Komu patri svet?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Komu patri svet?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
died7times

Registrace: 04. 07. 2008

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 7:24 pm    Předmět: Komu patri svet? Odpovědět s citátem

http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936&q=&hl=en

zajimavy dokument
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, nemám čas plýtvat 3,5 hodin se dívat na paranoiní film které bere zkroucené věci z kontextu pro lidi kteří nerozumí kapitalismu. Ale prohlédl jsem se alespoň na jejich stránku themoneymasters.com . Vážně oni to nechápou. Jo, jsou veliké problémy s ekonomií, ale myslet si že zničení volného trhu nějak pomůže hospodářství je volovina.

Jak pěkně jim to napsal Milton Friedman: "As you know, I am entirely sympathetic with the objectives of your Monetary Reform Act...You deserve a great deal of credit for carrying through so thoroughly on your own conception...I am impressed by your persistence and attention to detail in your successive revisions... Best wishes. Milton Friedman," (zdroj: jejich stránka http://www.themoneymasters.com/reviews.htm ). Překlad z diplomatické angličtiny do češtiny: “Jste volové.” No, když Friedman jim popřál šťastnou cestu dopr-dele, tak aspoň by se neměli těšit na cestu. Rolling Eyes

BTW, jestli se někdo domnívá že bankéři nějak kontrolují svět (místo toho že bankéři dodávaji službu která pomáhá volnému trhu existovat), tak ať si koupí akcie nějaké banky.
died7times

Registrace: 04. 07. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2008 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemas cas plytvat se na paranoini zkroucene veci ktere z kontextu.to je v poho. Tesi me, ze aspon nekdo vi jak se veci maji.Jsem take rad, ze si se prohledl.
Mne se dokument libi a dozvedel jsem se v nem spoustu zajimavych veci, ktere ty uz zrejme vis. Shocked
Petr Gejdoš

Registrace: 25. 08. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tesi me, ze aspon nekdo vi jak se veci maji.Jsem take rad, ze si se prohledl.
...
dozvedel jsem se v nem spoustu zajimavych veci, ktere ty uz zrejme vis.
Jo, pan pdmlynek ví prakticky všechno. Myslím, že je škoda, že to celé neřídí. I když - kdo ví ?? Třeba to řídí...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com