do usa jiným způsobem

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

do usa jiným způsobem

Autor Zpráva
georg12

Registrace: 10. 03. 2008

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 3:19 am    Předmět: do usa jiným způsobem Odpovědět s citátem

Když mi zamítnou vízum dá se dostat do usa jiným zbůsobem?třeba loďou v krabici nebo přeplavat
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zPlavat z Evropy je to trochu dluhe ale z Kuby v pohode.
Magor25

Registrace: 11. 12. 2007

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nezapomeň si plavky
pit3bull

Registrace: 06. 03. 2008

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing hodně štěstí a pozdravuj žraloky Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus to na kole
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... tramvaj sem jezdi kazdou stredu z Vaclavaku v 17:00, metro ze Staromaku kazdy pondeli v 7:00
Cool Laughing
pit3bull

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus to na kolečkových nebo skatu Wink Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 3:10 pm    Předmět: cesta z Kanady a Mexica Odpovědět s citátem

Jasne ze to jde ...je to otazka penez a dobrodruzstvi - delaji to kazdy rok desetitisice mexiku a lidi z jizni Ameriky pres pouste v Arizone a Novem Mexiku, Californii.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 11:51 pm    Předmět: Re: cesta z Kanady a Mexica Odpovědět s citátem

marcibrn napsal:
Jasne ze to jde ...je to otazka penez a dobrodruzstvi - delaji to kazdy rok desetitisice mexiku a lidi z jizni Ameriky pres pouste v Arizone a Novem Mexiku, Californii.

Jo to je pravda. Diky bohu jsem dnes jen "kojot" v duchode.
Ale byl jsem se minuly prosinec podivat na urcitou oblast mezi Tucsonem a Nogales (Az) a co jsem tam nenasel.California Border Patrol Badge.Uprostred Arizonske divociny, Californske policejni I.D. Jak se to tam dostalo? Nevim.AzP. Shocked
pasim
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 8:36 am    Předmět: .... Odpovědět s citátem

No jde to,respektive slo to.Pred par lety to sla ma pritelkyne.Cekal jsem ji v Phoenixu, kde jsem az zaplatil domluvenych 1.000 USD. Vse probehlo bez problemu,diky kolegovi z Charlotte, jehoz zena se zrovna vracela z Mexika touto cestou jako obvykle z navstevy matky a tak pribrala mou pritelkyni sebou "bezepcnou cestou". Ale netusim,jak je to na hranicich dnes, jak jsou na tom "cholos" apod.Myslim, ze to bude o dost slozitejsi.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pres hranice z Mexika do Arizony nebo Californie to neni zadna legrace. Ne jenom se to hlida ale maji tam ruzne technologicke sensory, camery, helikoptery, a letadla bez pilotu. Protoze tam kazdy rom zemrou desitky lidi zizni a unavou, ted tam dobri samaritani udelali mista kde je porad pitna voda. Zajimava vec je ze hranice u more se moc nehlida. Mam vodni skutr a jel jsem jednou ze San Diega na jih kde je par ostrovu ktere patri Mexicke armade. Na ceste tam ani zpatky nas nikdo nezastavil nebo chtel po nas doklady. Pristav v San Diegu taky neni nijak zvlast kontrolovany pro soukrome lode. Kdybych to nejak musel delat tak bych asi zvolil Canadu kde jsou mista ktera nejsou vubec hlidana. Jak je ale najit, to nevim.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle vypada hranice mezi Californii, Arizonou a Mexikem. http://www.usborderpatrol.com/
pit3bull

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2008 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hodně štěstí,zeptej jse ufounu možna tě svezou v mexiku to je teď moda
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com