|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|
[quote="Pepino73"] | XxX napsal: | | Pepino73 napsal: | | XxX napsal: | | Pepino73 napsal: | No dej pokoj tahat se za tebou s plym pytlem (samozrejme mouky) |
chlapi...
vzdycky musej mit dvousmyslny pripominky
LOL
ale vetsinou jen kecaj
a skutek utek
lol
prijed a upeces mi chleba
[/quot
Zenskyyy...
vsude vidi nejaky smysl... ja nekecam chleba fakt pecu dobrej.Ale ze bych se mel trmacet takovou dalku a tolik hodin tak na to jsem linej  |
jak tak koukam
tak si asi budu muset nabrnknout cecha
amici jsou k nicemu
lol |
Konecne z tebe vypadlo neco rozumneho I kdyz na tema zivot s cizincem by se dalo otevrit nove tema. Tak i tak je vsechno v lidech a je jedno jestli je to amik nebo cech... A z vlastni zkusenosti muzu rict ze americance nikdy clovek nerekne tak presne to co rekne cesce a obracene....  |
No hlavni je ze s amikama neni takova sranda jako s cechama ...
Myslim tim treba je mam mam smysl pro cernej humor a navic proste takovy ty fraze a kecy co mi pouzivame nebo zname z ceskych filmu - proste oni nechapou
Ja vim, jinak je to v lidech, me je to jedno zda je to cech, amik nebo japonec... ale stejne, nejlip si pokecam s cechama  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kristynaw Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 8:07 pm Předmět: chleba |
|
|
| ty joooo,uzasnej recept,fakt pravej ceskej chleba,mnam ,prave si pochutnavam,jeste teply.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 516 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
Pepino tak tomu nerozumim.Ty pouzivas Gold Medal bilou mouku?
To je potom normalni Americky "French bread".Cesky chleba je delany z zita(Rye) flour a mel tam kmin.
Tady se prodava jako Jewish,marble,Dark rye bread,ale neni to ono.Je to jen atrapa praveho Ceskeho chlebu.
Kdyz to delam ja tak trochu pridam bile mouky anebo Wheat flour. Vune je jako kdyz jsem chodil okolo pekarny ve Zline kdyz me bylo 9 roku. Americani jezdi okolo baraku a zpomali.Ale nesmim jist moc chleba,skoda.Doctor's orders.AZpete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 438 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
Vyborny recept na "egg roll"
egg roll wraps naplnime uzenym veprovym a kyselym zelim dobre zamotame a ve fritaku opeceme do zlatova.
Druha varianta egg roll naplnime: corn beef,zeli a syr a osmazime |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|