|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Bernau napsal: | | Avrila la napsal: | Bernau napsal
Hele ja nerikam, ze jsi bolsevik. Ale treba tvoji rodice byli. To se dedi. Ty jsi takove male komunisticke embryo. Vis?
No ja nevim,ale urazet nekomu rodice,aniz bys dotycneho aspon trochu znal,me pripada od tebe hodne !podivne// |
Polib mi prdel Avrilo a muzete mi v podstate vsichni tady vlezt na zada. Krome Rumburaka pdmlynka a dvou-tri dalsich jste tady stejne jenom jedna sebranka ktera dela vsechno proto aby znechutila lidi, kteri se snazi prispet tim, co znaji a vedi.
No vzdyt jsme prece cesi...
Nebyl jsem to ja kdo tady zacal urazet ale budu to ja, kdo tady bude mit posledni slovo. Doslova. Tohle je posledni prispevek, ktery vam tady pisu a tahejte si rozumy od jinych, ktere jeste neprestalo bavit radit nevdecnym budizknicemum a darmoslapum.
Sbohem a ->satecek<-. |
Bernau, doufam ze si to nemyslel vazne, s tim "sateckem"? Prece se nenechas vyprovokovat nejakyma blbcema.
Vcera jsem se vratil z dovolene v Cechach a tak vam tady muzu napsat nejake postrehy, co jsem tam zazil.
Nejprve tedy ridici se tam vubec nezmenily. Nekteri ridi jak hovada, predjizdeji na dvojite care (kdyz jedou v zatacce a nebo v kopci).
Druha spatna vlastnost je rychla jizda. Na dalnicich je porad povolena nejvyssi dovolena rychlost 130 km/h. Mnoho ridicu ale rychlost hodne prekracuje.
Hlavne tedy motocykliste, tem se tam rika "DDO".
To znamena DOBROVOLNI DARCI ORGANU.
Jezdi na dalnicich az 300 km/h
Sam jsem par takovych videl
Dalsi porad spatna vlastnost Cechu je neochota prodavacu, hlavne tedy v Praze.
Sli sme z moji zenou shanet nejake darky a drobnosti pro pratele.
Tentokrate jsem si zahral na "spiona". Nechal jsem vsude mluvit jen mou zenu(canadanku).
Kdyz jsme treba prisli do prodejny skla a chodili mezi regaly se zbozim. Moje zena se poptavala na ceny a podrobnosti o zbozi.
Kdyz jsme nic nekoupili, tak jsem pak slysel, jak prodavaci cesky moji zene rikali: Kdyz nic nechces, tak uz od tud vypadni ty babizno.
Vetsinou jsem nic nerekl, protoze by to k nicemu nevedlo.
Jen asi 2x jsem jim cesky rekl, ze by se mohli chovat "pratelsteji" k jejim zakaznikum.
Zacali neco "koktat", ze to tak nemysleli.
Mam i vice zazitku, ale o tom az priste.
Zatim se mejte fajn a ja si jdu na chvili lehnout.
Po 10-ti hodinovem letu se jeste necejtim vsechno na vas "vyklopit"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karamba Anonymní
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Avrila vidim,ze nejsi sama lomu vadi urazlive,pohrdave prispevky toho nechutneho individua zvane Bernau,ale takovy ubozak,nemuze urazit ani me,ani me rodice,proto jsem na jeho blabol ani nereagoval....Ty ho slušne napomenes,a on pro zmenu urazi zase tebe...a jeste vyhrozuje,ze uz nam tady nebude RADIT.No to bude pro vsechny opravdu velka tragedie,to neprezijem.Takovych chudaku je lepsi si nevsimat,oni se v tom casem "uplacaj sami. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|