Jaka holka se hodi vic do zivota?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaka holka se hodi vic do zivota?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Kdyby si mel clovek vybrat s techto dvou typu zen, co je lepsi?
Inteligentni zeny co se chytnou druhe vetve kdyz jde do tuheho.
33%
 33%  [ 2 ]
Mene inteligentni zeny co v krizovych situacich nikdy nezklamou.
66%
 66%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 6

Autor Zpráva
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hsi napsal:
.. Akorat mi ta kategorizace, se kterou prisel Miro, prisla tak absurdni (bez urazky, Miro), ze mi to nedalo, abych nezareagovala.

Míro, vidíš, to je přesně o čem jsem psal.

Když se zeptáš do jaké kategorie patří, tak Ti řeknou že nepatří do žádné, ale vyberou si z obou kategorií co se jim hodí. Proč? Protože ta Tvoje otázka je tak absurdní, že Tě musej opravit. Very Happy Very Happy
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska napsal:
Taky premyslim, do ktere kategorie patrim Smile)

Už jsme o tom psali. Stejně jako každá jiná ženská co si má vybrat mezi (A) inteligentní ženy co se chytnou druhé větve když jde do tuhého; a (B) méně inteligentní ženy co v krizových situacích nikdy nezklamou, tak patříš do kategoriích inteligentních žen co v krizových situacích nikdy nezklamou. To že odpověď není ani (A) ani (B) je stejně chyba to chlapa co takovou absurdní otázku položil. Smile

Holky co o chlapech moc neví odpoví: (A), protože si vyberu chlapa kterým zaručí že nikdy se do krizových situacích nedostanu. Smile
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska napsal:
to hsi: 150000 nezni spatne Smile mela bych problem to utratit

Jen ten první rok.

Naposledy upravil pdmlynek dne ne říjen 02, 2005 11:15 pm, celkově upraveno 1 krát
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2005 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska napsal:
to hsi: 150000 nezni spatne Smile mela bych problem to utratit

Nedávno v jednom business časopise byl článek, jak je všechno dneska drahé, jak jde všechno moc do peněz. Časopis chtěl vypočítat jaký musí mít 4-člená rodina příjem aby žila v pohodě. To je aby nebyla chudá, ani bohatá, jen aby žila "comfortably". Žádné luxusní věci, žádné letadlo, závodní koně, jachty, atd. Jen pěkný dům, dvě auta, roční dovolenou, chalupu. Normální obyčejný život.

Vyšlo jim to na $800,000/rok. Jo, mysleli to vážně.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 2:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo asi mate pravdu, neda se to rozdelit do dvou skupin. Jen me to tak nekdy pripada ze vetsinou potkavam jen dva druhy holek a kdyz nekdy nahodou potkam nejakou vyjimku, tak je vzdycky zadana.
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je skoda, ze diskuze, ktera zacala tak celkem pratelsky a legracne, nabrala docela utocny smer...

Miro, jak tak o tom premyslim, pripada mi, ze mas v leccems pravdu. Clovek, ktery je na svem partnerovi zavisly v tom smyslu, ze od nej potrebuje pomoc pri reseni beznych zivotnich situaci (sam by mel problem prokousat se zivotem), ma bohuzel urcite vic duvodu byt verny a loajalni nez nekdo, kdo se rozhodl byt loajalni "jen" proto, ze toho druheho ma rad a vybral si ho pro zivot. Teda mozna jsi to myslel uplne jinak, ale takhle to vidim ja...
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hsi>>
Asi jsi na to kapla. Myslim ze se s timhle da souhlasit. Z tohodle uhlu jsem nad tim predtim nepremyslel.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska mam 174 taky
hsi tech 150000 bych ti rad pomohl utratit
takze bych vas nejradeji poznal obe,
miro jak si pak vybrat??
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek, to jsme si nerozumeli, tech 150000 ma zajistit pripadny partner, moje prijmy k tomu maji dost daleko Sad
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile byli jsme vcera v kine nekde v Chicagu a hral se tam cesky film Jedna ruka netleska. Jak to, ze jsme tam byli skoro sami Question
Prisli jste o hodne, stalo to za to Wink

Jo, hsi, moje prijmy taky ne..tak jsem si z toho vzala priklad a dneska jsem quitla Smile) No, takze nevite o nejake praci?? Smile
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 1:31 pm    Předmět: Proc? Odpovědět s citátem

Proc jste tam byli skoro sami? Protoze prece zahranicni filmy, pokud se nejedna o skutecne evropske kasovni trhaky, nebo tituly, ktere ziskaly alespon nominaci na Oscara v USA proste kinosal nenaplni. Predpokladam, ze mluvis o prave probihajicim festivalu "Rare Bohemians: New Czech Films", ktery probiha v Gene Siskel Film Center. Jsem presvedceny, ze drtiva vetsina lidi v Chicagu, ktera se o film (a nejen cesky)zajima, vsechny uvadene tituly uz davno videla, nektere z nich dokonce nekolikrat. Ono neni ani divu, protoze jako "nove" jsou uvadeny filmy Navrat idiota nebo Samotari. Cesta do downtown, zabere ve spicku vetsine lidi tolik casu, ze by se z prace ve vsedni den museli pri zacatcich promitani urvat hooodne brzo. V Gene Siskel navic zaplati par za listek na jedno predstaveni vic, nez za mesicni clenstvi u NETFLIX.COM, kdy stihne za 15$ shlednout velmi kvalitnich zahranicnich filmu na DVD i dve desitky. Nektere vybrane tituly mi neprisli zrovna jako stastna volba. Urcite se skladba dala udelat i zajimaveji, ale mozna v tom bude trosku neco jineho. Napr. distribucni prava, subjektivni pohled a sympatie organizatoru nebo muj vlastni Smile atd.

Zbyvajici program:

NAVRAT IDIOTA - October 5, (20:00)
SMRADI - October 8, (15:30) a October 10, (20:00)
ROK DABLA - October 15, (15:30) a October 17, (18:00)
DIVOKE VCELY - October 21, (18:00) a October 24, (18:00)
SAMOTARI - October 29, (15:30) a October 31, (18:00)
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 6:03 pm    Předmět: Re: Proc? Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Proc jste tam byli skoro sami? Protoze prece zahranicni filmy, pokud se nejedna o skutecne evropske kasovni trhaky, nebo tituly, ktere ziskaly alespon nominaci na Oscara v USA proste kinosal nenaplni.

Díky, za informace scoute66. Vždycky jsem rád když vidím nějaký český výrobek v USA. Ale českých filmů se docela vyhýbám.

Prohlédl jsem si synopse těchto filmů, a ověřil jsem si co jsem si myslel: české filmy jsou na nic. Není mi jasné proč by někdo chtěl jít do kina, a trávit 1,5 hodin na filmu o kterým jejich stránky píšou:

"Sedm mladých lidí ve věku od 23 do 33 let se na konci devadesátých let ve velkém městě pokouší praktikovat cosi, čemu se dříve říkalo milostný vztah." (SAMOTARI)

Nebo:
" Rok ďábla je příběhem člověka, který se postupně vymanil z vlivu alkoholu, nahrávacích společností a médií, ale zoufale osaměl."

Nebo:
" Barevný širokoúhlý film je hořkosladkým příběhem o citové izolaci mladých lidí v uzavřeném světě vesnice kdesi na severu Moravy." (DIVOKE VCELY)

Nebo:
" Manželé Marek a Monika Šírovi se přestěhovali z Prahy na vesnici. Hodlali tady najít nejen lepší vzduch pro vlastního synka trpícího těžkým astmatem, ale i vstřícnější klima pro dva starší adoptované syny, kteří nezapřou svůj romský původ." (Smradi).

Nebo:
"František nikdy nic nepoznal a nic pořádného nezažil. Svůj dospělý život strávil za zdmi léčebny a tak má teď ze všeho jen první dojmy. Vrací se ke svým jediným blízkým, kteří o jeho existenci neměli zdání. Mají svůj život a své vztahy. Vztahy tak propletené a zapeklité, že v nich František uvízne jako v síti." (NAVRAT IDIOTA).

Mohl by někdo říct proč by na to někdo chtěl jít? Všechny filmy zní velice depresivně. Možná že filmy jsou báječné, ale připadá mi to že jde jen o příběhy obyčejných lidí. Mám rád různé filmy (komedie, westerns, sci-fi, vojenské, policejní, atd.), ale co bych měl s toho dívat se na život obyčejných lidí?

Ani nerozumím jaký marketing génius přesvědčil účetníky ve studích aby do takových filmů investovaly prachy. Zajímalo by mě kolik jim takové filmy vydělaly.

Piju české pivo, a chodím na americké filmy. Obráceně to nejde.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hsi napsal:
Henek, to jsme si nerozumeli, tech 150000 ma zajistit pripadny partner, moje prijmy k tomu maji dost daleko Sad

KTOMU VYDELKU SE PRIBLIZUJI ALE NEVIM JESTLI TE TO BUDE LAKAT"JSEM MALY, TLUSTY,PLESATY A NOSIM BRYLE.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podmlynku, Divoke vcely by za shlednuti staly, ver mi!
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To pdmlynek:
jasne, o tech filmech tohleto muzes napsat.Ale asi to nebylo moc vhodne na upoutani divaka.
Netvrdim, ze vsechny z tech filmu jsou skvele, ale zase je nemuzes takhle shazovat.
Na tom filmu byli i amici a myslim, ze se taky bavili, i kdyz asi nerozumeli vsem vtipum a poznamkam..
Byla to komedie, misty jsem smichy brecela, ale jako hodne ceskych filmu mela smutny konec. Na ceskych filmech se mi libi, ze maji nejakou pointu, muzes si z nich neco odnest a jeste dlouho nad nima premyslim.
To se neda rict o vetsine filmech americkych Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com