rodny list

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

rodny list
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurvinek napsal:
take it easy body ,to je takovy spojeni.Je to neco ber to v klidu chlape,neber si to k srdci kamo,tech vyrazu je vice.

A to jsem prosim mel dneska spatnou naladu Laughing takovy vtip na druhou Laughing
nemas jeste nejaky vyraz rad se priucim Shocked
Mob

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Kurvinek napsal:
take it easy body ,to je takovy spojeni.Je to neco ber to v klidu chlape,neber si to k srdci kamo,tech vyrazu je vice.

Kurvinku, spelling!! Proto si z tebe kluci strilej Smile

Ja si prosim z nikoho nestrilet, nebot anglicky neumim, a rad se tu neco noveho priucim Wink
Mob

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Mob napsal:
citace:
TAKE IT EASY BODY Laughing

prosim ja anglicky nerozumet co to znamena - take it easy BODY?? Shocked

To znamena, ze zatimco my ostatni mame Scouta radi pro jeho osobnost a smysl pro humor, Kurvinkovi jde ciste o jeho TELO Exclamation .

BTW. skvele fory, Mobe, sem to malem nestihl na zachod.

Rad jsem pomohl starsimu cloveku na zachod Laughing Laughing
hey prisel jsi o skvely zazitek, lesbo festival v Columbus v Nationwide Arene Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo jste Kurvinka nepochopil. Jako spravny agent CI5, Ray Doyle, chtel povzbudit svyho partaka scouta alias Bodieho a poslal to zasifrovane, aby to nikdo nepoznal. Takze spravne melo byt Take it easy, Bodie! Cool
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chci byt taky tajny agent - The name's Rig, Big_Rig Cool I drink my Martinis extra dry, shaken, not stirred and mostly while I'm driving ... Cool.gif" alt="" border="0" />

Hele Mobe, Ty jsi na tom lesbo - festivalu byl? Ja jsem se teda nejdriv za toho stareho cloveka urazil, ale pak jsem musel uznat, ze mas recht, v osmadvaceti jsem asi uz vazne prilis stary na to, aby se ze me stala lesba ... a to by asi tak uzavrelo diskuzi na tema: "Kde si nechat overit kopii rodneho listu?"
Mob

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Hele Mobe, Ty jsi na tom lesbo - festivalu byl? Ja jsem se teda nejdriv za toho stareho cloveka urazil, ale pak jsem musel uznat, ze mas recht, v osmadvaceti jsem asi uz vazne prilis stary na to, aby se ze me stala lesba ... a to by asi tak uzavrelo diskuzi na tema: "Kde si nechat overit kopii rodneho listu?"

Nechtel jsem urazit, pokud ano omlouvam se, prislo me to vtipne to tam dat Smile
Ano byl zena me koupila dva listky na USA-Canada s tim ze jde o muze a mela ohromnou radost ze to bylo primo na led, prvni rada ..pak se zjistilo ze jde o zensky hokej ale since I love my wife Laughing tak jsem sel... rikam ti vic lesbicek jsem na jednom miste jeste za svetla nevidel Shocked
Jinak opravdu pokazdy to sklouzne nekam jinam .. sorry Confused
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem si jen delal srandu s tim urazenim se Cool Jaky byl zapas?
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi ty lupeny na zapas u nas v Chicu prisli nejak levny Laughing
Mob

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Sem si jen delal srandu s tim urazenim se Cool Jaky byl zapas?

Well, kdyz uz se ptas Smile Kdyz si si zvykl, ze hraci na sebe nemohli sahnout,pomalu kazdy dotek s hrackou byl odmenem lesbo rozhodcim 2 minutami Confused tak to i uslo, USA slo do vedeni jedna nula tusim ve treti, Canada snizila na 1:1, hralo se 5 minut over time, a pak s prekvapenim vsech trestna strileni Smile USA jedno promenilo a Canada zadny a pak se slo domu Smile
Hodne jecicich decek, kdy prvnich 5 minut se koukali na hokej a pak delali vsechno mozny aby byli na kosce nad ledem, a kdyz se to povedlo tak rodina o tom neprestala mluvit...nejakej chlap za mnou si asi precetl pravidla predtim nez sel nebot oplyval humorem Smile jak co se ma hrat a jak to kdo kurvy Smile..celkove jednou a dost!! Ale i tak mel si prijet, alespon bych nepil sam Laughing
Big_Rig

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2005 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing Laughing
Ja to rikam furt - zensky hokej neni hokej.

Jedine na co bych se sel kouknout, by byl hokejovy ekvivalent Lingerie Bowlu. Jenom misto spodniho pradla bych navrhoval mokre bile tricka, povinne rvacky dvakrat za minutu a misto pocitani golu by vyhral tym, ktery vyslece vickrat souperky Twisted Evil

Smarja Shocked , za tohle me Mira uz definitivne vyhodi.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com