JAK TAM ???

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

JAK TAM ???
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
LOOK
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 11:00 am    Předmět: JAK TAM ??? Odpovědět s citátem

ZDRAVIM VSECHNY KTERI TOHLE CTOU CHCI NAPSAT MUJ PRIBEH.. TAKZE ZACALO TO NEVINNYM VZTAHEM NEKDE LIDI JSTE MLADI ATD ATD NICMENE NEVINNOST PREROSTLA VE LASKU ALE NEVYSLA JI SKOLA TAK ZE POJEDE PRYC JA REK PROC NE NEDAVAL JSEM TOMU MOC RIKAL JSEM TAK TO ASI SKONCI JELA JAKO AU PAIR NO TAK JO VYCESTOVALA A JA \ZUSTAKL DOMA NERESTE DALSI OTA\ZKY PROSTE ZUZSTAL A NAJEDNOU SEM ZJISTIL ZE MI CHYBI ZE MI SAKRA CHYBI A RIKAM SERU NA TO JEDU DO ANGLIE JE TO SNASSI ATD ALE PORAD MI CHYBI TA MOJE DRAHA POLOVICKA TED TU SEDIM V ANGLII MAKAM V HOSPE A LIDI PREMYSLIM JAK SE TAM DOSTAT ... CITY OPETUJE JEN JAK SE TAM DOSTAT ... TAKZE CHLAPI A DEVCATA CO BYCH JSEM CHTEL OD VAS ZKUSENYCH ... JAKEKOLIV RADY UVAZOVAL JSEM ZE POJEDU PRIMO Z ANGLIEE ALE JESTE NEVIM JAK TO TU CHODI MUSIM SI TO ZJISTIT JINAK JSEM PLANOVAL KLASIKU KTEROU JSEM UZ SLYSEL FALESNE PAPIRY ATD OK PENEZ BUDE DOST ALE NEMAM KONTAKTY .... TAK ZE KDYBY NEKDO MEL NEJAKE UZITECNE RADY ... KONTAKTY NA FALESNE PAPIRY ATD BUDU MU MOC VDECNY .. JAK JE TO PRESS TU KANADU ??? .. KLASIKA VIM PAPIRY DOVOLENA ATD JA VIM A KDYBY TO NEVYSLO ??? JEDINE CO ME TAM TAHNE JE LASKA ZAJIMAVE CO ??? V TEHLE DOBE SE DEJOU JESTE TAKOVE PRIBEHY... MUSIM SE SAM SOBE SMAT .....LIDI COKOLIV CO MI POMUZE ZA TO PREDM MOC DEKUJU ..
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazky:
1) mas vizum do USA nebo do Kanady?
2) jak dlouho tam jeste bude tvoje pritelkyne jako au-pair?
3) nebylo by snazsi ji presvedcit, aby za tebou jela do Anglie?
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:39 am    Předmět: Re: JAK TAM ??? Odpovědět s citátem

LOOK napsal:
ZDRAVIM VSECHNY KTERI TOHLE CTOU CHCI NAPSAT MUJ PRIBEH.. TAKZE ZACALO TO NEVINNYM VZTAHEM NEKDE LIDI JSTE MLADI ATD ATD NICMENE NEVINNOST PREROSTLA VE LASKU ALE NEVYSLA JI SKOLA TAK ZE POJEDE PRYC JA REK PROC NE NEDAVAL JSEM TOMU MOC RIKAL JSEM TAK TO ASI SKONCI JELA JAKO AU PAIR NO TAK JO VYCESTOVALA A JA \ZUSTAKL DOMA NERESTE DALSI OTA\ZKY PROSTE ZUZSTAL A NAJEDNOU SEM ZJISTIL ZE MI CHYBI ZE MI SAKRA CHYBI A RIKAM SERU NA TO JEDU DO ANGLIE JE TO SNASSI ATD ALE PORAD MI CHYBI TA MOJE DRAHA POLOVICKA TED TU SEDIM V ANGLII MAKAM V HOSPE A LIDI PREMYSLIM JAK SE TAM DOSTAT ... CITY OPETUJE JEN JAK SE TAM DOSTAT ... TAKZE CHLAPI A DEVCATA CO BYCH JSEM CHTEL OD VAS ZKUSENYCH ... JAKEKOLIV RADY UVAZOVAL JSEM ZE POJEDU PRIMO Z ANGLIEE ALE JESTE NEVIM JAK TO TU CHODI MUSIM SI TO ZJISTIT JINAK JSEM PLANOVAL KLASIKU KTEROU JSEM UZ SLYSEL FALESNE PAPIRY ATD OK PENEZ BUDE DOST ALE NEMAM KONTAKTY .... TAK ZE KDYBY NEKDO MEL NEJAKE UZITECNE RADY ... KONTAKTY NA FALESNE PAPIRY ATD BUDU MU MOC VDECNY .. JAK JE TO PRESS TU KANADU ??? .. KLASIKA VIM PAPIRY DOVOLENA ATD JA VIM A KDYBY TO NEVYSLO ??? JEDINE CO ME TAM TAHNE JE LASKA ZAJIMAVE CO ??? V TEHLE DOBE SE DEJOU JESTE TAKOVE PRIBEHY... MUSIM SE SAM SOBE SMAT .....LIDI COKOLIV CO MI POMUZE ZA TO PREDM MOC DEKUJU ..

to look.
Ahoj fandim Ti,jses priklad,ze i laska hory prenasi.Ona tam dela au pair,myslim ze se tam davaji visa na 1 rok.To se bud vrati nebo tam chce uz zustat?Mozna by bylo lehci,kdyby ona prijela za Tebou.Ani si nejsem jist,jestli tady delat na cerno je to nejlepsi.Pritvrzuje se tady,ale porad se da v pohode sehnat prace na stavbe,na obchodech,na kinech,na hotelech.....Jen jsem slysel,ze se sem da dostat za 3000 dolaru pres mexiko.Zaplatis taxikari,on Te vsadi do auta Americke rodinky,nejlepe uprostred z nich a projedes hranice do usa.Ani se Te neptaji na nic jen kouknou pres okno,jestli tam nahodou neni mexik,vidi bile tvare,tak vas nechaji projet.Samozrejme se to deje na pretizenych hranicnich,kde nemaji cas kontrolovat auto.Byla by smula,kdyby zrovna delali staru na drogy a zjistilize nejses amik.Ahoj Cool
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre rady nad zlato "good luck"
Ale taky bych potreboval poci,hledam kamarada jmenem
Lada (Vladimir) Soupal 55.let naposled co vim bydlel v Baltimore MD. kdyby nekdo vedel moc diky
LOOK
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CHLAPI KURVA DIK ZE ME ASPON NEKDO CHAPE TAKZE JE TO TAK DO POBYTU JI ZBYVA 8 MESICU CHALPI MUJ PREDBEZNY PLAN BYL MIT NEJAKYCH 120 VRATIT SE DOMU DAT SI PAPIRY A ZADAT O VIZUM ALE KURVA JSEM HODNE NEJISTY PROTOZE NEVIM JAK TO CHODI A NEDOSTANU HO A MUZU SI TAK AKORAT ZAPALIT CIGO A RICT JO NEVYSLO TO .. JA SE CHCI VRATIT ZACATKEM RIJNA DO CR ALE NEVIM ... A UDELAM PRO TO FAKT VSE JE TO PROSTE LASKA A JA SE DIVIM ZE V TUHLE DOBU NA NI NEKDO JETE VERI ;-]]]] A JESTLI SE TAM KURVA DOSTANU TAK TO BUDE NAMET NA SCENAR .. ..

ODPOVEDI NEMAM ZATIM ZADNE VIZUM ANI DO USA ANI DO KaNADY POTREBUJU VEDET JAK NA TO .. KLIDNE BYCH SEL I DO TOHO TAXIKU CO JE SNASSI ??? KANADA CI USA ?? JAK NA TO ....?? NEMAM KONTAKTY NA PADELATELE UCTU ANI NA NIKOHO TAKOVEHO ..

PROSIM O RUZNE MOZNOSTI ... A ANI NEVITE JAK JSTE ME VY DVA POTESILI ZE MI NEKDO FANDI..

JO A NEBUDU JI PRESVEDCOVAT ABY PRIJELA SEM PROTOZE TAM BYCH CHCTEL CHVILI ZUSTAT.. DIKY VSEM ....

JO MUJ MAIL michal.hvezda(zavinAC)seznam.cz
LOOK
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JHO CHLAPI MYSLITE ZE CR NA AMERICKE AMBASADE BUDOU VEDET ZE JSEM ZADAL O VIZUM TADY ???? KDYCH HO NEDOSTAL TADY TAK ZADAT DOMA NEBO NAOPAK CO MYSLITE ??? NA STRANKACH CR AMBASADY PISOU ZXE JE LEPSI ZADAT VE VLASTNI ZEMI ALE KDYZ UZ TU JSEM A MAKAM LEGALNE TAK BY MOHLI MOJI TEORETICKOU DOVOLENOU BRAT CO MYSLITE ??
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Look,
lepsi je zadat o vizum v CR nez v Anglii. Rekni pritelkyni at ti posle zvaci dopis. Pozadej nejakeho znameho at ti napise, ze u nej v CR pracujes. A preved si nejake penize na ucet v ceske bance. Ne vse najednou, nejlepe v mesicnich intervalech, aby to vypadalo jako tva vyplata, ktera ti pravidelne chodi na ucet. Az budes mit vse pripravene tak vyraz na ambasadu. Dalsi info jak to chodi na pohovoru, najdes zde na foru, stejne tak info jak prejit z Mexika apod.
Good luck

PS: jasne ze zjisti, ze jsi neuspesne zadal o vizum v Anglii a naopak.
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak ted....ale 5 let spatky treba holky co delali v anglii au-pair po roce zadali o turisticke vizum do USA v Anglii a dostali.(znam dve)Pritom slo o Slovenky a tenkrat ziskat turisticke viza na Slovensku nemeli (vzhledem k veku)vubec zadnou sanci Rolling Eyes
kURVINEK
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
Nevim jak ted....ale 5 let spatky treba holky co delali v anglii au-pair po roce zadali o turisticke vizum do USA v Anglii a dostali.(znam dve)Pritom slo o Slovenky a tenkrat ziskat turisticke viza na Slovensku nemeli (vzhledem k veku)vubec zadnou sanci Rolling Eyes

5 LET PO ZPATKU BYLA JINA DOBA.HODNE SE TOHO ZMENILO PO TECH UTOCICH NA AMERIKU.
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne Wink jak jsem psal ,,Nevim jak ted....ale 5 let spatky,,
LOOK
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEKUJI VSEM CO PSALI ;-]]]

1. ZVACI DOPIS NENI PROBLEM PRIMO OD TE RODINY KDE JE .. S OFOCENYM OPASEM AMERICKEHO OBCANA KDE BYCH MEL ZUSTAT ;-]]]]

2. CHCI FALESNE PAPIRY PROTOZE KDYZ JSEM PRACOVAL V CR A VYPLATA MI HCODILA NA UCET TAK TAK JSEM MISTO CISLA TAM MEL ADRESU ZAMESTNAVATELE..;-]]]

3.POMUZE KDYZ MAM KARU ????

4. BYL BY LEPSI JESTE BYT ?????

5. JAK JE S TIMHLE NADEJE ???

CO MYSLITE DAJ SE JESTE VYKUTIT NEJAKE DALSI VECI ???
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Look vyrid si Britsky pas nebo ho nekomu ukrad a jed do USA
LOOK
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CO JAK JAKO BRITSKY PAS AZ PO PETI LETECH TUSIM .. NEVIM ... A CO TO MAS STIM KRADENIM ;-]]]???? JENOM SE KUWA PTAM .. JSEM ASI V TOM ZASE AS PO USI SAKRA !!! AAAAA
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOOK napsal:
2. CHCI FALESNE PAPIRY PROTOZE KDYZ JSEM PRACOVAL V CR A VYPLATA MI HCODILA NA UCET TAK TAK JSEM MISTO CISLA TAM MEL ADRESU ZAMESTNAVATELE

Porad mi unika smysl, proc chces falesny papiry, a jaky.
Jinak cim vice majetku mas, tim lepe se prokazuji vazby v CR. Ale bacha na to, aby bylo poznat, ze je to na tebe napsany par tydnu pred pohovorem. Ale stoprocentni jistota to neni. Nekdy to naopak vypada podezrele, ze se snazis prokazat i neco co nemusis. To si nevybres Smile
Napr. nedavno muj kamos zadal o vizum a prinesl zvaci dopis napsany emailem. Pak jim ukazal rodokmen, kde dokazoval, ze jeho vzdaleny pribuzny je American. Ambasadorka z toho byla pry tak nadsena, ze uz ani moc nezkoumala dalsi dokumenty a bavili se o rodokmenu a nakonec mu vizum dala Smile
Zkus si zaplatit nejaky kurz anglictiny. To by mohlo podporit tvoji zadost o vizum. Na nejaky kradeny pasy se vykasli. Problemy, co bys mohl mit, za to nestojej.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
dobre rady nad zlato "good luck"
Ale taky bych potreboval poci,hledam kamarada jmenem
Lada (Vladimir) Soupal 55.let naposled co vim bydlel v Baltimore MD. kdyby nekdo vedel moc diky

Ha...znam ho!!!Vazne Surprised A mam i na nej cislo.Zajimave..co???Je to muj kamarad Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com