|
|
| Autor |
Zpráva |
Ludvik XVI Anonymní
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 9:49 am Předmět: |
|
|
| mp napsal: | zapomnel jsem dodat vyse a vyse mp, to potvrzuje stari, nebo dezorientaci jeste z ceska, kde jsem byl po x letech na dovolene.Nicemu v ty zemi nerozumim a asi jsem si kus ty blbosti vzal sebou do US.Vim vsak jedno, jiz nikdy vice.To uz je lepsi Rusko, tam aspon vite na cem jste.Jeste lepsi je Cuba, tam je to presne dany, super! )))) |
No,me to tak nepripada,co tady pises.Ja jsem jel na dovolenou do ceska po 5 letech a byl jsem mile prekvapen,jak se to v cesku meni k lepsimu-zivotni uroven,zivotni prostredi,lepsi auta,vice prace(tedy,kdo chce makat si praci vzdycky najde),celkove vidim,ze situace v cesku se opravdu zlepsuje,akorat me tam dost stvali cesti ridici,kteri jsou neukazneni a arogantni.Mozna,ze jsem jeden z mala,co by to takhle napsal,protoze v cesku kazdy na neco nadava a vsechno je na p.cu.Dobry den vsem preji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 10:35 am Předmět: |
|
|
To je jako s tou sklenici zpola plnou, nebo zpola prazdnou. Ono by bylo asi hodne smutne, kdyby se po tak strasne dlouhe dobe komunistickeho marastu situace ve stredoevropske zemi, navic s clenstvim v EU, pomalu "nezlepsovala".
Ale pokud clovek nebere jako meritko kvality zivota pekne auto a pouhou moznost pracovat, pak musim bohuzel konstatovat, ze v pripade CR musi byt v porovnani se zbytkem civilizovane Evropy hodne skepticky
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
To neni mozny Mobe ,ze jsi prezil...
Welcome back mp  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 2:25 pm Předmět: |
|
|
Pískle napsala:
Pro excellent..."blondate samicky".Kde si prosim te vyhrabal tento nazev? [/quote]
To Pískle:
Nevyhrabal, ale odvodil - jednak z tvého profilu, jak jsi ho nastínila v rubrice "Představte se nám" a jednak z řádků a meziřádků tvých příspěvků.
Pro mne jsi prostě blonďatá samička - ale pozor, neber to v žádném případě jako ironii nebo dokonce jako urážku, ale jako projev mých sympatií - a kdybys nebyla vdaná - tak bych ti třeba udělal (pokud bys o to ale stála) (ne)slušný návrh
Zdraví Exc.Ment.Def. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mp Anonymní
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 5:30 pm Předmět: --- |
|
|
---
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote.[/quote]
----
Jo,je to tam supr.Tatovi jsem zaplatil leky na tri mesice (9200Kc)tolik ma cely duchod,vsechno je asi 10x drazsi nez posledne, do mesta se dostane jednim narvanym spojem, zbytek zrusili a v baraku ma kosu, protoze setri.Pred lety ho premluvili na eco-topeni, ktere je ted asi 8x drazsi.Silnice tankodrom,z 5ti hospod funguji dve.Ze tri dobrych obchodu jeden.Knihovnu zrusili obekt predali nejakymu nemci.Pecovatelka stoji 4x vice.Ovsem penzi mu 4x nezvedli.Von ten zivot v malym mestecku, neni asi jako v Praze.Krom toho v zivote jsem nevidel tolik bezdomovcu pohromade jsou snad vsude.To nema cenu popisovat obycejnej zivot, obycejnech lidi.To je jedna velka bida. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 5:57 pm Předmět: |
|
|
ExMeDe...vsak ja to vuubec jako urazku nebrala.Jsem se zase jednou zasmala.Nad nekterymi vyrazy se clovek musi uprimne zasmat(at zneji mozna jako urazka) a nad nekterymi by clovek zvracel.
Vim,ze mam ve svem jakoby "profilu',ze nesnasim blbe vtipy o blondynach,ale spise to slovo"samicka" me rozesmalo.
Jinak,to je nejaka nemoc ci vada,kdyz je nekdo vdany? Slusne ci neslusne navrhy beru v potaz
Odbihame od tematu!Nerada bych dostala sprdaka od sefa  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 6:02 pm Předmět: Re: --- |
|
|
| mp napsal: | ---
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote. |
----
Jo,je to tam supr.Tatovi jsem zaplatil leky na tri mesice (9200Kc)tolik ma cely duchod,vsechno je asi 10x drazsi nez posledne, do mesta se dostane jednim narvanym spojem, zbytek zrusili a v baraku ma kosu, protoze setri.Pred lety ho premluvili na eco-topeni, ktere je ted asi 8x drazsi.Silnice tankodrom,z 5ti hospod funguji dve.Ze tri dobrych obchodu jeden.Knihovnu zrusili obekt predali nejakymu nemci.Pecovatelka stoji 4x vice.Ovsem penzi mu 4x nezvedli.Von ten zivot v malym mestecku, neni asi jako v Praze.Krom toho v zivote jsem nevidel tolik bezdomovcu pohromade jsou snad vsude.To nema cenu popisovat obycejnej zivot, obycejnech lidi.To je jedna velka bida.[/quote]
-------------------------------------------------------
To ma jeste velky duchod.Moje mamka "slouzila" skolskemu uradu jako ucitelka pres 30 let a duchod ma neco pod 6.000 Kc.
Za mou osobu mohu rici to,ze s tou bidou je to v severnich Cechach na stejno,jak tu popisuje mp.
Je pravda,ze zivot v Praze je tezce rozdilny nez v jinych mestech.V Praze se zije blaze,v jinych mestech na ho*no .Tam tlucou lide spacky.Vite,co tim myslim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so únor 04, 2006 11:51 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Big_Rig napsal: | | scout66 napsal: | | Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes |
A co teprve Mobovi dobre minene rady ...  |
What the fuck, dude  |
To byl kompliment  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so únor 04, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Mob napsal: | | Big_Rig napsal: | | scout66 napsal: | | Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes |
A co teprve Mobovi dobre minene rady ...  |
What the fuck, dude  |
To byl kompliment  |
oooops  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: ne únor 05, 2006 1:11 pm Předmět: |
|
|
Hmmm, tohle se mi nestalo poprve. Spousta lidi mi rekla, ze moje komplimenty jsou podezrele podobne urazkam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 1:34 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Hmmm, tohle se mi nestalo poprve. Spousta lidi mi rekla, ze moje komplimenty jsou podezrele podobne urazkam  |
blbost
tvoje vtipy a tedy i komplimenty jsou nejlepsi
ja jsem chodim jen kvuli tobe
<3 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | Hmmm, tohle se mi nestalo poprve. Spousta lidi mi rekla, ze moje komplimenty jsou podezrele podobne urazkam  |
blbost
tvoje vtipy a tedy i komplimenty jsou nejlepsi
<3 |
Bože, Big_Rigu, jak ty to s těma ženskejma umíš..., kdyby žil Casanova, tak by teď závistivě brečel v koutě...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
[quote="XxX]
<3[/quote]
Ja sem taky chodim jenom kvuli Tobe ...
... a abych mohl rejpat do Scouta (kazdy musi mit nejake hobby )
... a kvuli komplimentum EMentalD - keep 'em comin', good buddy , they help to keep my blood pressure down |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:12 pm Předmět: |
|
|
no vidis a pak ze cesi v americe se nemaj radi  |
|