
|
Přeji všem krásný Den Nezávislosti Ať žije Amerika! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 10:09 am Předmět: pro Miro |
|
|
zdravim Miro, slibuji,ze pokud jakykoli dalsi prispevek bude o nazorech a ne o mne samotnem pokusim se zachovat obecnou miru elementarni slusnosti.
navy
za 14 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 10:50 am Předmět: pro Novise |
|
|
nasel jsem v Tvem prispevku nekolik otazek :
Proc jsem zavital na toto tema?
- no protoze se jmenuje "zustat a nebo jet domu" a s tim mam jaksi cosi spolecneho a za dalsi muj nazor je jiny nez "God bless America" nedalo mi a kliknul jsem do debaty o fizlech.
Pravdu mas v tom, ze jsem nemel co delat ale mylis se v tom, ze jsem nepocital s defektem - naopak pocital a doufal jsem, ze debata u tech fizlu i zustane ale defekt mne zase neprekvapil - s nim se totiz (viz jeho history) diskutovat neda - budto budes pln ucty hltat jeho opsany moudra a s nimi souhlasit a jses in a pokud si dovolis polemizovat jses out.Sam uznas, ze v ty prvni kategorii je dost nuda tak polemizuju.Je trochu skoda, ze uz nema k puvodnimu tematu mimo toho co nekde opsal nic rict a tak se zuby nehty drzi mne.Ale treba nas prekvapi.Ja s nim ani nesoutezim a ani se nehadam. On i jeho nazory jsou mi vcelku fuk - neni na nich pres veskerou jeho snahu nic tak zajimaveho ci poucneho - akorat si koleduje o to,aby ho za vecne brouzdani po netu vyhodili z prace.Jen tu z dlouhy chvile klepu do klavesnice - za par dni budu mit uplne jiny starosti a pak se tu chlapci zase v klidu muzete treba usmajlikovat.
Ahoj
Navy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 2:16 am Předmět: Re: pro Novise |
|
|
| navycz napsal: | nasel jsem v Tvem prispevku nekolik otazek :
- no protoze se jmenuje "zustat a nebo jet domu" a s tim mam jaksi cosi spolecneho a za dalsi muj nazor je jiny nez "God bless America" nedalo mi a kliknul jsem do debaty o fizlech.
Pravdu mas v tom, ze jsem nemel co delat ale mylis se v tom, ze jsem nepocital s defektem - naopak pocital a doufal jsem, ze debata u tech fizlu i zustane ale defekt mne zase neprekvapil - s nim se totiz (viz jeho history) diskutovat neda - budto budes pln ucty hltat jeho opsany moudra a s nimi souhlasit a jses in a pokud si dovolis polemizovat jses out.Sam uznas, ze v ty prvni kategorii je dost nuda tak polemizuju.Je trochu skoda, ze uz nema k puvodnimu tematu mimo toho co nekde opsal nic rict a tak se zuby nehty drzi mne.Ale treba nas prekvapi.Ja s nim ani nesoutezim a ani se nehadam. On i jeho nazory jsou mi vcelku fuk - neni na nich pres veskerou jeho snahu nic tak zajimaveho ci poucneho - akorat si koleduje o to,aby ho za vecne brouzdani po netu vyhodili z prace.Jen tu z dlouhy chvile klepu do klavesnice - za par dni budu mit uplne jiny starosti a pak se tu chlapci zase v klidu muzete treba usmajlikovat.
Ahoj
Navy |
Hele já už se k tomu radši nebudu vyjadřovat. Stejně bych zase napsal to stejný jako předtím...
Peace
Novis-M |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:27 am Předmět: Re: pro Novise |
|
|
| navycz napsal: | nasel jsem v Tvem prispevku nekolik otazek :
Ahoj
Navy |
No tak se teda vyjádřím.
1) Toto téma mělo být v sekci "Volné téma" ale spletl jsem se. No a co? Svět se nezboří.
2) To nebyla debata o "fízlech" (raději bych je nazýval "Policisty", zvláště ty americké). Téma jsem založil proto, abych se zeptal na pár věcí, co mě zajímají. První věcí byl Policejní systém.
3) Svět není černo-bílý. Jsou i jiné možnosti než "IN" a "OUT". Já dávám za pravdu defektovy, protože: a) on se sem nepřišel hádat, ale odpovědět mi na všechno, co mě zajímalo (a zajímá)
b) samozřejmě podle toho, co říká.
Ahoj
Novis-M |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:27 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
no, u me by evropskej "look" a "accent" taky urco fungoval, by me jen videli, uz bych lezel na kapote policejni kary, s nohama od sebe a hodinu nato stal pred soudem - myslim ze sem presne podle americkych policejnich predstav - masovy vrah )))) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 7:07 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | no, u me by evropskej "look" a "accent" taky urco fungoval, by me jen videli, uz bych lezel na kapote policejni kary, s nohama od sebe a hodinu nato stal pred soudem - myslim ze sem presne podle americkych policejnich predstav - masovy vrah )))) |
haha
ty me vzdycky tak pobavis
Jsem skoro chtela napsat ze je tady s tebou nejvetsi sranda, ale to nesmim rict,protoze Big Rig by se se mnou zase rozesel a ted si ho uz nesmim rozhazet, vis jak to chodi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
panove, ja vam opravdu, ale opravdu do vasi diskuze nechci zasahovat, jen se mi zda, ze jste tak nejak opustili tema a to tedy uplne. Mozna by mel Miro pro vas dva udelat nejake special  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:31 pm Předmět: pro novise |
|
|
Defektovy - s "mekym" ...vsim
jinak nemam (a nebo uz ani nechci) k Tvym poznamkach nic dodat nic ve zlym ale Tvoje originalni "May God bless .... blablabla jsem dneska nasel i na seznamu v diskusi o korejskych raketovych testech - taky ses "seknul"? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|