ID Card

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ID Card

Autor Zpráva
mardentin

Registrace: 19. 02. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 7:20 am    Předmět: ID Card Odpovědět s citátem

Zdravím, prosím o informace o ID Card. SSN už mám vyřízené, teď bych si prý měla zařídit ID Card a Driving licence. Jen bych potřebovala vědět, kde mám tuto ID Card získat. Secretary of State?
Díky
Mardentin
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.dmv.org/
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ID Card (aspon tedy v Californii) se vydava jenom lidem kteri potrebuji nejake ID ale nemaji z nejakeho duvodu narok na Drivers License. Takze, kdyz dostanes Drivers License, ID Card nebudes potrebovat.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:
Takze, kdyz dostanes Drivers License, ID Card nebudes potrebovat.

Neni spatne met ID aj DL, ID si nech doma pro pripad ze stratis DL tak je pak jednodussi vyrizovat kdyz mas ID
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2008 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za odpovědi!!! Very Happy
mardentin

Registrace: 19. 02. 2008

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 6:01 pm    Předmět: Jak to všechno dopadlo Odpovědět s citátem

Tak už mám ID Card! Popíšu tady jak to proběhlo, pro ty co to půjdou vyřizovat (třeba to někoho bude zajímat Confused ):
Přišli jsme na Secretary of State, u přepážky jsme nahlásili, proč jsme přišli a dostali jsme číslo. Pak jsme čekali. Chtěli po nás pas, ssn, a potvrzení o pobytu. S manželem jsme šli každý k jinému okénku. U úřednice u které byl můj manžel nepochodil, nestačilo jí potvrzení o adrese, které máme jako potvrzení o převodu auta do našeho vlastnictví. Já jsem u mého úředníka problém neměla žádný, do té doby než se zeptal kolik stop měřím a kolik liber vážím, tak to fakt netuším, ale spočítali jsme to (mají tabulku převodů), nahlásila a pak už jsem ho jen poprosila, zda by u něj mohl vyřídit id card i můj muž. Taky bez problémů. Pak jsme podepsali formulář, šli zaplatit poplatek 20 dolarů. Pak jsme si počkali na fotografování a elektronický podpis. Paní nám předala ID Card a bylo vyřízeno (byla ještě teplá Very Happy )
Toliko jenom popis situace jak to dneska funguje, pokud by to někdo chtěl vědět. Protože když sem přijedete, tak je všechno nové a takovéhle zařizování, tak z toho má člověk tak trochu strach.
.... Tak teď se začnu učit testy na Driving Licence a půjdeme si vyřídit řidičák....
Mardentin
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com