Jak muzika ci radio poslouchate?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak muzika ci radio poslouchate?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 7:37 pm    Předmět: Jak muzika ci radio poslouchate? Odpovědět s citátem

Mozna tohle tema tady je,ale jsem uz uklikan,tak jsem to zalozil..
Tak co lidi poslouchate?
Kdyz jsem to zacal,tak to dokoncim u sebe.
Kdyz jedu,mam satelita(sirius) a dost jsem propadl ted Sternovi..Drzi me to vzhuru,jelikoz nejsem az tak dobry v angline a musim to opravdu poslouchat,abych pochopil o cem se ty "hovada" bavi..obcas to prepnu na zpravy..
Pokud jde o muziku,nemam nalazeno zadny rap ci hiphop..vetsinou rock a tam jsem proste spotrebitel..nevybiram si,co pamatuju,tak jsem jednu dobu byl dost ujety na Axela a Slashe,pak na Manowar,ale ted uz jen pasivne posloucham,co zrovna hraje a nevybiram..
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to american chopper:

Já myslel, že jako správnej trucker - kovboj amerických highways - posloucháš jen nashwillský country odrhovačky... Smile
american chopper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
to american chopper:

Já myslel, že jako správnej trucker - kovboj amerických highways - posloucháš jen nashwillský country odrhovačky... Smile

Na ty se chystam,ale az zakoupim ten pravy klobouk..jen nevim,jestli se bude ke kombinacim Puma a Nike teplaky a adidas mikiny,hodit:-))
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
to american chopper:

Na ty se chystam,ale az zakoupim ten pravy klobouk..jen nevim,jestli se bude ke kombinacim Puma a Nike teplaky a adidas mikiny,hodit:-))

Very Happy Very Happy - no to máš pravdu, ale vypadalo by to zajímavě a hlavně originálně - vypadal bys jako Texasan, co si šel zaběhat do Central Parku v NYC Very Happy
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) V aute na dlouhych cestach ceske mluvene slovo v mp3, klasicka country music nebo oldies

2) V aute v Chicagu ESPN Radio(1000 AM) nebo 94,7 FM(True Oldies Channel)

3) Doma hodne ceska radia po internetu ( hlavne Radio Pohadka a Radio Humor na ABradio.cz) blues, folk, jazz a oldies
american chopper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
to american chopper:

Very Happy Very Happy - no to máš pravdu, ale vypadalo by to zajímavě a hlavně originálně - vypadal bys jako Texasan, co si šel zaběhat do Central Parku v NYC Very Happy

Musim rict,ze jsem se ted hodne rozerval..fakt dobry Mr. Green

Pisu to a zachvaty smichu me chytaji porad..stenato se prislo podivat,co se deje:-)Hodne funny..aspon pro me,mam docela zivou predstavivost..
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz jsem jel pres Utah tak tam meli jen 3 radiostanice vsechny fanaticky nabozensky mormoni. Strach poslouchat to vymyvani mozku.
american chopper

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
kdyz jsem jel pres Utah tak tam meli jen 3 radiostanice vsechny fanaticky nabozensky mormoni. Strach poslouchat to vymyvani mozku.

Nevim jak v Utah,az tam jsem s radiem nedojel..uz Nebraska a Wyoming je hodne rezervovan,proto jsem koupil ten satelit a rozhodne nelituju..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com