Vyplneni aplikacky na GC

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vyplneni aplikacky na GC

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
cathy_p
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 5:45 pm    Předmět: Vyplneni aplikacky na GC Odpovědět s citátem

Ahojky, Ja mam dotaz ohledne vyplneni aplikacky. Muj tata bude posilat jednu za sebe a ja jednu za sebe. Ted, kdyz tam musi v kolonce uvest vsechny deti, znamena to i mne, i kdyz uz mi bylo 21? Pokud me tam uvede, mohu porad podat aplikacku za sebe?
Predem dekuji
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 9:59 am    Předmět: Re: Vyplneni aplikacky na GC Odpovědět s citátem

cathy_p napsal:
Ahojky, Ja mam dotaz ohledne vyplneni aplikacky. Muj tata bude posilat jednu za sebe a ja jednu za sebe. Ted, kdyz tam musi v kolonce uvest vsechny deti, znamena to i mne, i kdyz uz mi bylo 21? Pokud me tam uvede, mohu porad podat aplikacku za sebe?
Predem dekuji

Mila Cathy, nez zacnes neco vyplnovat, tak by ses mela seznamit podrobne s instrukcema. Najdes je na tehle adrese: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html
V odstavci nazvanem THE ENTRY mas v ramecku napsano 14 bodu, ktere musis vyplnit. Bod cislo 12 zni:

NUMBER OF CHILDREN THAT ARE UNMARRIED AND UNDER 21 YEARS OF AGE – Except children that are either U.S. legal permanent residents or American citizens.

Tzn. ze pokud ti je 21 let a vice, tak te tata uvadet nemusi a ty si v klidu muzes poslat prihlasku za sebe.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com