umění

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

umění

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Hladký400
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 10:12 am    Předmět: umění Odpovědět s citátem

Nevím zda jsem na správném místě, také nejsem nejmladší a polovinu života jsem prožil v emigraci, v Rakousku u Švýcarských hranic.
Jako výtvarník jsem se musel chytit co bylo po ruce a co jsem trochu uměl.
Dotáhnul jsem to tak daleko, že se za to nemusím stydět a dělal jsem vždy a všude dobrou pověst našemu národu.
Nyní se plně věnuji mému umění. Je to však těžké pokud se "auslender" v oboru nejvězších lobistů chce prosadit. Také dnes nemám tolik síly jako v době mého podnikání jako propagační agentura a filmproducent. Nyní jsem v penzi.
Píši tyto řádky proto, že hledám možnost vysavovat v Americe. Né proto, že bych si myslel jak dobře a rychle tam své umění prodám, ale proto, že ta galeristucká mafie požaduje kde a kolikrát jsem vystavoval, protože nejsou si jistí a tak počet výstav a notabene i v Americe dokazuje - tak to ho můžu také vystavit.
Pokud tedy máte možnost mi pomoci , napište mi přímo na moji adresu jh(zavinAC)new-media.at
Zdravím Vás věechny a bude mne těšit, když někdo napíše. J.Hladký
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj krajane
kde v rakousku žiješ můžu li se zeptat?
no pokud můžu říct tak to maj pořád cizinci lepší v evropě než cizinci v usa .-tamto bude těžšší
kde všude jsi vystavoval?možná jsem tvoje věci někde viděl-vystavoval li jsi v bavorsku Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com