|
|
| Autor |
Zpráva |
tetagaba
Registrace: 02. 03. 2006 Příspěvky: 5 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 8:59 pm Předmět: tetagaba |
|
|
zdravim ve spolek ...
dostala jsem tip na tyhle stranky a teprve se tady rozhlizim, i kdyz vlastne volam kvuli orientaci...
Nejsem zadny svetobeznik, ale tak nejak jsem se pred 14 dny vyskytla na floride aniz bych extra touzila po zivote v usa.
Prihodilo se mi to tak, ze jsem cca po roce slameneho zivota v cr praskla do stolu a prifrcela za mou drahou polovickou, ktera se snad na chvili v usa pracovne usadi.
Bylo mi jasny, ze to nebude zrovinka med, ale takovouhle siberii jsem necekala. Nechci panikarit, ale takhle ztracena sem se jeste necejtila, navic nevim jestli se ve me probouzi laska k vlasti nebo co toje, ale odvarena z ameru a amiku nejsem.
Takze abych to shrnula:
- desim se srazky s blbcem
- nemam rada fast food
- mackam zubni pastu vprostredku
- doporucuji ke shlidnuti Cesky sen
- je mi cerstvych -cet
- neleze mi english grammar
- a jestli se nic nebude dit, tak zacnu asi kvokat
sem hodne divna nebo se vam delo poprve neco stejnyho? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
Vitej u nas.
Nelam si moc hlavu, zvyknes si casem. Prvni rok je nejtezsi. Ono taky (to pozoruju na sobe) clovek kolem 30ti uz neni tak flexibilni jako zamlada a hure snasi zmeny. Pockej az se po case budes vracet domu, bude to taky shock. A co delas? Snad nejsi jen uzamcena house wife?
Naposledy upravil miro dne pá březen 10, 2006 4:59 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tetagaba
Registrace: 02. 03. 2006 Příspěvky: 5 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
skoro ... pred odletem sem se zmohla k prihlaseni do skoly pac s tou moji english je to dost horrible (mam dojem, ze vsichni ostatni naplaveni cesi jsou jazykovi magove nebo coo)... taky sem mela stesti na dobeho zamestnavatele v cr, ktery me nechce tak uplne ztratit takze sme se pred odletem domluvili na part-time spolupraci... jinak, ano, sem doma ...
smarja asi sem divna, ale predstava naproste financni zavislosti na manzelovi me vic nez desi, takze se budu muset hoodne rychle v anglictine zdokonalit, abych se mohla porozhlednout po nejake solidni praci ...
trochu sem doufala, ze tady najdu nejake zpriznene duse, tipy, pomoc, ale nejak zacinam mit pocit (po postupnem procitani ostatnich prispevku) ze pokud nejsem nejakej extravagos, uletak nebo uchil tak tady o me nikdo ani kolo neopre ... bohuzel nejsem nicim zajimava, nekdy si pripadam jak Mira Dusin
taky je to mozna dan za to, ze sem misto plkani na netu byla az prilis velky workoholik a najednou me ta samota a plkaci virtualita sokuje |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 7:46 am Předmět: |
|
|
| Gabo nehrot to. Nikam nespechej. Zamedituj si, kup si dvdcko s yogou, nebo tai chi a zacni poznavat sebe z trosku jine stranky. Ono pro tohle by jsi ani lepsi podminky nikdy nenasla. Dej si pauzu od spolecnosti. Urcite ti to prospeje, ver mi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|