|
|
| Autor |
Zpráva |
died7times
Registrace: 04. 07. 2008 Příspěvky: 8
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 10:25 pm Předmět: |
|
|
No, nemám čas plýtvat 3,5 hodin se dívat na paranoiní film které bere zkroucené věci z kontextu pro lidi kteří nerozumí kapitalismu. Ale prohlédl jsem se alespoň na jejich stránku themoneymasters.com . Vážně oni to nechápou. Jo, jsou veliké problémy s ekonomií, ale myslet si že zničení volného trhu nějak pomůže hospodářství je volovina.
Jak pěkně jim to napsal Milton Friedman: "As you know, I am entirely sympathetic with the objectives of your Monetary Reform Act...You deserve a great deal of credit for carrying through so thoroughly on your own conception...I am impressed by your persistence and attention to detail in your successive revisions... Best wishes. Milton Friedman," (zdroj: jejich stránka http://www.themoneymasters.com/reviews.htm ). Překlad z diplomatické angličtiny do češtiny: “Jste volové.” No, když Friedman jim popřál šťastnou cestu dopr-dele, tak aspoň by se neměli těšit na cestu.
BTW, jestli se někdo domnívá že bankéři nějak kontrolují svět (místo toho že bankéři dodávaji službu která pomáhá volnému trhu existovat), tak ať si koupí akcie nějaké banky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
died7times
Registrace: 04. 07. 2008 Příspěvky: 8
|
Zaslal: so červenec 05, 2008 11:24 am Předmět: |
|
|
Nemas cas plytvat se na paranoini zkroucene veci ktere z kontextu.to je v poho. Tesi me, ze aspon nekdo vi jak se veci maji.Jsem take rad, ze si se prohledl.
Mne se dokument libi a dozvedel jsem se v nem spoustu zajimavych veci, ktere ty uz zrejme vis.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Gejdoš
Registrace: 25. 08. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: ČR, Frýdek-Místek
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Tesi me, ze aspon nekdo vi jak se veci maji.Jsem take rad, ze si se prohledl.
...
dozvedel jsem se v nem spoustu zajimavych veci, ktere ty uz zrejme vis. | Jo, pan pdmlynek ví prakticky všechno. Myslím, že je škoda, že to celé neřídí. I když - kdo ví ?? Třeba to řídí... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|