Když boss dluží peníze a nechce zaplatit...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Když boss dluží peníze a nechce zaplatit...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 12:05 pm    Předmět: Když boss dluží peníze a nechce zaplatit... Odpovědět s citátem

Ahojky, boss mi již několik měsíců dluží peníze za 1 měsíc práce. Jeho firma nadále funguje. Máte někdo prosím zkušenosti s Department of Labour nebo znáte nějakého dobrého právníka, který by mi pomohl z něj ty peníze dostat?? Prosím poraďte. Moc díky. Petra. Sad
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V kterým státě žiješ?
V kterým státě byla smlouva podepsaná?
V kterým státě jsi pracovala?
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 6:26 pm    Předmět: Re: Když boss dluží peníze a nechce zaplatit... Odpovědět s citátem

Petra napsal:
Ahojky, boss mi již několik měsíců dluží peníze za 1 měsíc práce. Jeho firma nadále funguje. Máte někdo prosím zkušenosti s Department of Labour nebo znáte nějakého dobrého právníka, který by mi pomohl z něj ty peníze dostat?? Prosím poraďte. Moc díky. Petra. Sad

zavolej mistniho serifa oni by ti meli poradit
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
V kterým státě žiješ?
V kterým státě byla smlouva podepsaná?
V kterým státě jsi pracovala?

again Very Happy ty to vidis moc slozite,
ptase tady nebot asi pracuje nelegalne na obchodech, nebo kinech ect. Tot znamena ze zadnou smlouvu nepodepsala a je mozny ze pracovala v nekolika statech ...
Ne vischni tu zijou 10+ let maji vse a delaji vse podle predpisu Very Happy
Obcas se obuj do jejich drevaku a premyslej jako oni ...
Matej
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez normalne na loubor department.Potrebujes jeho jmeno,jmeno jeho firmy,kde firma sidli,okopirovany sek(ale neni nutny),Tvoji smlouvu,info o Tobe.Nikdo se me neptal na muj imigracni status,na ssn,proste to zacali resit a pomohli mi.V horsim pripade na nej podej zalobu na mistnim soude,poplatek kolem 50 dolaru(zalezi na statu).To bych Ti ale doporucil vzit si pravnika.Vyhoda je,ze kdyz se dluznik opakovane nedostavi k soudu,muze na nej vydan zatykac,aspon mu to zavarit.Hodne stesti Razz
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matěji, já žádnou smlouvu nepodepsala, pracovala jsem nelegálně na obchodě. Tak vlastně jak mám dokázat, že jsem pro něj pracovala? To by tam takhle mohl přijít každý. Tak nevím co s tím.
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petro,
Jak napsal Matej. No druha vec je, jestli dostavas seky? Jestli jo , tak mas dukaz ze pro nej delas.
Zdar
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný vhodný řešení, milá Petro, by asi měl Marcelus Wallace z Pulp Fiction, kterej by na toho tvýho bosse poslal "bandu zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou, aby si s ním trochu pohráli" Very Happy ...
brb
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 4:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ted me tak napadla jedna vec,nevite nekdo o takove nake bande co by mohla pomoct(vymlatit) penize z dluznika v Georgia state..??
Matej
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petro,delala jsi na obchode.Mas u sebe nejake checklisty za odvadenou praci?Meli by byt podepsane managerem obchodu.Jestli je mas,muzes je pouzit jako dukaz,ze jsi tam delala.Kdyz je nemas a mas to kousek do toho obchodu a zajdi tam,predem si napis v anglictine na papir zhruba toto:Ja (jmeno managera obchodu),potvrzuji,ze ona(Tve jmeno,datum narozeni),pracovala od(datum) do,na potravinovem odchode(ted nazev obchodu a adresa,telefon)jako cleaner floor.Jeho podpis a to staci.Z laboru pak budou volat na obchod a pak na firmu a bude to peknej mazec.Nejkrasnejsi na cele veci bylo,ze mi ten boss,co mi nezaplatil a nezvedal telefony sam zavolal a zeptal se me na moji adresu,kde ma poslat seka.Nedat si nic libit a tvrde po tech zmetcich co neplati. Exclamation
Petra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mateji, checklisty nemam, ale s tim potvrzenim od managera, ze jsem tam pracovala, to je dobry napad, verim ze mi to podepise. Jeste by me zajimala jedna vec, ty jsi psal, ze se nikdo nezajimal o tvuj imigracni status...ale nevim pred kolika lety si to vymahal..treba ted uz je to vsechno jinak. Co kdyz se me zeptaji jestli jsem pracovala legalne a budou chtet videt SSN? Sice jsi psal, ze je to nezajima, ale preci jen co kdyz se zeptaji? To nebudu absolutne vedet co mam rict. Zatim se mej a diky moc za rady. Petra.
Matej
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Petro.
Na tom urade jsem byl minuly rok v breznu.To,ze se Te zeptaji na Tvuj status mi pripada nepravdepodobne,ale i na to musis byt pripravena.Muzes treba rici,ze jsi student(nevim kolik Ti je let)a jen si privydelavas na studium.No ja nevim kolik dni v tydnu jsi delala,protoze zadny student nebude delat v noci 7 dni v tydnu a litat s mopem po obchode.Jsi cizinka,tim padem i potencionalni nelegal.Oni to treba tusi,ale nezeptaji se,neni to imigracka.Mej se ahoj Matej.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zde je jeden starsi clanek na tuto tematiku, mozna stoji za precteni.

http://www.chicagocz.com/kdyz-se-boss-vyhyba-placeni/
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com