|
|
| Autor |
Zpráva |
buckethead Anonymní
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 11:33 am Předmět: Bucky |
|
|
Ahoj vsem!
Jak zacit. V Americe jsem byl 4 roky a pred odjezdem domu jsem se zamiloval do US obcana. Odjel jsem domu a vedel jsem ze uz asi sance na navrat, bude minimalni. No nic, domluvil jsem se z moji pritelkyni(ted uz manzelka) ze pozadame o Fiancee visa.
Manzelka zavolala na ambasadu do Prahy, a bylo ji zdeleno ze me zamitnou jestli jsem byl v Usa nelegalne. Tak jsme se vzali v loni v srpnu, a zazadali o K-3 viza. K-3 viza zamitnuty kvuli predchozimu ileganimu pobytu vice nez 365 dnu. Manzelka teda pozadala o WAIVER I-601 prihlaska.
Me dokumenty byly preposlani do Vidne DHS(USCIS) a 15 unora z Vidne do Frankfurtu. Ted cekam na odpoved jestli viza daji ci ne.
O sobe. Je mi 25 let z Kadane. Pobyval jsem 2.5 v Orlandu a predtim 1 rok v Michiganu. Par mesicu v Chicagu. Mam rad hokej, basketbal a prirodu. Ted momentalne jsem v Londyne a cekam na ty viza. Moje stranka na web jestli se chce nekdo podivat www.racik.*********
Tak zatim....... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pekna holka, drzim pesti at to vyjde.
"racik" je jeden uzivatel z tohoto fora. Jsi to ty, nebo jen nahoda? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buckethead Anonymní
|
Zaslal: po březen 06, 2006 1:21 pm Předmět: |
|
|
Jo to jsem ja ale zapomel jsem helso.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po březen 06, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
Ok. koukam, ze zadnej racik v databazi neni, no tak to jsi se asi jen tak podepisoval. To je ok. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
buckethead Anonymní
|
Zaslal: st březen 08, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Racek sorry Miro |
|
| Návrat nahoru |