|
|
| Autor |
Zpráva |
spiderxxl
Registrace: 09. 01. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: st leden 09, 2008 2:30 pm Předmět: Cesta do USA -komunikace do ČR jak? |
|
|
Zdravím všechny na tomto foru.
Chystám se do USA a chtěl bych se zeptat na pár věci.
Vízum jsem uspěšně absolvoval před pár dny
-chystám se do Washingtonu a komunikovat do Čech budu pomoci notebooku a skype.
Chtěl bych si koupit datovou kartu na internet a tak se připojit.
Zajímá mě co si o tom myslíte,nebo jake jsou jiné možnosti připojení přes notebook.
Děkuji
S pozdravem
Michal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 449 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st leden 09, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
Nevim co maz za notebook,ale vetsina ma jiz kartu zabudovanou a pripojit se neni problem ve vetsina mestech.Hodne businessu a library maji takzvane "hot spots" kde se muzes pripojit zadarmo. Nektere hotely chteji poplatek.
Co se Tyce karty tak vezmi svuj notebook do obchodu jako Best Buy,Staples,Circut City,Office Max etc.a tam by Ti meli poradit jaka karta by fungovala v tvem notebook.
Jestli si chces predplatit pristup k wi-fi Internetu tak doporucuji T-mobile. http://hotspot.t-mobile.com/
Doufam ze to pomohlo. AZPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
spiderxxl
Registrace: 09. 01. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Nevim co maz za notebook,ale vetsina ma jiz kartu zabudovanou a pripojit se neni problem ve vetsina mestech.Hodne businessu a library maji takzvane "hot spots" kde se muzes pripojit zadarmo. Nektere hotely chteji poplatek.
Co se Tyce karty tak vezmi svuj notebook do obchodu jako Best Buy,Staples,Circut City,Office Max etc.a tam by Ti meli poradit jaka karta by fungovala v tvem notebook.
Jestli si chces predplatit pristup k wi-fi Internetu tak doporucuji T-mobile. http://hotspot.t-mobile.com/
Doufam ze to pomohlo. AZPete.  |
Každá rada je dobrá.Ještě to upřesním ,myslel jsem PCMCIA kartu a přes ni bych se napojil na internet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|