X-mas

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

X-mas

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 5:43 pm    Předmět: X-mas Odpovědět s citátem

Tak vesely Vanoce Smile

BTW kdy si davate darky? Po cesku 24. nebo po americku 25. rano? Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wink Taky vsem preju i do noveho roku.

#year {
pf: 2006;
}

A hodne stesti a splnenych snu.

PS: asi si dam predsevzeti, ze od noveho roku se prestanu prezirat a zacnu zase cvicit yogu...
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky vsem vesele vanoce a stastny Novy rok 2006 Very Happy At se kazdeme vyplni to po cem touzi Wink

jinak darky samozrejme 24 a na veceri smazeny kapr a bramborovy salat. Tak pozor na kosti kdo budete jist taky kapra
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2005 3:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasne Vanoce VSEM!!!!!

Jezisek k nam chodi 24.prosince vecer. Akorat to stiha, nadeli v Cesku a sup, uz je tady!
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2005 4:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vesele Vanoce,stastny Novy rok.Hodne jidla,hodne piti,slunicko at Vam sviti.A ten,kdo tam snizek ma,at nevaha,posila.U nas v teplem kraji neni,tak alespon na 2 tejdny.Zalyzujem,zasankujem,dobre lidi podarujem.Jezisek pak prileti,darky nam tu zabali.K veceri si dame salat,jednu rybu z rybnika a kdo pujde kolem nas,at nevaha zazvoni.My mu rybku dame take,ta mu prani vyplni.
Prejte si co jen chcete,hlavne zdravi at mate.Vanoce jsou svatku klidu,presto stoji hodne sil.Vzpomente si na sve blizke,hned Vam bude preci lip.

Hezke a Vesele.

P.S. a nezapomente poslat ten snih!!Alespon na dnesek!
Diky
Jinak k nam chodi jezisek 24 vecer.Ja nevim,ale ceska tradice je ceska tradice,at jsem kde jsem.Decka uz zkousela parkrat,ze darky budou 25 rano.Bohuzel,maji smulu. Laughing
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2005 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PUJCIL JSEM SI MILION,MEL JSEM DARKU KAMION,NEPLATIL JSEM SPLATKY,VZALI SI TO ZPATKY. NEZBYL ANI DARECEK,VZALI MI I DOMECEK,NEPLATIL JSEM DANE,VZALI MI I SANE. NEVIM SI UZ RADY,SOB MI CHCIPL HLADY,V LESE MAM TED PELISEK,SERU NA VAS JEZISEK!!!! Laughing Laughing Laughing
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 4:32 am    Předmět: Happy New Year... Odpovědět s citátem

...celému chicagu-cz.com, site adminovi, všem jeho moderátorům, uživatelům ale i anonymům přeju do roku 2006 jen to nejlepší - a ať se v příštím roce splní každému jeho největší přání...

zdraví exc.ment.def.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

At je proste uzasnej! Laughing
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:
PUJCIL JSEM SI MILION,MEL JSEM DARKU KAMION,NEPLATIL JSEM SPLATKY,VZALI SI TO ZPATKY. NEZBYL ANI DARECEK,VZALI MI I DOMECEK,NEPLATIL JSEM DANE,VZALI MI I SANE. NEVIM SI UZ RADY,SOB MI CHCIPL HLADY,V LESE MAM TED PELISEK,SERU NA VAS JEZISEK!!!! Laughing Laughing Laughing

Ty vole!!!Ja jsem se ted nekde uprostred Wyomingu stacil na jidlo a napojil se,vlezl na tyhle stranky a po precteni tehle veci jsem se zacal tak hlasite smat,ze se cela hospoda otacela za mnou:-)))Fakt dobry..

Jinak taky,vse dobre do roku 2006,co nejvice penez a nejmin navstev imigracnich uredniku:-)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com