|
|
| Autor |
Zpráva |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 5:12 pm Předmět: O cikánech trochu drsněji... |
|
|
Malý skinhead slaví své páté narozeniny v rodinném kruhu a po sfouknutí dortu s pěti svíčkami se ujme rozbalování dárků. Od táty dostal nového "bombra", od mámy nové vysoké boty "mertensky" s okovanou špičkou, od babičky novou pálku na baseball, ale od dědy nemohl najít žádnou krabici s dárkem.
"Dědečku, kde je dárek od tebe?" ptá se malý skinheadík.
"Nech se překvapit, vnoučku, pojď, půjdem do sklepa, tam na tebe čeká můj dárek", řekne dědeček, vezme vnoučka za ručičku a odvede ho dolů do sklepa.
Ve sklepě visí ze stropu hlavou dolů cikán. Dědeček podá vnoučkovi baseballovou pálku se slovy: "Pořádně si bouchni, chlapče.
Skinheadík na nic nečeká, rozpřáhne se pálkou a vezme cikána tvrdě po žebrech. V ten moment cikán otevře oči a začne zpívat: "Happy Birthday To You, Happy Birthday To You ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
rasisto  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 9:11 pm Předmět: |
|
|
Ne Miro, i když to možná tak vypadá, tak rasista skutečně nejsem, vtipy o cikánech patří asi k českýmu folkloru stejně tak jako vtipy o Pepíčkovi, blondýnkách, policajtech... i když dá se říct že vtipy o příslušnících romskýho etnika patří k mým oblíbeným, neboť jsem měl možnost dost dobře poznat jejich svéráznou mentalitu (je fakt trošku jiná, řekl bych, že u velké většiny z nich tak trochu asociální ), měl jsem totiž s nima v mých minulých životních etapách hodně co do činění (např.svýho času, co jsem měl v Praze samoobsluhu potravin, tak oni, ačkoliv patřili k malému procentu zákazníků, tak ale na druhou stranu obsadili vedoucí pozice pomyslného žebříčku zákazníků chycených při krádeži). A oni si svým způsobem o vtipy na sebe vysloveně říkají svým pojetím existence a také tím, že si skoro vůbec sami ze sebe neuměj dělat srandu a nejvíc se proti vtipům na sebe ohrazují. Sice nevyhledávám a nebudu vyhledávat jejich společnost, ale žiju a nechávám žít...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 6:22 am Předmět: |
|
|
OK, no problem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 6:23 am Předmět: |
|
|
Myslim ze tohle by se hodilo pro tebe jako tvuj "Aktuální obrázek" v nastaveni
Ale muselo by se to zmensit na 100x100px
Se to celkem hodi k tvemu nicku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 1:16 am Předmět: |
|
|
jo, klidně, připadá mi to vtipný a jestli tě můžu jako site admina poprosit, klidně mi to k mýmu nicku přimázni, já totiž z místa, odkud chodím na net, nemůžu pracovat s obrázkama
Svýho času byl v Praze v oblibě následující fór:
"Víš co má cikán bílýho? Vždycky uctivě pozdravit." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 5:41 am Předmět: |
|
|