Tipujte vysledek utkani CR vs SR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Tipujte vysledek utkani CR vs SR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2006 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Co to Ti nasi kluci predvedli? Ta druha tretina to byl trapas, skoda mluvit ... 2004 v semifinale World Cupu taky prohrali, ale bylo to po vykonu hodnem hokejove velmoci, tenhle zapas by odehrali lip Japonci. Holt se zase jendnou ukazalo, ze kdyz prohravame na zacatku zapasu, tak to nezvladame.

Kdybych tam byl ja, tak se to nestalo

Snad alespon zitra neco predvedou Crying or Very sad
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2006 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byla jsem v praci,takze zapas jsem nevidela.Asi taky dobre,ze? Evil or Very Mad
pure
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 10:36 pm    Předmět: BRONZOVA Odpovědět s citátem

NA TO JAK JSME HRALI PO CELOU DOBU JSEM MILE PREKVAPENA I KDYZ JSEM SI MALEM VYRVALA HLASIVKY.
SKODA ZE JSME MELI TAK SPATNY ZAPAS SE SVEDSKEM.
MAM RADOST Z TE BRONZOVE MEDAILE, ALE NASI HRALI STRASNE MALEM ME PRI NEKTERYCH ZAPASECH KLEPLO.
JSEM ZVEDAVA NA MS.
NEVERIM ,ZE ME NEKDY PUSTI HOKEJ AT BUDU ZIT KDEKOLIV TAK BUDU FANDIT NASIM KLUKUM I KDYZ BUDU JAKYKOLIV CITIZEN.
JSEM TU UZ PRES 9 LET A HOKEJ MNE ABSOLUTNE NEPUSTIL A DOUFAM ZE ANI NIKDY NEPUSTI. Laughing Laughing Laughing
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimave je, ze jsme 4x prohrali a stejne mame medajli a treba Slovaci prohrali jen jednou a nemaj nic.
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Co to Ti nasi kluci predvedli? Ta druha tretina to byl trapas, skoda mluvit ... 2004 v semifinale World Cupu taky prohrali, ale bylo to po vykonu hodnem hokejove velmoci, tenhle zapas by odehrali lip Japonci. Holt se zase jendnou ukazalo, ze kdyz prohravame na zacatku zapasu, tak to nezvladame.

Kdybych tam byl ja, tak se to nestalo

Snad alespon zitra neco predvedou Crying or Very sad

Rigu, kde bys měl bejt, v hledišti nebo na kluzišti? Very Happy
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme na lede!!!!! Konecne by jsme meli poradneho centra pro 68 Evil or Very Mad

Ale na to jaka to byla bida a vzhledem ke vsem tem zraneni, muzeme byt radi, ze maji bronz. Snad se Vokoun pouci z tohoto turnaje do budoucnosti a zacne chytat (tzn. zastavovat puky) uz v zakladni skupine. Koneckoncu, Hasan vyhral Nagano az ve triatriceti, coz Tomasovi bude ve Vancouveru. Snad nam do te doby vyrostou nejaci talenti do obrany a na centra.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com