|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červen 29, 2005 4:20 pm Předmět: Mezinarodni ridicak |
|
|
Mate nekdo zkusenosti s pouzivanim mezinarodniho ridicaku? Jeho platnost je jeden rok a vypada jako papirova knizecka a musi se ukazovat spolecne s ceskym ridicakem.
Da se s nim bezproblemu treba pujcit auto nebo uzavrit pojistku na svoje auto?
Btw, co je treba k vyrizeni je na adrese:
http://www.praha-mesto.cz/(uxosgay5ezeyif45kqe2yf45)/default.aspx?id=61461&ido=5288&sh=-1976497896 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: so leden 21, 2006 4:13 pm Předmět: Re: Mezinarodni ridicak |
|
|
| czolgos napsal: | Mate nekdo zkusenosti s pouzivanim mezinarodniho ridicaku? Jeho platnost je jeden rok a vypada jako papirova knizecka a musi se ukazovat spolecne s ceskym ridicakem.
Da se s nim bezproblemu treba pujcit auto nebo uzavrit pojistku na svoje auto?
Btw, co je treba k vyrizeni je na adrese:
http://www.praha-mesto.cz/(uxosgay5ezeyif45kqe2yf45)/default.aspx?id=61461&ido=5288&sh=-1976497896 |
v usa celkem k nicemu. podle mezinarodnich dohod by ti mel platit 6 mesicu! ovsem na Floride napr. coz vim konkretne. musis mit ridicak Floridsky do 30 dnu.
tkze je dobry tak na mesic. jinak mezianordni ridicak neni v usa uznavany dokument. oni josu totiz americane. ne to same s americany v evrope- tam maji umozneno jezdit s jejich ridicaky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andel33 Anonymní
|
Zaslal: so leden 28, 2006 11:29 am Předmět: mezinarodni ridicak |
|
|
Ahoj vsem !Ja pouzivam mezinarodni ridicak uz par let a to uz jsem v new jersey od 1997,a zatim mi zrali dost dlouho  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so únor 04, 2006 4:49 am Předmět: |
|
|
A jak teda ziskas ten Floridsky ridicak? Ja jedu v cervenci na Floridu na 5 tydnu, mam vyrizeny mezinarodni ridicak (ten jak jte psali, ze je to papirova knizecka ). Tvrdili mi, ze ho v USA berou. Jestli ne, jak jde ziskat ten Floridskej. Mam totiz v planu si tam auto pujcit... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: so únor 04, 2006 1:25 pm Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | A jak teda ziskas ten Floridsky ridicak? Ja jedu v cervenci na Floridu na 5 tydnu, mam vyrizeny mezinarodni ridicak (ten jak jte psali, ze je to papirova knizecka ). Tvrdili mi, ze ho v USA berou. Jestli ne, jak jde ziskat ten Floridskej. Mam totiz v planu si tam auto pujcit... |
Auto ti pujci i na mezinarodni(vlastni zkusenost)a na 5tydnu ti postaci.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 9:51 am Předmět: |
|
|
| Mezinarodni ridicak je moje tajna zbran! Kdyz me za neco lapnou , a policista ja velmi odmerenej a neni snim sranda, vytahnu mezinarodni ridicak a hned jse dejou divy !! Naposled si jeden zavolal druhou hlidku aby se nato sli podivat, pak me vsichni ctyri policisti prosily abych uz jel a nikdy vyc se nevracel!!!! S pozdravem Petr (Pensilvanie) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buckethead Anonymní
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 12:21 pm Předmět: |
|
|
No sranda, ale davej pozor. Ze srandy se to muze otocit na deportaci. Zalezi na koho narazis.
Good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcy Anonymní
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
| S mezinarodnim ridicakem Zeneva, vystavenem v CR tady v Californii problemy nedelaji, je platny na rok, bez problemu na nej pujcis auto a ani policajti zatim nikdy neremcali. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
buchi Anonymní
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 1:40 pm Předmět: Premena ridicaku |
|
|
| Prosim nekoho, abz mi poradil. Byl jsem rok v Americe V Montane a udelal jsem si tam ridicak a nechal jsem si na nej vystavit i mezinarodni ridicak, coz by mi mel platit i tady v cr ale plati jen rok. Chci se zeptat jestli nevitee jak jde am. mezinarodni ridicak predelat na normalni cesky a jestli jde udelat jen nejake prezkouseni. Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa~z~floridy Anonymní
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 8:19 pm Předmět: Re: Premena ridicaku |
|
|
| buchi napsal: | | Prosim nekoho, abz mi poradil. Byl jsem rok v Americe V Montane a udelal jsem si tam ridicak a nechal jsem si na nej vystavit i mezinarodni ridicak, coz by mi mel platit i tady v cr ale plati jen rok. Chci se zeptat jestli nevitee jak jde am. mezinarodni ridicak predelat na normalni cesky a jestli jde udelat jen nejake prezkouseni. Dik |
odpoved > nelze!
pokud jsi cesky obcan. musis si udelat cesky ridicak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 200 Bydliště: CA
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 10:20 pm Předmět: Re: Premena ridicaku |
|
|
| buchi napsal: | | Prosim nekoho, abz mi poradil. Byl jsem rok v Americe V Montane a udelal jsem si tam ridicak a nechal jsem si na nej vystavit i mezinarodni ridicak, coz by mi mel platit i tady v cr ale plati jen rok. Chci se zeptat jestli nevitee jak jde am. mezinarodni ridicak predelat na normalni cesky a jestli jde udelat jen nejake prezkouseni. Dik |
Taky mezinarodni ridicak, pokud si obcan CR, v CR neplati. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|