pomohu s prechodem z mexica do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pomohu s prechodem z mexica do USA
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
coyote
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 08, 2006 10:01 am    Předmět: pomohu s prechodem z mexica do USA Odpovědět s citátem

Nabizim pomoc s prekrocenim hranice pres Mexico do USA. Zarucuji solidni a slusne jednani, pro vice info piste na mail.elsoldadoblanco(zavinAC)yahoo.com
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 08, 2006 7:23 pm    Předmět: Re: pomohu s prechodem z mexica do USA Odpovědět s citátem

coyote napsal:
Nabizim pomoc s prekrocenim hranice pres Mexico do USA. Zarucuji solidni a slusne jednani, pro vice info piste na mail.elsoldadoblanco(zavinAC)yahoo.com

ugly
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 08, 2006 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nabizim serioznim zajemcum pomoc s prechodem z USA do Mexika. piste dotazy na email screwyou(zavinAC)bahama.com
edge
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 08, 2006 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Nabizim serioznim zajemcum pomoc s prechodem z USA do Mexika. piste dotazy na email screwyou(zavinAC)bahama.com

mobe ty zas perlis
xxx
lol
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:

Very Happy Very Happy , a pokud jsou zájemci skutečně seriozní (a solventní), Mob sežene za mírný poplatek i práci u starého Gonzalese v krámku se suvenýry na předměstí Tijuany
coyote
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, samozrejme, ze na tom vydelavam, ale na tom snad neni nic zleho, ne?? Ja si na nic nehraju nic nepredstiram. Mimochodem proste jsem se ocit v Mexiku, delam tu bellboye na hotelu, coz neni az tak zly jak se na prvni pohled zda a mam kamose, kterej prevadi, tak sem si myslel, ze bych moh sehnat nejaky Cechy a dalsi narodnosti, ktery kvuli jazykovy bariere nemaj pristup k temhle sluzbam a za provizi pro me jim pomoct. Takze jeste jednou elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com vas toten_kopf
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY"

No,Totene,to jsi teda daleko nedojel..ale co,spanelsky se tam mluvi taky,ne.. Very Happy

Jak jde zivot v tom Mechiku a co prace,kterou tak nemas rad,uz jsi ji prisel na chut?Doufam,ze uz mas otevreno dost kont v mexikanskych bankach Wink
Jo,jinak good luck v naboru prebehliku..
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok let me get this straight, ty za malou provizi das nekomu z Evropy kontankt na osobu ktera me za opet maly peniz prevede pres hranice z Mexika do USA, no ty vole nekup to za ten peniz Laughing Laughing
a kolik to tak stoji se nechat prevest??
ja jen ze bych vazne asi otevrel maly
kramek se suvenyry v Tijuan a staryho Gonzalese poveril vyberem " suvenyru" Laughing prednost maji blondaty s velkym "predmestim"

coyote napsal:
ok, samozrejme, ze na tom vydelavam, ale na tom snad neni nic zleho, ne?? Ja si na nic nehraju nic nepredstiram. Mimochodem proste jsem se ocit v Mexiku, delam tu bellboye na hotelu, coz neni az tak zly jak se na prvni pohled zda a mam kamose, kterej prevadi, tak sem si myslel, ze bych moh sehnat nejaky Cechy a dalsi narodnosti, ktery kvuli jazykovy bariere nemaj pristup k temhle sluzbam a za provizi pro me jim pomoct. Takze jeste jednou elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com vas toten_kopf
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 10, 2006 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HMM, TAK PREDEVSIM, JESTE PORAD MUZU LETET DO PERU, ALE NEVIM, VYPADA TO, ZE TADY SE MI TAK ZLE NEPOVEDE, ZIJU NA YUCATANU POBLIZ CAMPECHE, JSOU TU SAMI INDIANI A RIKAJ MI LICENSIADO A MAJI ME V RESPEKTU. MISTNI DETI SE SE MNOU DOKONCE NECHAJI FOTIT.KDYZ TO SROVNAM S TEMA DEMENTAMA V CECHACH, CO MI PORAD JENOM NADAVALI....
S TIM PRECHODEM MAS PRAVDU, JA MAM KONTAKT, KTEREJ MA KONTAKT.....ALE VALNA VETSINA CECHU, CO CHCE DO USA A NEMUZE DOSTAT VIZA, NEMA ANI TEN KONTAKT A NAVIC NEUMI ESPAGNOL.TAKZE NIKOMU NIC NEVNUCUJI, ALE POKUD MA NEKDO ZAJEM. ELSOLDADOBLANCO1983(zavinAC)YAHOO.COM
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 10, 2006 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CO SE PRACE TYCE, TE JSEM PORAD PRILIS NA CHUT NEPRISEL, PROTO JESTE PORAD ZVAZUJI ODCHOD DO PERU, KDE BYCH MEL BYT MAJITEL SOUKROMEHO BORDELU, NENI TO SICE MOC SLIBNA IVESTICE, ALE CO NADELAM...JESTLI SE NEZVEDNU A TREBA I BRZO UMRU, MUZU ALESPON UMRIT S POCITEM, ZE MUJ ZIVOT BYL PESTRY A ZE MI PRONASLEDOVATELE ANI MI BLIZCI SE NIKDY NEDOZVI O MEM KONCI.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JO MIMOCHODEM
PORAD JESTE STACI KRASNA AMERICKA ID Z MECHIKA DO USA

PAS SE UKAZUJE AZ OD PRISTIHO ROKU

NO CO STEJNE MI TO NIKDO NEBUDE VERIT A VSICHNI SE BUDOU NECHAVAT ZA PAR DOLARU PREVADET OD TOTENA LOL
ALE JA ZIJU NA UZEMI BYVALEHO MECHIKA, DNES ZVANO KILLAFORNIA A MAM INFO Z PRVNI RUKY. PAR HODIN STARE INFO ABYCH TO UPRESNILA.
toten_kopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xx: MAS RECHT, KOTE, PAS SE ALE NA POZEMNICH PRECHODECH UKAZUJE AZ OD 2008, JDE O TO, ZE NEKDO NEMA ANI ID, TEMTO LIDEM JE URCENA MOJE NABIDKA
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 11, 2006 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pas je skutecne povinny az od roku 2008. US picture ID pro prechod z Kanady, Mexika nebo po priletu ci prijezdu z Portorika a Panenskych ostrovu jako dokument staci, ovsem po dolozeni rodneho listu, nebo imigracnich dokladu (GC, work authorization atd.) Jiz pri odjezdu z USA jsou o tom turiste informovani a cestovni doklad uz je pro ucely vycestovani do "bratrskych zemi" doporucovan delsi dobu. Samotna DL mozna nahodne projde u plynne anglicky mluviciho a americky vypadajiciho cloveka, ale za samozrejmost ji rozhodne nepovazujte! Mohla by to byt osudna chyba.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 3:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim, ze scout ma pravdu ja jsem se jen projizdel dole v san diegu a z nenadani me zastavila kontrola a nechteli me asi pul hodinu pustit (kontrolovali si me v pocitaci), protoze jsem mel jen DL.
Crash
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze kdyz mam DL z Michiganu, jaka je sance ze se dostanu pres Kanadu do USA? Je mozne nekde prejit lesem? Nebo znate nekdo nejaky misto? A co kdyz schvali zakon pro nelegaly, je mozne ze bych to obdrzel? Spousta mexiku nema ani id a dostaly by to ne? Dejte vedet co a jak to je z tim Workeg Programem...
Dik Crash
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com