|
|
| Autor |
Zpráva |
coyote Anonymní
|
Zaslal: so duben 08, 2006 10:01 am Předmět: pomohu s prechodem z mexica do USA |
|
|
| Nabizim pomoc s prekrocenim hranice pres Mexico do USA. Zarucuji solidni a slusne jednani, pro vice info piste na mail.elsoldadoblanco(zavinAC)yahoo.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 410
|
Zaslal: so duben 08, 2006 7:23 pm Předmět: Re: pomohu s prechodem z mexica do USA |
|
|
| coyote napsal: | | Nabizim pomoc s prekrocenim hranice pres Mexico do USA. Zarucuji solidni a slusne jednani, pro vice info piste na mail.elsoldadoblanco(zavinAC)yahoo.com |
ugly |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so duben 08, 2006 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Nabizim serioznim zajemcum pomoc s prechodem z USA do Mexika. piste dotazy na email screwyou(zavinAC)bahama.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
edge Anonymní
|
Zaslal: so duben 08, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Nabizim serioznim zajemcum pomoc s prechodem z USA do Mexika. piste dotazy na email screwyou(zavinAC)bahama.com |
mobe ty zas perlis
xxx
lol |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Nabizim serioznim zajemcum pomoc s prechodem z USA do Mexika. piste dotazy na email screwyou(zavinAC)bahama.com |
, a pokud jsou zájemci skutečně seriozní (a solventní), Mob sežene za mírný poplatek i práci u starého Gonzalese v krámku se suvenýry na předměstí Tijuany |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
coyote Anonymní
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 5:40 pm Předmět: |
|
|
| ok, samozrejme, ze na tom vydelavam, ale na tom snad neni nic zleho, ne?? Ja si na nic nehraju nic nepredstiram. Mimochodem proste jsem se ocit v Mexiku, delam tu bellboye na hotelu, coz neni az tak zly jak se na prvni pohled zda a mam kamose, kterej prevadi, tak sem si myslel, ze bych moh sehnat nejaky Cechy a dalsi narodnosti, ktery kvuli jazykovy bariere nemaj pristup k temhle sluzbam a za provizi pro me jim pomoct. Takze jeste jednou elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com vas toten_kopf |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 286
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 7:12 pm Předmět: |
|
|
"A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY"
No,Totene,to jsi teda daleko nedojel..ale co,spanelsky se tam mluvi taky,ne..
Jak jde zivot v tom Mechiku a co prace,kterou tak nemas rad,uz jsi ji prisel na chut?Doufam,ze uz mas otevreno dost kont v mexikanskych bankach
Jo,jinak good luck v naboru prebehliku.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 8:03 pm Předmět: |
|
|
ok let me get this straight, ty za malou provizi das nekomu z Evropy kontankt na osobu ktera me za opet maly peniz prevede pres hranice z Mexika do USA, no ty vole nekup to za ten peniz
a kolik to tak stoji se nechat prevest??
ja jen ze bych vazne asi otevrel maly
kramek se suvenyry v Tijuan a staryho Gonzalese poveril vyberem " suvenyru" prednost maji blondaty s velkym "predmestim"
| coyote napsal: | | ok, samozrejme, ze na tom vydelavam, ale na tom snad neni nic zleho, ne?? Ja si na nic nehraju nic nepredstiram. Mimochodem proste jsem se ocit v Mexiku, delam tu bellboye na hotelu, coz neni az tak zly jak se na prvni pohled zda a mam kamose, kterej prevadi, tak sem si myslel, ze bych moh sehnat nejaky Cechy a dalsi narodnosti, ktery kvuli jazykovy bariere nemaj pristup k temhle sluzbam a za provizi pro me jim pomoct. Takze jeste jednou elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com vas toten_kopf |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po duben 10, 2006 2:36 pm Předmět: |
|
|
HMM, TAK PREDEVSIM, JESTE PORAD MUZU LETET DO PERU, ALE NEVIM, VYPADA TO, ZE TADY SE MI TAK ZLE NEPOVEDE, ZIJU NA YUCATANU POBLIZ CAMPECHE, JSOU TU SAMI INDIANI A RIKAJ MI LICENSIADO A MAJI ME V RESPEKTU. MISTNI DETI SE SE MNOU DOKONCE NECHAJI FOTIT.KDYZ TO SROVNAM S TEMA DEMENTAMA V CECHACH, CO MI PORAD JENOM NADAVALI....
S TIM PRECHODEM MAS PRAVDU, JA MAM KONTAKT, KTEREJ MA KONTAKT.....ALE VALNA VETSINA CECHU, CO CHCE DO USA A NEMUZE DOSTAT VIZA, NEMA ANI TEN KONTAKT A NAVIC NEUMI ESPAGNOL.TAKZE NIKOMU NIC NEVNUCUJI, ALE POKUD MA NEKDO ZAJEM. ELSOLDADOBLANCO1983(zavinAC)YAHOO.COM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po duben 10, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
| CO SE PRACE TYCE, TE JSEM PORAD PRILIS NA CHUT NEPRISEL, PROTO JESTE PORAD ZVAZUJI ODCHOD DO PERU, KDE BYCH MEL BYT MAJITEL SOUKROMEHO BORDELU, NENI TO SICE MOC SLIBNA IVESTICE, ALE CO NADELAM...JESTLI SE NEZVEDNU A TREBA I BRZO UMRU, MUZU ALESPON UMRIT S POCITEM, ZE MUJ ZIVOT BYL PESTRY A ZE MI PRONASLEDOVATELE ANI MI BLIZCI SE NIKDY NEDOZVI O MEM KONCI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út duben 11, 2006 12:33 am Předmět: |
|
|
JO MIMOCHODEM
PORAD JESTE STACI KRASNA AMERICKA ID Z MECHIKA DO USA
PAS SE UKAZUJE AZ OD PRISTIHO ROKU
NO CO STEJNE MI TO NIKDO NEBUDE VERIT A VSICHNI SE BUDOU NECHAVAT ZA PAR DOLARU PREVADET OD TOTENA LOL
ALE JA ZIJU NA UZEMI BYVALEHO MECHIKA, DNES ZVANO KILLAFORNIA A MAM INFO Z PRVNI RUKY. PAR HODIN STARE INFO ABYCH TO UPRESNILA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
toten_kopf Anonymní
|
Zaslal: út duben 11, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
| xx: MAS RECHT, KOTE, PAS SE ALE NA POZEMNICH PRECHODECH UKAZUJE AZ OD 2008, JDE O TO, ZE NEKDO NEMA ANI ID, TEMTO LIDEM JE URCENA MOJE NABIDKA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út duben 11, 2006 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Pas je skutecne povinny az od roku 2008. US picture ID pro prechod z Kanady, Mexika nebo po priletu ci prijezdu z Portorika a Panenskych ostrovu jako dokument staci, ovsem po dolozeni rodneho listu, nebo imigracnich dokladu (GC, work authorization atd.) Jiz pri odjezdu z USA jsou o tom turiste informovani a cestovni doklad uz je pro ucely vycestovani do "bratrskych zemi" doporucovan delsi dobu. Samotna DL mozna nahodne projde u plynne anglicky mluviciho a americky vypadajiciho cloveka, ale za samozrejmost ji rozhodne nepovazujte! Mohla by to byt osudna chyba. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st duben 12, 2006 3:53 am Předmět: |
|
|
| myslim, ze scout ma pravdu ja jsem se jen projizdel dole v san diegu a z nenadani me zastavila kontrola a nechteli me asi pul hodinu pustit (kontrolovali si me v pocitaci), protoze jsem mel jen DL. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Crash Anonymní
|
Zaslal: st duben 12, 2006 8:29 am Předmět: |
|
|
Takze kdyz mam DL z Michiganu, jaka je sance ze se dostanu pres Kanadu do USA? Je mozne nekde prejit lesem? Nebo znate nekdo nejaky misto? A co kdyz schvali zakon pro nelegaly, je mozne ze bych to obdrzel? Spousta mexiku nema ani id a dostaly by to ne? Dejte vedet co a jak to je z tim Workeg Programem...
Dik Crash |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|