Proof of Marriage - pro Ceske urady?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proof of Marriage - pro Ceske urady?

Autor Zpráva
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 12:52 pm    Předmět: Proof of Marriage - pro Ceske urady? Odpovědět s citátem

Tohle neni tak nalehavy problem ale rad bych to vyresil. Zadam si totiz, po vice nez triceti letech o prukaz ceskeho statniho prislusenstvi. Jsem American a obcanstvi jsem dostal protoze mam manzelku Americanku. Tim padem jsem nestratil Ceske obcanstvi. Nejdrive jsem si zazadal na Ceskym Konsulatu ktery vsechno poslal na nejaky mistni urad v Praze a dostal jsem odpoved ze potrebuji ruzne dokumenty jako muj "marriage certificate" s apostilou. Moje sestra v Praze mi s tim pomaha a ja jsem ji poslal ruzne dokumenty ukazujici ze jsem porad zenaty, jako treba, "joint tax return", "House Deed" "health insurance" a ruzne ucty ukazujici ze spolu porad zijeme. Apostilu jsem tam taky poslal. Vsechno je v poradku ale urednici stejne chteji nejaky jiny doklad o tom ze jsem porad zenaty - ze jsem se nejak behem te doby nerozvedl. Jak muzu prokazat neco co se neprihodilo? Na rozdil od CR tady nemame obcanky a urady ktere maji moznost vydavat potvrzeni jestli je nekdo zenaty nebo ne. Ma nekdo napad jaky dokument bych jim mohl dat? Dekuji...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com