|
|
| Autor |
Zpráva |
lukuzda Anonymní
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 4:59 pm Předmět: formular pro praci |
|
|
Muze mne nekdo, kdo uklizi kina ,napsat zda musel vyplnovat formular: Independent Contraktor service
predem dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:23 pm Předmět: Re: formular pro praci |
|
|
| lukuzda napsal: | Muze mne nekdo, kdo uklizi kina ,napsat zda musel vyplnovat formular: Independent Contraktor service
predem dekuji |
Jde o dane, social security, atd. Jestli jsi contractor, tak si to musis platit z vydelku; jestli jsi employee tak oni musi davat urcite procetno za to vlade. Nechteji se jim platit naklady za Vas -- proto chteji aby jste byli contractors. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 30, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
| podle me je to normalni. Zamestnavatel ti dane neztrhava z vyplatniho seku, proto ty jsi jako subcontactor, proto si za sve dane tady timto papirem zodpovidas sam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lukuzda Anonymní
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Pak bych musela mit firmu, ale ja jsem pouze zamestnanec. Formular pro zamestnance vypada trochu jinak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 23, 2008 2:48 am Předmět: |
|
|
| Mas pracovni povoleni? Pokud ne, tak tady urcite pracujes na cerno, a delas pod nekym, kdo za tebe dane neplati, jen se tady timto kryje, v pripade, ze by doslo k nejake kotnrole, tak ma alespon papir, ze ty si za dane zodpovidas sama. Ikdyz by k tomu doslo,a slo by to do detailu, tak zamestnavateli je tento papir na prd, jelikoz je povinen si overit zda-li je zamestnanec zde legalne, prac. povoleni, atd.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|