|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 2:49 pm Předmět: co dal??????????? |
|
|
moje story ve zkratce:
VDALA JSEM SE TADY PRED 2 MESICEMA, VIZUM MI VYPRSELO PAR DNI PRED SVATBOU.
PO MESICI JSME SE ROZESLI.
JSEM PORAD VDANA, ALE STEHUJU SE JINAM.
NEBUDEME SE ROZVADET ANI ANULOVAT SNATEK, ANI JEDEN Z NAS NA TO NEMA NERVY ANI NALADU, A ANI JEDEN A NAS NENI OCHOTNEJ ZA TO PLATIT.
CHCI ZUSTAT PORAD V CALI, ALE NEVIM CO DAL. JASNE BUDE ZE ME VDANEJ ILLEGAL (TO JSEM ASI NEVYSKONOVALA DOBRE ALE NEVA)
KDYBYCH SE VRATILA DOMU A TREBA ZA PUL ROKU BY "MANZEL" ZAZADAL O POVOLENI ABYCH SE SEM MOHLA VRATIT, PUJDE TO NEBO NE?
DIK ZA RADY. PROSIM FAKT SEM PISTE JEN RADY, NE PRIPOMINKY TYPU "ILLEGALOVE TAHNETE DOMU" DIK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 9:58 am Předmět: |
|
|
Ja bych Ameriku v zadnem pripade neopoustel. Rekl bych, ze pokud ted odjedes, tak se sem par let nepodivas.
O spolehlivosti Tveho manzela ani nemluve
Fotr byl v podobne situaci a dostal zakaz na 10, ovsem je preavda, ze on to pretahl o dost vic nez Ty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
Big_Rig ma pravdu, domu nejezdi pokud se chces jednou vratit. Vyrid si konecne ty papiry, abys dostala Conditional Lawful Permanent Resident (nebo jak se to presne jmenuje) a pak tepreve muzes odjed domu. Ale nesmis se tam zdrzovat dele nez pul roku v roce.
http://uscis.gov/graphics/howdoi/hdifiance.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 12:12 pm Předmět: |
|
|
jasne,
uz na tom pracuju, scout me poradne popich LOL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 1:12 pm Předmět: |
|
|
To XxX:
Padej z rubriky Pomoc SOS!!!!!! Vysvetli rockerovi, ze ho potrebujes jeste par mesicu funkcniho, dotahni tech par formularu, zacvaki poplatky a v lete budes v klidu! A pak si jed treba do Tramtarie  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|