Zit a nechat zit

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zit a nechat zit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2008 12:59 pm    Předmět: Zit a nechat zit Odpovědět s citátem

Ahoj,

jmenuju se Maxi a v USA jsem tretim rokem. V CR se me nevedlo zle,mela jsem dobrou i velmi slusne placenou praci v jednom potravinarskem kolosu a nebyt ze jsem dostala padaka pro nadbytecnost,sem tam dosud. Firma ale zacala zestihlovat a tak se zbavovala tech s vyssimi platy nejdrive. Co uz potkalo me to prakticky mezi poslednimi...
Manzel v te dobe byl uz na podpore, vlastni vinou prisel o praci, taky nadprumernou. Zmenu resil tak, ze se vice nez jindy propadal do depresi,az se doslova zacal utapet ve svem utrpeni. Mezitim jsme oba znovu pracovali,ale nas vztah a zivot uz trvale komplikovaly manzelovy stavy,stale nespokojen. Reseni ale hledal jinde, zadna ochota ke vstricnosti ci dialogu s okolim, s rodinou, se mnou, nepomahala ani terapie, nas zivot uz lemovaly jen stale konflikty.
Manzel je nedokazal ani resit ani ustat. Tohle trvalo doslova par let a ja se stala pomalu velmi pasivni a jen jsem tohle proste zila......nekdy to slo lip, jindy hure,ale doslova jsem se nepohla dal,slo to od nikud nikam.
Jako asi na zavolanou me prislo pozvani od me sestrenice z USA a ja po domluve s manzelem vycestovala sem na par mesicu na navstevu s cilem se porozhlednout zde. S vizem problem nebyl zsdny,takze jsem opravdu priletela do Houstonu v ocekavani neceho noveho a jineho.
Nebudu se rozepisovat jak jsem zde nejak prozrela a ac mozna nekdo bude si myslet ze trosku zbabele, jsem udelala razantni zmenu se svym zivotem. Az tady jsem se rozhodla se rozvest na dalku a zacala jsem jit cestou ktera se me zde otevrela. Dnes i kdyz jen po par letech, jsem znovu pri sve sile a schopnostech, mam bajecneho manzela i praci. Nasla jsem velmi dobre zazemi i ve zdejsi americke rodine. V CR jsem uz byla nazpet, ale jen na navstevu mych nejblizsich pribuznych a velmi jsme si to s mym americkym manzelem uzivali.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com