Americky dluh

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Americky dluh

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2007 2:23 pm    Předmět: Americky dluh Odpovědět s citátem

Zda se ze USA ma dost velky dluh. Sad
http://www.financninoviny.cz/index_view.php?id=285580
A to jsem si vzdy myslel, ze Kanada je na tom spatne. Wink
Petr Gejdoš

Registrace: 25. 08. 2007

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 11:52 am    Předmět: To je podložení bomby do diskuse ! Odpovědět s citátem

Pane Rumburaku, to jste to dobře zaminoval ! Podívejte se semhle:

http://people.bu.edu/kotlikoff/Is%20the%20U.S.%20Bankrupt%203-13-07.pdf

Kousek ocituji (kdyby se někomu nechtělo do pdf):
citace:
... Gokhale and Smetters measure of the fiscal gap is a stunning 65900 miliard USD ...

...

... Gokhale and Smetters' study is an update earlier, highly detailed and extensive U.S. Department of Treasury fiscal gap analysis commissioned in 2002 by then Treasury Secretary Paul O'neil. Smetters, who served as Deputy Assistant Secretary of Economic Policy at the Treasury between 2001 and 2002, rekruited Gokhale, then Senior Economic Adviser to the Federal Reserve Bank of Cleveland, to work with him and other Treasury staff on the study. ...

...

... a tak dále - přečtěte si to sami na straně 7 onoho dokumentu. Very Happy
A myslím, že vám každému zmrzne ten "very happy" úsměv. Amerika je fakticky na kolenou a není to žádná náhoda. Je to řízený proces a jsem si jistý, že mi zde bude pouze a jen nadáváno - nechť !! Nemám s tím problémy... jsem zvyklý, lidi vidí neradi pravdu.

Takže žádných 30000 USD na hlavu dluhů, ne ne ! Ale asi čtvrt milionů dolarů ! To je krapánek jinačí "kaféé", že ...

PS - mohl bych zde pověsit i jiné "zpepokojivě nepříjemné" zdroje. Ale sám sebe se ptám - PROČ BY ?? Zajímá to tam na druhé straně oceánu vůbec někoho ? Pozorovali jste někdy dobytek, jdoucí na jatka ? Totiž - je klidný a do poslední chvíle spokojeně přežvykuje...
Rumburak

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 11:43 pm    Předmět: Re: To je podložení bomby do diskuse ! Odpovědět s citátem

Petr Gejdoš napsal:
Pane Rumburaku, to jste to dobře zaminoval ! Podívejte se semhle:

http://people.bu.edu/kotlikoff/Is%20the%20U.S.%20Bankrupt%203-13-07.pdf

Kousek ocituji (kdyby se někomu nechtělo do pdf):
citace:
... Gokhale and Smetters measure of the fiscal gap is a stunning 65900 miliard USD ...

...

... Gokhale and Smetters' study is an update earlier, highly detailed and extensive U.S. Department of Treasury fiscal gap analysis commissioned in 2002 by then Treasury Secretary Paul O'neil. Smetters, who served as Deputy Assistant Secretary of Economic Policy at the Treasury between 2001 and 2002, rekruited Gokhale, then Senior Economic Adviser to the Federal Reserve Bank of Cleveland, to work with him and other Treasury staff on the study. ...

...

... a tak dále - přečtěte si to sami na straně 7 onoho dokumentu. Very Happy
A myslím, že vám každému zmrzne ten "very happy" úsměv. Amerika je fakticky na kolenou a není to žádná náhoda. Je to řízený proces a jsem si jistý, že mi zde bude pouze a jen nadáváno - nechť !! Nemám s tím problémy... jsem zvyklý, lidi vidí neradi pravdu.

Takže žádných 30000 USD na hlavu dluhů, ne ne ! Ale asi čtvrt milionů dolarů ! To je krapánek jinačí "kaféé", že ...

PS - mohl bych zde pověsit i jiné "zpepokojivě nepříjemné" zdroje. Ale sám sebe se ptám - PROČ BY ?? Zajímá to tam na druhé straně oceánu vůbec někoho ? Pozorovali jste někdy dobytek, jdoucí na jatka ? Totiž - je klidný a do poslední chvíle spokojeně přežvykuje...

Gejdosi, jsi tady na *S*P*A*M* foru. Cool
Uz i Mlynek "odesel" na Zvedavce, tak se tam muzes jit hadat snim. Bude to docela legrace. Wink
Petr Gejdoš

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2007 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se ale nehádám !! Shocked

Já se vůbec nejraději nehádám. Já sbírám ínformace a nejsem takový lakomec, abych se o ně nepodělil. Rumburáku, jak jsi na to přišel, že tu nejsem na správné adrese ? Třeba něco přehlížím !

PS - mlýnka jsem si tam na Zvědavci všimnul - je to nešťastný člověk...
Rumburak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Gejdoš napsal:

Já se vůbec nejraději nehádám. Já sbírám ínformace a nejsem takový lakomec, abych se o ně nepodělil. Rumburáku, jak jsi na to přišel, že tu nejsem na správné adrese ? Třeba něco přehlížím !

Mlynek se na Zvedavci dlouho "neohral". Mozna si myslel, ze jsme tady na foru na nej prisni. Opak je pravdou. Tady mu ani tak moc lidi "neodporuje". Wink
Na Zvedavci ho "roznesli na kopytech" Sad
To se ale dalo ocekavat.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Petr Gejdoš napsal:

Mlynek se na Zvedavci dlouho "neohral". Mozna si myslel, ze jsme tady na foru na nej prisni. Opak je pravdou. Tady mu ani tak moc lidi "neodporuje". Wink
To se ale dalo ocekavat.
Tedy kluci, ja myslela ze drbou jen holky Confused Confused Confused .
Mlynku Exclamation My Te mame radi Exclamation Exclamation VRAT SE NAAAAAAAAAM ExclamationExclamationExclamation
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Petr Gejdoš napsal:

To se ale dalo ocekavat.

Hahaha. Roznesli na kopytech? Ale vůbec. Mě se to tam líbí. Spíš na opak: já jsem jejich argumenty roznesl na kopytech. Very Happy Very Happy

Často se bavím s lidmi (ať na internetu nebo ve skutečnosti) kteří mají opačný názor na něco než já. Někdy je to těžké argumontovat, protože můj protivník má lepší argumenty než já.

Ale to se mi ještě nestalo na Zvědaci. Protivníci mají tak velice jednoduché argumenty, že se ani nemusím moc snažit. Zatím jsem nenašel ani jedinýho protivníka který by použil dobrý argument proti mě. Přišlo mi to jako kdybych argumentoval s 15-ti letými. Very Happy

To že tam jsem dnes nebo včera nepřispěl je tím že prý musím platit jestliže přispěju víc než 10-krát za měsíc. Mám plýtvat peníze abych příspíval? Mám finančně podporovat web který má opoziční náhled než já? Bylo by to férový aby jsem přispíval na web kde se scházejí lidé kterých by svémi přízpěvkami rušil?

Nevím.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

Mlynku Exclamation My Te mame radi Exclamation Exclamation VRAT SE NAAAAAAAAAM ExclamationExclamationExclamation

Neboj, Dano, já nikam nešel. Smile
Petr Gejdoš

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2007 3:53 pm    Předmět: Hm ! Odpovědět s citátem

Škoda, že to je pěšky na Zvědavce tak daleko, zašel bych se taky podívat, jak jste jim to tam pane mlynek tam "natřel" !! To muselo být úžasné.
Rumburak

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2007 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Rumburak napsal:
Petr Gejdoš napsal:

To se ale dalo ocekavat.
Tedy kluci, ja myslela ze drbou jen holky Confused Confused Confused .

To tedy neznas chlapy Wink
Nedrbou sice jako zensky, ale take si radi podrbou Twisted Evil
Zensky drbou zpusobem: To tedy nevim co na mem vidi?
Nebo, ta ma hrozny saty. Evil or Very Mad

Takovy veci chlapy az tak nezajimaji.
Kdyby se nerbalo, tak by to byla nuda, ne? Wink
Posledni dobou tady diskuse trochu "opadla", tak jsem ji chtel trochu ozivit Twisted Evil

Mimochodem Mlynek nikam neodesel, jen sem tam "mrkne" co noveho na Zvedavci. Ted uz dokonce na jeho foru Wink
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2007 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi nedrbaji. Chlapi diskutuji,ze Dano? Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com