upravenci

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

upravenci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 2:54 pm    Předmět: upravenci Odpovědět s citátem

http://www.humintel.com/clanek86.htm

tak z tohodle se mě zvedá žaludek ,setkal se někdo z vás s tím Very Happy Very Happy Very Happy
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem byl malý kluk, tak mi babička vykládala jaké to bylo během druhé světové. Ani tehdy, a ani teď, si nedovedu představit jaké hrozné časy to musely být. Muselo to být otřesné. Podobně, dnešní mladí lidé si nedovedou představit jaké to bylo pod komunistickým režimem. Byly to dosti otřesné časy.

Jo, slyšel jsem o “upravencích”, ale nikdy jsem žádného nepotkal, nebo neznal. Upravenci nejsou sice urban legend, ale byli docela nečastí.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem osobne o upravencich neslysel,ale me to pripomina slovo hypocrite.Co se tyce Rosti,tak co se tyce jeho "fantasie" tak se vetsinou zasmeji. Rosta,jak tomu rozumim neni Cech ale Srb nebo neco z pozustatku Jugoslavie. Ale pise o Cechach a to je take dulezite. AzP. Cool
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2008 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Když jsem byl malý kluk, tak mi babička vykládala jaké to bylo během druhé světové. Ani tehdy, a ani teď, si nedovedu představit jaké hrozné časy to musely být. Muselo to být otřesné. Podobně, dnešní mladí lidé si nedovedou představit jaké to bylo pod komunistickým režimem. Byly to dosti otřesné časy.

Jo, slyšel jsem o “upravencích”, ale nikdy jsem žádného nepotkal, nebo neznal. Upravenci nejsou sice urban legend, ale byli docela nečastí.

já si to dokážu představit i když jsem to moc nezažil
ale lidi s tím museli prostě počítat že když utečou tak se zpátky jen tak nedostanou -jedině kolaborací a udáváním a dalo by se říci že kdejaký uprchlík mohl bát udavač
zajímámě jestli ještě někdo z vás poslouchal rádio svobodnou evropu ta pomohla dost no Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com