Zlato

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zlato

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 10:43 pm    Předmět: Zlato Odpovědět s citátem

V dnesni svetove ekonomicke situaci je zlato jako obycejne neco co je potreba sledovat.
Momentalne je porad hodne drahe pro normalniho cloveka jak tady tak v Cechach ale jestli pujde pod 800 US$ tak nikomu neuskodi si koupit par minci.
Mince maji dve vyhody.Jsou ze zlata a maji take zberatelskou hodnost.
Ne jako gold stocks.Stribro nepujde tak nahoru protoze z hodne duvodu.azp. Wink
http://goldprice.org/live-gold-price.html
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2008 11:14 am    Předmět: Re: Zlato Odpovědět s citátem

AzPete napsal:

Momentalne je porad hodne drahe pro normalniho cloveka jak tady tak v Cechach ale jestli pujde pod 800 US$ tak nikomu neuskodi si koupit par minci.
Mince maji dve vyhody.Jsou ze zlata a maji take zberatelskou hodnost.
Ne jako gold stocks.Stribro nepujde tak nahoru protoze z hodne duvodu.azp. Wink
http://goldprice.org/live-gold-price.html

Nevím jestli zlato je dneska dobré kupovat nebo prodávat. Koupil jsem pár mincí když bylo kolem $300, ale ještě jsem žádné neprodal. Nejsem si jistý kterým směrem zlato půjde.

O zběratelské hodnosti hodně prodavačů mluví, ale já tomu nevěřím. Já to považuji jen jako sales pitch, nic jiného; pokuz se zlato prodat, a je to poměrně jedno jestli mince mají medvíka, gazelu, nebo javorový list.

Né že bych o tom moc věděl, ale mám dojem že mince ale má tu výhodu, že není potřeba dělat assay jako kdyby jsi kupoval pruty nebo cihly zlata, takže můžeš zlaté mince prodávat jednoduše.

Ale jeden velký problém s kupováním zlatem, místo instrumentů co representují zlato, je že musíš za zlato platit daň.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com