novy clovicek v Chicago

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

novy clovicek v Chicago

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
JanaCHICAGO

Registrace: 24. 05. 2008

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2008 10:28 am    Předmět: novy clovicek v Chicago Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny nejenom v Chicago,

nahodou jsem objevila tento forum a je dobre, ze ho Miro vymyslel - zacetla jsem se do story ruznych lidi a obdivuji odvahu a rozhodne nelehkou cestu jak sem dorazily.Ja jsem dorazila celkem nedavno do Statu a v Chicago jsem teprve od dubna, prave nikoho z Cech tady neznam a proto bych rada poznala partu lidi v dobrem veku, kdy maji chut se potkat treba u grilovani nebo dobreho gulase a pokecat o vsem moznem.Koreni na gulas nebo na gril rada dodam - pracuji ve firme, ktera distribuje ceske koreni po Statech.To je tak uvodem vse, tesim se na zpravicky.Jana
anca
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je tady vitam
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro to nevymyslel ... jenom prevzal Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Oh boy, oh boy, am I in trouble again or what?

Poznat nekoho v dobrem veku neni problem - poznat nekho dobreho v jakemkoli veku, v Chicu obzvlast, to uz je o necem jinem. Napis a muzem zajit na obed - ja jsem ted Chicagu vic nez doma a soustavne se tam nudim.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com