Zalozeni bank. konta bez SSN

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zalozeni bank. konta bez SSN
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 4:54 pm    Předmět: pro Anonyma Odpovědět s citátem

Ten výše uvedený inzerát, to je teda perlička..už dlouho jsem se tak nezasmála Very Happy Šeky na doživotí a bezplatný převod peněz do Čech..snad ještě jsi měl dodat na tvůj účet, ne? Chudáčci "nováčci", kteří ještě nevím o čem je Amerika Sad
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 7:37 pm    Předmět: Re: pro Anonyma Odpovědět s citátem

Petra napsal:
Ten výše uvedený inzerát, to je teda perlička..už dlouho jsem se tak nezasmála Very Happy Šeky na doživotí a bezplatný převod peněz do Čech..snad ještě jsi měl dodat na tvůj účet, ne? Chudáčci "nováčci", kteří ještě nevím o čem je Amerika Sad

Jak dlouho jses tu ty, ze si jeste nevidela zadnou z reklam na WAMU free checking?
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 11:39 pm    Předmět: Re: pro Anonyma Odpovědět s citátem

kulishek napsal:
Petra napsal:

Jak dlouho jses tu ty, ze si jeste nevidela zadnou z reklam na WAMU free checking?

Je to pravda, zrovna jsem si otevrela account Smile
I saving account je zdarma, kdyz tam udrzujes minimum 300 dolaru Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com