|
|
| Autor |
Zpráva |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 49
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1446 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 03, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
Když jsem byl malý kluk, tak mi babička vykládala jaké to bylo během druhé světové. Ani tehdy, a ani teď, si nedovedu představit jaké hrozné časy to musely být. Muselo to být otřesné. Podobně, dnešní mladí lidé si nedovedou představit jaké to bylo pod komunistickým režimem. Byly to dosti otřesné časy.
Jo, slyšel jsem o “upravencích”, ale nikdy jsem žádného nepotkal, nebo neznal. Upravenci nejsou sice urban legend, ale byli docela nečastí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 634 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st září 03, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem osobne o upravencich neslysel,ale me to pripomina slovo hypocrite.Co se tyce Rosti,tak co se tyce jeho "fantasie" tak se vetsinou zasmeji. Rosta,jak tomu rozumim neni Cech ale Srb nebo neco z pozustatku Jugoslavie. Ale pise o Cechach a to je take dulezite. AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 49
|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Když jsem byl malý kluk, tak mi babička vykládala jaké to bylo během druhé světové. Ani tehdy, a ani teď, si nedovedu představit jaké hrozné časy to musely být. Muselo to být otřesné. Podobně, dnešní mladí lidé si nedovedou představit jaké to bylo pod komunistickým režimem. Byly to dosti otřesné časy.
Jo, slyšel jsem o “upravencích”, ale nikdy jsem žádného nepotkal, nebo neznal. Upravenci nejsou sice urban legend, ale byli docela nečastí. |
já si to dokážu představit i když jsem to moc nezažil
ale lidi s tím museli prostě počítat že když utečou tak se zpátky jen tak nedostanou -jedině kolaborací a udáváním a dalo by se říci že kdejaký uprchlík mohl bát udavač
zajímámě jestli ještě někdo z vás poslouchal rádio svobodnou evropu ta pomohla dost no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|