Více o mě(Radek)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Více o mě(Radek)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Radek Bartonec

Registrace: 26. 11. 2007

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2007 11:46 am    Předmět: Více o mě(Radek) Odpovědět s citátem

Ahoj z Budišovic!
Chtěl bych napsat trochu více o sobě. Když jsem byl na vojně, tak jsem uvažoval o emigraci, tehdy samozřejmě do Německa, taky jsem se učil německy, ale revoluce(sametová) mě zastihla ještě v přijímači, a když jsem se vrátil, už to pro mě nebylo aktuální, všechno se změnilo.Pořád ,ale trochu závidím lidem, kteří jsou někde v cizině(vím že nikde na světě nepadají pečení holubi do pusy) nějak mě baví, uspokojuje, když jsem třeba jen v sousední zemi,rád poznávám jiné kraje,lidi atd.Nejvíc mě ,ale láká Amerika,(snad je to nějaké okouzlení z filmů)Proto se snad taky učím anglicky, ale bohužel ji nemám kde prakticky uplatnit, takže mé pokroky nejsou takové jak bych si přál.
Mám připojení na internet celkem nedávno,a tak se snažím najít někoho na dopisování. Zatím mi odepsali jen lidé s nekalými úmysly,dívky z Ruska, Afriky, které se chtěly vdávat, zkrátka nic pořádného.Taky jsem zkoušel kontaktovat krajanský spolek, tak uvidíme.Nevím co si mám myslet o chatu na Yahoo messenger, je to samý sex,samé arabské texty apod, prostě mi to připadá strašně neseriozní. Taky se snažím najít stopu bratrech mého pradědečka, kteří obešli do Ameriky asi v roce1902, a shodou okolností žil jeden z nich v Chicagu.
Pro dnešek končím, mějte se fajn.
Radek
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2007 12:18 pm    Předmět: Re: Více o mě(Radek) Odpovědět s citátem

Radek Bartonec napsal:
Ahoj z Budišovic!
Chtěl bych napsat trochu více o sobě. Když jsem byl na vojně, tak jsem uvažoval o emigraci, tehdy samozřejmě do Německa, taky jsem se učil německy, ale revoluce(sametová) mě zastihla ještě v přijímači, a když jsem se vrátil, už to pro mě nebylo aktuální, všechno se změnilo.Pořád ,ale trochu závidím lidem, kteří jsou někde v cizině(vím že nikde na světě nepadají pečení holubi do pusy) nějak mě baví, uspokojuje, když jsem třeba jen v sousední zemi,rád poznávám jiné kraje,lidi atd.Nejvíc mě ,ale láká Amerika,(snad je to nějaké okouzlení z filmů)Proto se snad taky učím anglicky, ale bohužel ji nemám kde prakticky uplatnit, takže mé pokroky nejsou takové jak bych si přál.
Mám připojení na internet celkem nedávno,a tak se snažím najít někoho na dopisování. Zatím mi odepsali jen lidé s nekalými úmysly,dívky z Ruska, Afriky, které se chtěly vdávat, zkrátka nic pořádného.Taky jsem zkoušel kontaktovat krajanský spolek, tak uvidíme.Nevím co si mám myslet o chatu na Yahoo messenger, je to samý sex,samé arabské texty apod, prostě mi to připadá strašně neseriozní. Taky se snažím najít stopu bratrech mého pradědečka, kteří obešli do Ameriky asi v roce1902, a shodou okolností žil jeden z nich v Chicagu.
Radek

Vitam te na foru. Kdysi davno jsem se trochu priucoval z teto web stranky. http://www.aj.cz/penfriends/default.asp
Maji tam i seznamku pro lidi, kderi si chteji anglicky dopisovat, tak se na to muzes mrknout.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2007 12:40 pm    Předmět: Re: Více o mě(Radek) Odpovědět s citátem

Radek Bartonec napsal:
Ahoj z Budišovic!................. Taky se snažím najít stopu bratrech mého pradědečka, kteří obešli do Ameriky asi v roce1902, a shodou okolností žil jeden z nich v Chicagu.
Radek

Skus to pres internet, par websites na ukazku.

http://www.zabasearch.com/

http://www.ancestry.com/?o_xid=21871&o_lid=21871

http://www.onegreatfamily.com/Home.aspx?pid=12001&kw=searching%20ancestor&GCID=S15567x005-search&KEYWORD=searching%20ancestor&s_kwcid=TC-3208-28262758511-S-15581236011&OVRAW=searching%20for%20your%20ancestors&OVKEY=searching%20for%20your%20ancestor&OVMTC=standard&OVADID=15581236011&OVKWID=28262758511
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com