Mezinarodni ridicak

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Mezinarodni ridicak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2005 4:20 pm    Předmět: Mezinarodni ridicak Odpovědět s citátem

Mate nekdo zkusenosti s pouzivanim mezinarodniho ridicaku? Jeho platnost je jeden rok a vypada jako papirova knizecka a musi se ukazovat spolecne s ceskym ridicakem.
Da se s nim bezproblemu treba pujcit auto nebo uzavrit pojistku na svoje auto?

Btw, co je treba k vyrizeni je na adrese:
http://www.praha-mesto.cz/(uxosgay5ezeyif45kqe2yf45)/default.aspx?id=61461&ido=5288&sh=-1976497896
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2006 4:13 pm    Předmět: Re: Mezinarodni ridicak Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Mate nekdo zkusenosti s pouzivanim mezinarodniho ridicaku? Jeho platnost je jeden rok a vypada jako papirova knizecka a musi se ukazovat spolecne s ceskym ridicakem.
Da se s nim bezproblemu treba pujcit auto nebo uzavrit pojistku na svoje auto?

Btw, co je treba k vyrizeni je na adrese:
http://www.praha-mesto.cz/(uxosgay5ezeyif45kqe2yf45)/default.aspx?id=61461&ido=5288&sh=-1976497896

v usa celkem k nicemu. podle mezinarodnich dohod by ti mel platit 6 mesicu! ovsem na Floride napr. coz vim konkretne. musis mit ridicak Floridsky do 30 dnu.
tkze je dobry tak na mesic. jinak mezianordni ridicak neni v usa uznavany dokument. oni josu totiz americane. ne to same s americany v evrope- tam maji umozneno jezdit s jejich ridicaky.
andel33
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 11:29 am    Předmět: mezinarodni ridicak Odpovědět s citátem

Ahoj vsem !Ja pouzivam mezinarodni ridicak uz par let a to uz jsem v new jersey od 1997,a zatim mi zrali dost dlouho Laughing
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2006 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak teda ziskas ten Floridsky ridicak? Ja jedu v cervenci na Floridu na 5 tydnu, mam vyrizeny mezinarodni ridicak (ten jak jte psali, ze je to papirova knizecka Very Happy ). Tvrdili mi, ze ho v USA berou. Jestli ne, jak jde ziskat ten Floridskej. Mam totiz v planu si tam auto pujcit...
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2006 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakudo napsal:
A jak teda ziskas ten Floridsky ridicak? Ja jedu v cervenci na Floridu na 5 tydnu, mam vyrizeny mezinarodni ridicak (ten jak jte psali, ze je to papirova knizecka Very Happy ). Tvrdili mi, ze ho v USA berou. Jestli ne, jak jde ziskat ten Floridskej. Mam totiz v planu si tam auto pujcit...

Auto ti pujci i na mezinarodni(vlastni zkusenost)a na 5tydnu ti postaci..
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 05, 2006 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

info o mezinarodnim ridicaku take zde:

http://www.chicagocz.com/mezinarodni-ridicsky-prukaz/
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mezinarodni ridicak je moje tajna zbran! Kdyz me za neco lapnou , a policista ja velmi odmerenej a neni snim sranda, vytahnu mezinarodni ridicak a hned jse dejou divy !! Naposled si jeden zavolal druhou hlidku aby se nato sli podivat, pak me vsichni ctyri policisti prosily abych uz jel a nikdy vyc se nevracel!!!! S pozdravem Petr (Pensilvanie)
Buckethead
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No sranda, ale davej pozor. Ze srandy se to muze otocit na deportaci. Zalezi na koho narazis.
Good luck
Marcy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 05, 2006 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S mezinarodnim ridicakem Zeneva, vystavenem v CR tady v Californii problemy nedelaji, je platny na rok, bez problemu na nej pujcis auto a ani policajti zatim nikdy neremcali.
buchi
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 1:40 pm    Předmět: Premena ridicaku Odpovědět s citátem

Prosim nekoho, abz mi poradil. Byl jsem rok v Americe V Montane a udelal jsem si tam ridicak a nechal jsem si na nej vystavit i mezinarodni ridicak, coz by mi mel platit i tady v cr ale plati jen rok. Chci se zeptat jestli nevitee jak jde am. mezinarodni ridicak predelat na normalni cesky a jestli jde udelat jen nejake prezkouseni. Dik
pepa~z~floridy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 8:19 pm    Předmět: Re: Premena ridicaku Odpovědět s citátem

buchi napsal:
Prosim nekoho, abz mi poradil. Byl jsem rok v Americe V Montane a udelal jsem si tam ridicak a nechal jsem si na nej vystavit i mezinarodni ridicak, coz by mi mel platit i tady v cr ale plati jen rok. Chci se zeptat jestli nevitee jak jde am. mezinarodni ridicak predelat na normalni cesky a jestli jde udelat jen nejake prezkouseni. Dik

odpoved > nelze!
pokud jsi cesky obcan. musis si udelat cesky ridicak.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 10:20 pm    Předmět: Re: Premena ridicaku Odpovědět s citátem

buchi napsal:

Taky mezinarodni ridicak, pokud si obcan CR, v CR neplati.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com