|
|
| Autor |
Zpráva |
daska
Registrace: 01. 04. 2005 Příspěvky: 13
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 1:57 pm Předmět: |
|
|
tak se s nama nikdo nebavi, ne? A tak by se nam
jo, mimochodem, tou jizdou bez pasu byl myslen bezpecnostni pas v aute, vis, to jen na okraj, mela jsem pocit ze ti to nejak nedoslo ale to byl jen malej dodatek, ja na pasy nejsem zvykla, ja radsi krosky... [/quote]
No jo, takova prirodni, krasna ceska, ktera nic nepotrebuje a vseho dosahne, pred kterou si kazdy Amik sedne na zadek, bez pasu a helmy-svet je prece svobodny, ale s velkym problemem osobnosti, kdyz pise pod xyx jmeny. Devce, tak hodne stesti, protoze, jestli co pises, myslis opravdu vazne, tak se mi zda, ze ho budes potrebovat. Mozna to je fakt tim slunickem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 1:59 pm Předmět: |
|
|
xxxxxxxxxx Na krosce nejezdim to je fakt.Jenze Ty bi jsi mela helmu opravdu pouzivat....padu na hlavu jsi evidentne absolvovala hodne a pokud jsi nedas rici bude to s Tebou jen ajen horsi VEM JSI NECO NA HLAVU PROBOHA!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxxxxxxxx Na krosce nejezdim to je fakt.Jenze Ty bi jsi mela helmu opravdu pouzivat....padu na hlavu jsi evidentne absolvovala hodne a pokud jsi nedas rici bude to s Tebou jen ajen horsi VEM JSI NECO NA HLAVU PROBOHA!  |
jen tak na okraj, ja na krosce umim a v zivote jsem z ni nespadla..
ty se radsi nauc cesky a pak do me husti ...
nepise se "bi" ani "jsi nedas rici" takze jestli ty me chces ucit jak na motocross, tak to smula...ale ja ceskej pravopis ovladam a ten anglickej taky, takze zapluj a nevopruzuj...
ps. ale jinak je s tebou sranda, docela me to i bavilo ti oponovat, ale uz je toho moc a prestava to mit vtip... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:11 pm Předmět: |
|
|
| daska napsal: | | vseho dosahne, pred kterou si kazdy Amik sedne na zadek, bez pasu a helmy-svet je prece svobodny, ale s velkym problemem osobnosti, kdyz pise pod xyx jmeny. : |
na jmenu nesejde, ono je to jedno bejt Dasenka nebo Fifinka... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
xxxxxxxxxx no prave to zacina bejt sranda... vsimla jsisi?,pokud tady na tom foru nekomu dojdou argumenty tak se vrhne na pravopis zacinam jsi zvykat 
Naposledy upravil Atlanta-man dne út červenec 26, 2005 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:35 pm Předmět: |
|
|
xxxxxxxxxx jeste detail,pokud jsi z krosky nespadla(tak jsi padla jinde ale prilbu jsi obstarej) tak jsi toho moc nenajezdila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxxxxxxxx jeste detail,pokud jsi z krosky nespadla(tak jsi padla jinde ale prilbu jsi obstarej) tak jsi toho moc nenajezdila  |
nene uz to fakt neni vtipny, takze pisu posledni prispevek
kros neni o padani a helmach, jak vis jak jezdim? Ja jsem nerekla ze muj vzor je Evil Knievel nebo Mad Mike, ja nejsem pres triky...ja ti taky nerikam ze se s lodi musis prvni potopit aby ses ji naucil ovladat...
tak sorry..papapa  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
xxxx jezdit motokros a tvrdit ze nespadnes...BLBOST!Jo pokud jde o lod tak je fakt ze jsem zadnou nepotopil...zatim.Jenze to je jenom nahradni konicek.Ten prvni je litani, no ze ze jsem ,,nespad,, u toho to zrovna tvrdit nemohu... Pokud delas jakykoli sport (i motokros) musis s urazem pocitat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxx jezdit motokros a tvrdit ze nespadnes...BLBOST!Jo pokud jde o lod tak je fakt ze jsem zadnou nepotopil...zatim.Jenze to je jenom nahradni konicek.Ten prvni je litani, no ze ze jsem ,,nespad,, u toho to zrovna tvrdit nemohu... Pokud delas jakykoli sport (i motokros) musis s urazem pocitat  |
ale ja prece nikdy netvrdila ze s urazem nepocitam, jen rikam ze jsem z krosiny nikdy neslitla, a to mozna proto, ze se nebojim anebo proto ze nedelam do triku...tak proc se tady takhle hadame??? BTW ja svy "sorry" rekla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 5:44 pm Předmět: |
|
|
| xxxx jo taky se omlouvam jestli jsem se te dotknul.Ja jenom ze motorkam vseobecne docela rozumim.Ty jsi prvni clovek co mi tvrdi ze z krosky nespad....jakou mas masinu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | | xxxx jo taky se omlouvam jestli jsem se te dotknul.Ja jenom ze motorkam vseobecne docela rozumim.Ty jsi prvni clovek co mi tvrdi ze z krosky nespad....jakou mas masinu? |
momentalne tady v cali zadnou...jezdila jsem na suzuki 90ccm kdyz jsem byla v Tokyu, jinak v cechach klasicka Honda 125 ccm jako vsichni ostatni...ja davam ale prednost suzuki!!! Planuju si ji tady poridit, ale musim presvedcit toho svyho aby si taky jednu koupil a mohli jsme jezdit ve dvou
a co teda jezdis ty?? kdyz ne kros, tak silnicni motorky?? Mne se hrozne libi ninja, kawasaki jsou pekny a taky takova ta honda sestistovka co mel muj kamos v japonsku ...ale ja silnicnim motorkam nerozumim, jezdim jen jako spolujezdec  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 6:03 pm Předmět: |
|
|
xxxx pokud jde o motorky tak uplne jina kategorie muj milacek BD 500 znas? ...asi neznas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxx pokud jde o motorky tak uplne jina kategorie muj milacek BD 500 znas? ...asi neznas  |
HMM JAKO PRAGA BD 500? VETERAN?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ty certe! to cumim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 7:08 pm Předmět: Brzdi :) |
|
|
Atlantaku, brzdi s tema certama. Klikni to do vyhledavace (BD 500) a mas to za 5 vterin. Vzhledem k tomu, ze ta odpoved prisla za 7 minut, moc to s tim ohromenim neprehanej
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|