Bucky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Bucky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
buckethead
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 05, 2006 11:33 am    Předmět: Bucky Odpovědět s citátem

Ahoj vsem!
Jak zacit. V Americe jsem byl 4 roky a pred odjezdem domu jsem se zamiloval do US obcana. Odjel jsem domu a vedel jsem ze uz asi sance na navrat, bude minimalni. No nic, domluvil jsem se z moji pritelkyni(ted uz manzelka) ze pozadame o Fiancee visa.

Manzelka zavolala na ambasadu do Prahy, a bylo ji zdeleno ze me zamitnou jestli jsem byl v Usa nelegalne. Tak jsme se vzali v loni v srpnu, a zazadali o K-3 viza. K-3 viza zamitnuty kvuli predchozimu ileganimu pobytu vice nez 365 dnu. Manzelka teda pozadala o WAIVER I-601 prihlaska.

Me dokumenty byly preposlani do Vidne DHS(USCIS) a 15 unora z Vidne do Frankfurtu. Ted cekam na odpoved jestli viza daji ci ne.

O sobe. Je mi 25 let z Kadane. Pobyval jsem 2.5 v Orlandu a predtim 1 rok v Michiganu. Par mesicu v Chicagu. Mam rad hokej, basketbal a prirodu. Ted momentalne jsem v Londyne a cekam na ty viza. Moje stranka na web jestli se chce nekdo podivat www.racik.*********
Tak zatim.......
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 05, 2006 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekna holka, drzim pesti at to vyjde.

"racik" je jeden uzivatel z tohoto fora. Jsi to ty, nebo jen nahoda?
Buckethead
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to jsem ja ale zapomel jsem helso. Very Happy
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. koukam, ze zadnej racik v databazi neni, no tak to jsi se asi jen tak podepisoval. To je ok.
buckethead
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Racek sorry Miro
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com