|
|
| Autor |
Zpráva |
ziman
Registrace: 07. 05. 2007 Příspěvky: 2 Bydliště: londyn
|
Zaslal: so červenec 26, 2008 3:05 pm Předmět: zelenina |
|
|
Jen chci dat ne vedomi at neverite vsemu co se tady pise,,loni jsem tady mel dotaz ohledne GC jelikoz jsem v minulosti pretahl pobyt.Mam dojem ze mi odpovidal mimo jinych i scout66 -no samoszrejme pretahl tak se s tim poper,dalsi ze jsem diskvalifikovan atd.Ani jsem se moc nepral a toho casu jsem v US vsechny dokumenty mam uz u sebe.Takze neverte vsem radam tady a kdyz to nevyzkousite sami nemuzete vedet jak by t dopadlo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 214 Bydliště: CA
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 10:50 am Předmět: Re: zelenina |
|
|
| ziman napsal: | Jen chci dat ne vedomi at neverite vsemu co se tady pise,,loni jsem tady mel dotaz ohledne GC jelikoz jsem v minulosti pretahl pobyt.Mam dojem ze mi odpovidal mimo jinych i scout66 -no samoszrejme pretahl tak se s tim poper,dalsi ze jsem diskvalifikovan atd.Ani jsem se moc nepral a toho casu jsem v US vsechny dokumenty mam uz u sebe.Takze neverte vsem radam tady a kdyz to nevyzkousite sami nemuzete vedet jak by t dopadlo.  |
Trosku se v tom motas.....zalezelo na tom jaks postavil dotaz. A ani ted me neni jasne jakou situaci si mel....takze upresni. Slo o loterii, ci o GC pres snatek s US citizen. Tady tyhle detajliky jsou dulezite.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 214 Bydliště: CA
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1051 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
| Coz takhle napsat sem neco o tom, jak jsi na to sel, jak jsi je oblafnul a jak to vubec probihalo. Podel se o zkusenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|