"prave" ceske restaurace v Praze

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

"prave" ceske restaurace v Praze

Autor Zpráva
Marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 2:54 pm    Předmět: "prave" ceske restaurace v Praze Odpovědět s citátem

Ahojky,
Potrebovala bych poradit kde se v Praze najist jako turista. ZAjima mne pouze ceske jidlo a restaurace, proste klasicke vepro-knedlo-zelo, svickova atd. prosim poradte uz jsem tam nebyla par let...
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 3:28 pm    Předmět: Re: "prave" ceske restaurace v Praze Odpovědět s citátem

Marcibrn napsal:
Ahojky,
Potrebovala bych poradit kde se v Praze najist jako turista. ZAjima mne pouze ceske jidlo a restaurace, proste klasicke vepro-knedlo-zelo, svickova atd. prosim poradte uz jsem tam nebyla par let...

Urcite pujdes na Malostranske namesti, tak tam zajdi treba do Restaurace U CERNEHO ORLA, ci U TRI PSTROSU, taky na Male Strane,kde maji v nabidce typicka ceska jidla.
Jine lokality moc nevim.....urcite budeou snad jeste i nejaka ceska tradicni jidla mimo centrum, ale to budou vedet spise Prazaci.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Národní třídě je restaurace U Medvídků. Slušně vaří a mají Budvar. Po jídle pak můžeš zaskočit na nejlepší Plzeň v Praze do Hospody U Zlatého Tygra. Tam dělají dobrý řízek v bramboráku se zelíčkem Wink
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja znam klasickej bufik na stojacka ale dobre vari.
je to na Florenci "u svarilu"
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 10:50 pm    Předmět: Re: "prave" ceske restaurace v Praze Odpovědět s citátem

Marcibrn napsal:
Ahojky,

Taky patram po nakych hospodach v Praze, protoze v polovine kvetna letim do Cech.
Vcera jsem nasel toto, bohuzel to ale neni nikde v centru Prahy.
http://www.uctyrbernardynu.cz/cz_index.php

Jeste jedna stranka
http://www.baracnickarychta.cz/cz/jidelni-listek/hotova-jidla
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak.
Ja ,kdyz letim do Cech, tak je pro me ta nejvetsi zabava se "postavit" do kterekoliv nadrazni restaurace,dat si parek z horcici,pivo a pokecat si z lokalnima chlapama.
Je zajimave..ze mluvim Cesky jako bych Cechy nikdy neopustil. Cesi co me znaji, a samo rodina rikaji,ze je to zazrak.
Takze kdyz chci,zapadnu mezi bufetaky.Tam se opravdu clovek dozvi jak "Heart and soul" Cech smysli. Wink
No pravda je, ze mam perfektni hudebni sluch a pry to ma s tim hodne spolecneho. Shocked
No, ale je to asi proto ze moje manzelka umi varit vepro-knedlo-zelo jako ta stara "komunisticka garda",tak kdyz prijedu do Cech tak spis chodim po historickych pamatkach.AZP Cool
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Ja znam klasickej bufik na stojacka ale dobre vari.
je to na Florenci "u svarilu"

Jestli myslis U Rozvarilu, tak tam ty hotovky kolikrat presolej Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje oblibena restaurace a muzu jenom doporucit je u Palackeho namesti / U dobre myslenky - prijemne prostredi, od ceske klasiky po neco orientalnejsiho... a hlavne prijemna obsluha !
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com