|
|
| Autor |
Zpráva |
Dáša Anonymní
|
Zaslal: so leden 05, 2008 1:48 pm Předmět: čerpací stanice na Strakonické silnici zn.Robin oil Stížnost |
|
|
| Mám hezký příběh jak se vedoucí čerpací stanice na Strakonické silnici zn.Robin oil chová k zákazníkům.Natankovala jsem dnes plnou nádrž benzínu naturál 95 ,zaplatila a odjela asi necelé 2 kilometry a auto přestalo jet.(Golf ) Zavolala jsem odtahovou službu a hurá do servisu.Tam ,řekli že to budou vědět až odpoledne co to je bylo to kolem 11h dopoledne.Odpoledne v 16.00 mě technik volal ,že zjistili že to není čístý benzín ale je tam i nafta.Rozjela jsem se zpátky na pumpu ,zaměstananci se chovali drze ,nedaly mě inspekční knihu i když má každý zákazník na ní právo.Pan vedoucí že se se mnou otm nebude bavit že jsem to mohla udělat já na stvrzence mám učtovaný natural 95 .Zavolala jsem policii.ti se chovali stejně jako vedoucí ,po 4 hodinách vzali vzorek a odjeli jsme na služebnu na Barrandov.Tam seděl šéf ,který byl ochotný a slušný vše se zapsalo a vzorek se pošle na inspekci.Výsledky budou příští týden ,napíši Vám jak to dopadlo ,chtěla bych touto cestou varovat dalši motoristy ,před touto čerpací stanicí .Vyčištění a dát auto do provuzu bude asi pěkně nákladné doufám ,že to zapltí viník. Mějte se hezky Dáša |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so leden 05, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
Daso...a jak Ti muzeme pomoci?  |
|