110V-220V

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

110V-220V

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
Zelí
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 6:03 am    Předmět: 110V-220V Odpovědět s citátem

Mám takový problém. Vzhledem k posilujicí koruně jsem se rozhodl nakoupit pár věciček z Ameriky konkrétně z Amazon.com, ale chtěl jsem se zeptat jak je to s napětím, jestli existují popřípadě nějaké konvektory nebo trafa na změnu napětí. Chci si kupovat Laptop a sestavu domácího kina s AV recieverem. Myslíte že nastane nějaký problém??? Děkuji všem za užitečné rady
Zelí
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 6:19 am    Předmět: A jak je to s poštovným a CLEM (CLO) díkyy Odpovědět s citátem

.k
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 7:06 am    Předmět: Re: 110V-220V Odpovědět s citátem

Zelí napsal:
Mám takový problém. Vzhledem k posilujicí koruně jsem se rozhodl nakoupit pár věciček z Ameriky konkrétně z Amazon.com, ale chtěl jsem se zeptat jak je to s napětím, jestli existují popřípadě nějaké konvektory nebo trafa na změnu napětí. Chci si kupovat Laptop a sestavu domácího kina s AV recieverem. Myslíte že nastane nějaký problém??? Děkuji všem za užitečné rady

Ne ze bych o pocitacich moc vedel, ale jestli tomu rozumim, tak laptop pracuje na DC. Kdyz laptop zastrcis do zasuvky, tak potrebujes normalne kabel s kovertorem. Je to tedy otazka pouzit kabel s kovertorem ktery kovertuje 220V, misto 110V.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 11:08 am    Předmět: napajeni Odpovědět s citátem

vetsina dnesni elektroniky je vyrabi tak aby se dala napajet jak z 220 tak 110, takze pravdepodobne nebudes potrebovat nic. Ja kdyz jedu do EU z USA tak jedine co potrebuju je nastavec na ceskou zasuvku, protoze videokamera, fotak i laptop muzou mit napajeci zdroj od 110 - 240V.
kacka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 8:20 am    Předmět: laptop Odpovědět s citátem

Tez mne zajima jestli funguje odtud vcechach notboock nebo se musi neco predelavat,rozumi tomu nekdo ,ci ma zkusenost.Staci jen do zasuvky /traficko/na premenu voltu????Diky!!!!
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:07 am    Předmět: Re: laptop Odpovědět s citátem

kacka napsal:
Tez mne zajima jestli funguje odtud vcechach notboock nebo se musi neco predelavat,rozumi tomu nekdo ,ci ma zkusenost.Staci jen do zasuvky /traficko/na premenu voltu????Diky!!!!

Jediny co k notebooku z USA potrebujes je zastrcka pro ceskou zasuvku. Adapter k notebooku umi pracovat v rozsahu 110-240 V.
kacka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOc dekujuuuuuuuuuuuu!! Laughing Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com