imigrační uředník

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

imigrační uředník

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
munchen boy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 2:41 pm    Předmět: imigrační uředník Odpovědět s citátem

chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
Smile
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 2:58 pm    Předmět: Re: imigrační uředník Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:
chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
Smile

hele nauc se par anglickych slovicek,abys mu byl schopen rict ze jedes na dovolenou nebo co tu jedes delat...no a pak jednoduse rekni ze nerozumis anglicky,nejsi prvni a oni jsou na to zvykli, o tlumocnikovi jsem jeste neslysela....a akorat by ti to mohlo zkomplikovat treba se sem dostat, moc otazek pak zbytecne....
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 6:17 pm    Předmět: Re: imigrační uředník Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:
Smile

Jestli nebudes umet vubec nic anglicky, tak hlavne neletej na letiste do Vancouveru.
Tam ti totiz misto tlumocnika poslou bandu policajtu, kteri te "zamordujou" taserem Sad
tak jak se to stalo tomu Polakovi.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...specialne kdyz jim rekne ze je "munchen boy" to ho jeste postrikaji peprem. Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 10:55 pm    Předmět: Re: imigrační uředník Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:
Smile

Kde se domnivas ze oni sezenou tlumocnika? Nebo si ho chces privist sebou?
munchen boy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 6:16 am    Předmět: Re: imigrační uředník Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
munchen boy napsal:
Smile

Jestli nebudes umet vubec nic anglicky, tak hlavne neletej na letiste do Vancouveru.
Tam ti totiz misto tlumocnika poslou bandu policajtu, kteri te "zamordujou" taserem Sad
tak jak se to stalo tomu Polakovi.

ale tak něco málo snad jo ,název hotelu,jak dlouho se zdržíte v usa ,kolik sebou máte pěnez atd
to bych měl dát
munchen boy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 11:10 am    Předmět: Re: imigrační uředník Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
munchen boy napsal:
Smile

takhle jsem si to představoval
http://www.youtube.com/watch?v=vOaiaNv0nME&feature=related

Kde se domnivas ze oni sezenou tlumocnika? Nebo si ho chces privist sebou?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com