|
|
| Autor |
Zpráva |
Whitney Anonymní
|
Zaslal: po březen 27, 2006 10:51 am Předmět: Pomuze mi nekdo? |
|
|
| Ahoj,hledam nekoho kdo by mi pomohl dat do kupy papiry a poslat na INS(snatek s americanem),nechci to zadarma ,ale nechci vyhodit tisice za advokata predem diky : Whitney01(zavinAC)seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: po březen 27, 2006 11:03 am Předmět: Re: Pomuze mi nekdo? |
|
|
Kdyz si tady nechas vyhledat slovo "snatek" tak by ti to melo vyhledat presnej postup + tusim na Vseznalku je to popsany pro uplny idioty!
Good luck
| Whitney napsal: | | Ahoj,hledam nekoho kdo by mi pomohl dat do kupy papiry a poslat na INS(snatek s americanem),nechci to zadarma ,ale nechci vyhodit tisice za advokata predem diky : Whitney01(zavinAC)seznam.cz |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: út březen 28, 2006 8:04 am Předmět: |
|
|
Ahoj Whitney.
Pokud tu nenajdes to co hledas nebo se v tom nebudes orientovat tak napis.Nedavno jsem s tim pomahal jednomu memu kamaradovi,ale myslim ze ty info tu jsou.Neni to slozite.
Myslim ze pravnik neni potreba.Jsou to tak trochu vyhozene $$$$$ a nemusis nikomu ani tady platit.
Veskere info tu jsou za FREE.
Zatim cago maxipes.
http://uscis.gov/graphics/formsfee/forms/index.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út březen 28, 2006 8:10 am Předmět: |
|
|
Maxipes>> klidne to sem napis. To bude uzitecne i pro ty co tento prispevek najdou v budoucnu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hanka Anonymní
|
Zaslal: po duben 17, 2006 9:51 pm Předmět: Snatek |
|
|
Ahoj, mozna uz pisu pozde, ale prece. Ja jsem si tim prosla lonsky rok, vubec jsme nemeli paru, kde bychom meli zazadat, atd. Jdi na stranku www.uscis.gov ,tam bez na How do I?... je tam vsechno, jsou tam veskere zadosti, ktere se daji vytisknout, potrebujes asi 7 zadosti.
I 130
I485
I131
G325
I864
I765
I693
Na vsech techto zadostech jsou podrobne postupy.
Pri podani zadosti se plati neco kolem 600ti $, samozrejem, ze bues platit za vysetreni u lekare, asi dalsich 120$. Snad to pomuze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Whitney Anonymní
|
Zaslal: út duben 18, 2006 8:26 am Předmět: |
|
|
| dekuji vsem za pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Majka Anonymní
|
Zaslal: so květen 27, 2006 9:43 am Předmět: svatba |
|
|
| Ahojte! Cetla jsem tady vase prispevky ohledne svatby a temer vsude se vyskytuje ridicsky prukaz. Je to problem kdyz ho nemam?? Nestaci kdyz dodam platne vizum? Diky moc za odpoved. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne květen 28, 2006 9:06 pm Předmět: Re: svatba |
|
|
kdyz zadas o svatebni licenci tak musis ukazat ID ... jestli ti uznaji pas, library card nevim, neni nic jednodussiho nez si zajit na urad a zeptat se a nebo zavolej ... zaklad je se domluvit anglicky though | Majka napsal: | | Ahojte! Cetla jsem tady vase prispevky ohledne svatby a temer vsude se vyskytuje ridicsky prukaz. Je to problem kdyz ho nemam?? Nestaci kdyz dodam platne vizum? Diky moc za odpoved. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|