|
|
| Autor |
Zpráva |
vitass Anonymní
|
Zaslal: út duben 01, 2008 5:39 am Předmět: MUSIM DO USA |
|
|
Ahoj vsem.
V roce 2000 jsem odcestoval do USA na vizum h2b. Dostal jsem ho na rok. Samo, ze jsem prekrocil dobu...o 3 roky. Pri odletu z USA mi nebylo nic zapsano do meho pasu. Nastala takova vec-musim se tam dostat. Zadat o vizum..., mam strach. Musim najit nejaky zpusob. Prosim poradte.
Dik Vitass |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Magor25
Registrace: 11. 12. 2007 Příspěvky: 39
|
Zaslal: út duben 01, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
| zkus tunel do texasu nebo plav na floridu anebo taky můžeš projít schovanej za medvědem někde přes Washington a poslední šance odešli se v poště nebo kufru letadlem. Víc mě nenapadá, ale tohle by spíš patřilo tak trochu do vtipů. Dneska je jednoduchý se do US dostat nelegálně, ale těžší je tam vydržet. Stačí když tě na ulici zastaví police officer a seš lidově rečeno ,,v hajzlu" pokud neumíš lhát jak politik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitass Anonymní
|
Zaslal: út duben 01, 2008 10:01 am Předmět: ja to beru klido to prubnu skrz Kanadu |
|
|
| Magor25 napsal: | | zkus tunel do texasu nebo plav na floridu anebo taky můžeš projít schovanej za medvědem někde přes Washington a poslední šance odešli se v poště nebo kufru letadlem. Víc mě nenapadá, ale tohle by spíš patřilo tak trochu do vtipů. Dneska je jednoduchý se do US dostat nelegálně, ale těžší je tam vydržet. Stačí když tě na ulici zastaví police officer a seš lidově rečeno ,,v hajzlu" pokud neumíš lhát jak politik |
ja to beru klido to prubnu skrz Kanadu. Nebo neco jinyho = nejaka cesta musi byt. SAKRA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Magor25
Registrace: 11. 12. 2007 Příspěvky: 39
|
Zaslal: út duben 01, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
| cesta tam je vždycky, horší je to zpátky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ginny Anonymní
|
Zaslal: út duben 01, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Vem to pres Mexico. Bydlim od hranic jen 30 mil a i kdyz je tady ta jejich slavna zed a policie, stejne kazdy den prekroci stovky az tisice Mexicanu... to opravdu! Par Mexicanu co tu v US pracuje tu nelegalne prkrocilo jiz nekolikrat. Vraci se domu k rodinam v Mex. a pak zase sem za praci. Jestli te chyti tak te tak maximalne deportuji, nic vic ti nemuzou. Ta zed je hlidana ale policie je jen po nekolika milich a taky ne vsude. Byli jsme se tam kouknout a vydeli jsme 3 mexicany skakat pres zed;) byla to docela zabava. Podel tehle zdi je na Meicke strane silnice, kde se normalne jezdi. Nejakej typek zastavil auto u zdi a 3 typci preskocily... ta zed zase neni tak vysoka, tak kdyz si vezmes nejakou stolici tak to bude v poho. No, tak vsichni 3 panove preskocili a schovali se v nejakym zapadli stary hnusny tovarne asi jen pul mile daleko - a policie??? Nikde -samorzrejme;) i kdyby je chytli tak je vrati zpet do Mexica a ti typci by proste prisli zase dasli den. Tak rada to je, ted uz jen zalezi na tom, jak moc desperate opravdu jsi! good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitass Anonymní
|
Zaslal: st duben 02, 2008 9:01 am Předmět: :) |
|
|
Je pravda, ze jsem to zvazoval. jiny reseni nemam.
Znal jsem jednoho slovaka, ktery byl deportovan z USA a do mesice byl z5. Opravdu to prubnul skrz Mexiko. Tenkrat jsem se smal-ale nikdy me nenapadlo, ze budu v podobne s. Kontakt uz na toho clovicka nemam. Proto zkousim vse. Vzdy se hodi nejaky HELP.....
Je, co bych dal za GC... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitass Anonymní
|
Zaslal: st duben 02, 2008 9:08 am Předmět: to magor 25 |
|
|
| Budu vdecnej za kazdou radu. Napadlo me i nekoho maznout-ale bohuzel nemam kontakty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Smir Anonymní
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 6:18 am Předmět: Re: MUSIM DO USA |
|
|
Uplne normalne si zazadej o vizum. Dostanes ho a pak sem prijed legalne. Nebo pockej do podzima nez to zrusi. Do dotazniku uved ze jsi tu byl legalne na H2B ale jen tu dobu kdy jsi to mel povoleny. Ze jsi odjel vcas. Nikde to neni zaznamenany, jak jsi psal takze by s tim nemel bejt problem. Podle me pokud jsi nebyl deportovanej nebo vyzvanej soudem ci nejakym oficialnim uradem k opusteni tak v zadny databazi nejses.
Az teprve kdyz ti to nevyjde, tak zkus to mexiko. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
No nemyslim si ze vypadas jako mexik:) a pokud opravdu preskocis tu zed, a nahodou te chyti policie, tak si pis, te tebe zpet do mexika nepusti, stravis par dni ci i tydnu v Jailu, no a pak te deportujou do zeme odkud mas pas, coz je CR.
Ono to tak "easy" neni jak nekdo tady pise.
Spis bych udelal tu variantu jak psal nekdo prede mnou. Zazadej si o viza a kdyz je dostanes tak mas 50 % sanci se dostat zpet. Tech dalsich 50 bude u INS officera az priletis do USA.
Kazdopadne good luck man. A pokud budes prelezat tak to vyfot a pichni to tady na stranku, at vime jak to tam vypada:)
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitass Anonymní
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 7:45 am Předmět: to Bucket |
|
|
Vis co je sranda. V USA jsem mel stejnou prezdivku. Mam totiz ohromnou hlavu:) V Orlandu jsem byl na dovce. Ja musim na Key West. Tam je to super. Asi znas. No jo zazadat o vizum. Na ucte mam h... Jo a tady v cechach v zadny praci nevydrzim-ptz kdyz nejakec cech dostane funkci, tak se snazi byt JAPONCTEJSI NEZ JAPONEC:( Jak si clovek zvykne na lepsi - tezko se odvyka. Bohuzel nemam ani predpoklady dostat vizum:( Sance tak 25%.
No, ale kdyz to neprubnu, tak budu porad sedet na zadku doma... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
Bucky mi vzdycky udela radost.
Taky by stalo za zminku, ze pokud nelegalne prekrocis hranice, tak Ti k pozdejsi legalizaci nepomuze ani snatek s USC a popravde receno asi ani McCain-Kennedy plan, protoze tam bude asi cut off date. O tom, ze pokouset se o to pres Mexiko je nejlepsi cesta na krchov ani nemluve - mohl by ses taky velice lehce dostat do situace, ze budes slibovat panbickovi hory, doly, jen aby Ti poslal Border Patrol. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
| Proc si myslis, ze nemas sanci dostat vizum? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
A jeste jsem zapomel dodat, ze musis mit od nekoho tip kde a kdy prelezt nebo podlezt.
Hodne pripadu od mekosu jsem slysel, ze jich spousta tam umre na dehytrataci a upal.
Kup jsi dobrej krem na opalovani, a az za tech par dnu dojdes k tem americkym zdenim branam, tak uz mozna budes vypadat a opalenej jako mexik, ale musis si nechat knirka. A jestli meris vice jak 180 cm, no tak jses jasne NE MEXIK.
To byl zert. Ja si myslim ze je daleko snadnejsi a asi pravdepodobnejsi prejit z Kanady do USA, nejsou tam zadne zdi, dehytratace ti nehrozi a do Kanady uz viza mit nemusime.
Takze bych volil spise tuto variantu kdyz uz teda zande vychodisko nemas.
Ale hodne stesti....
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: st duben 09, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Regni se a napis mi PM s tvym mailem.Pomuzu ti |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 12:47 pm Předmět: Mexico |
|
|
Tak o tech mexickych hranicich je par filmu, jak je v noci prepravuji pres reku do US. Je to fakt narocny a neni to jisty, ale jde to a fakt je, ze i kdyz je chytnou, poslou je zpet a oni jeste ten vecer jdou znovu na hranice to zkusit. Mozna by to slo. Jen si musis zjistit,kde je nejlepsi prechod.
Kanada, no nevim, vizum tam uz neni treba, ale hranice hlidaji. Moje znama to zkusila prejet na bezkach na Silvestra, chytli ji, byla asi 2 mesice v base, deportova domu a jeji pritel (Cech), co na ni tam cekal sedi jeste dnes v base. Holka mela stesti, ze nezmrzla a nebo, ze ji nesezral medved. No, tak si myslim, jdi pro vizum, a az ho nedostanes, tak mysli, jak dal, treba v tracku v mrkvi, taky znam takovy lidi. Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|