Znechucena diskriminaci

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Znechucena diskriminaci
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
GABINA
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 2:53 pm    Předmět: CAUKY Odpovědět s citátem

AHOJ INDIANKO...TAKY NEJAK LOUSKAM TEN TVUJ DOPIS..ALE STALE NECHAPU PROC JSES TU BYLA TAK DLOUHO..MYSLIM SI ZE POKUD JE CLOVEK NESTASTNY..TAK TO NENI PROSTREDIM ALE JE TO UVNITR CLOVEKA...A POKUD NEJSEM NEKDE STASTNA A SPOKOJENA TAK SE SEBERU A JEDU TAM KDE SE BUDU CITIT STASTNA...JAK JEDNOU NEKDO NAPSAL..DOMOV MAME TAM KDE SI POVESIME KABAT...JA ZIJI S PRESTAVKAMI V USA 10 LET A NA DISKRIMINACI JSEM NIKDY NENARAZILA...MOZNA ZE JSOU NEKTERI AMICI PRETVARENI..ALE V CESKU ZNAM TAKOVYCH LIDI TAKY HODNE..A TO PRACI..MYSLIM SI ZE SI VAZI PRACOVITE LIDI A JE JIM JEDNO ODKUD JSES...PUST VSECHNY STAROSTI ZA HLAVU A UZIVEJ SI ZIVOTA..VZDYT JE TAK KRASNY..A K TE SKOLE..NEKOMU VYHOVUJE MIT KARLOVU UNIVEZRITU A DELAT NA DOBRE POZICI A V DOBRE FIRME..A NEKOMU ZASE VYHOVUJE ZIT TREBA U MORE OBCAS SI ZAJIT DO PRACE A MIT CISTOU HLAVU...A TAK TI PREJI ABY JSI VIDELA SVET Z TE LEPSI STRANKY A SPIS VIDELA TY POZITIVNI VECI...NEZAPOMEN ZE...OPTIMISTI ZIJI DELE...CAUKYYYYYYY A HEZKY DEN....
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne napsane,ja mysli ze ona se zrovna rozesla se svym pritelem tak vidi vse cerne,to ji prejde..
vonveska

Registrace: 19. 10. 2007

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Indianko,
jsem tady po prve, Tvuj dopis mne primel, abych taky napsal par radek. Ziji na opacnem konci sveta, taky 17 let, a v podstate mam stejne nazory jako Ty. Taky mam vysokou skolu v Cesku a tady delam mene kavlifikovanou praci. Taky se setkavam se lzi a pretavarkou a jsem frustrovan povrchnosti teto spolecnosti.
Ale ... Myslim si, ze chyba je taky mne. Vyrostl jsem v Ceskoslovensku a tamni komunisticka vychova ve mne zanechala stopy. Za prve nic nas nenaucili o interpesonalnich vztazich, o tymove praci, (kolektivni prace byl jiny nesmysl) o pracovni estetice o vedeni ani nemluve. Ucili nas trhat rekordy, ale to se tady po nikom nevyzaduje, naopak, musis delat jen to a tolik, co se po tobe zada, ale musis to delat poctive. Ja si myslim, ze my Cesi jsme emocionalni a nedokazeme komunikovat, aniz bychom se u toho nepohadali. Zdejsi lidi, kdyz nesouhlasi, tak si to nechaji bud pro sebe, nebo reknou (hmm, to je zajimave, to jsem jeste neslysel apod.). Ono to vypada jako pretvarka, ale vyresi se tim konflikt. Cesi se snazi kazdeho presvedcit, ze jsou chtrejsi, takove oni potom oznaci smart a...
U nas jsme byli zvykli, ze se platilo za vzdelani. Platy byly transparentni a kazdy vedel, kdo kolik vydelava. Tato spolecnost ja zalozena na penezich, to nelze poprit. Pokud pracujes v soukrome firme, tak tvuj plat neni meritkem, kolik toho dovedes, ale jak umis vyjednavat a jak se umis sama prodat. A toto je pro nas kamen urazu. Business je motorem vsude na svete. Komunismus to chtel zmenit, ale jaksi to neslo. Business a emoce nejdou dohromady. Ja si myslim, ze Ty jsi, (stelne jako ja), citliva a emocionalni osobnost. Ale svet bohuzel nezmenime. Musime se naucit v nem zit. Lidi dobri i lidi spatni se najdou vsude jak v Americe, tak v Nemecku nebo v Cesku. Ja Ti preji, aby sis nasla svuj domov (ja mam taky srdce na Morave) a pak objevis stesti sama v sobe.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co amíci, jak se Vám žije v zemi zaslíbené? Dolar de do prdele, průměrný plat budete mít za chvilku menší než v Česku... Nechápu, jak můžete makat za pár babek pro tupé amíky--
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Tak co amíci, jak se Vám žije v zemi zaslíbené? Dolar de do prdele, průměrný plat budete mít za chvilku menší než v Česku... Nechápu, jak můžete makat za pár babek pro tupé amíky--

Nemozu si stezovat. Za $90k rocne se mam vic nez dobre.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

Souhlas. A navic stesti si nejde zaplatit. I kdybys vydelaval miliardu $$$ mesicne.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
[1] Tak co amíci, jak se Vám žije v zemi zaslíbené? Dolar de do prdele, průměrný plat budete mít za chvilku menší než v Česku... Nechápu, jak můžete makat za pár babek pro tupé amíky--

[2] Nemozu si stezovat. Za $90k rocne se mam vic nez dobre.

Souhlas. A navic stesti si nejde zaplatit. I kdybys vydelaval miliardu $$$ mesicne.

S kterou quote souhlasis? Prvni anebo druhou?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

I kdybys vydelaval miliardu $$$ mesicne.

No, ale kdybych vydělával miliardu dolarů za měsíc, tak by mi to vyřešilo mnoho problémů. Very Happy
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
průměrný plat budete mít za chvilku menší než v Česku...

No, je mi to dosti jedno co je průměrný plat. Jde mi o to, jaký je plat v mém oboru.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

... Nechápu, jak můžete makat za pár babek pro tupé amíky--

Rád pracuji pro tupé lidi. Kdyby moji klienti byly chytří, tak by mě asi moc nepotřebovali. .... i když valná většina klientů jsou docela bystří ....
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2007 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

Jasne ze 90 nemusi stacit kazdemu, zalezi jaky mas standard, jestli nekdo potrebuje napriklad drahe auta v garazi a aby se mohl chvalit tak to urcite stacit nebude.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 27, 2007 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonyme,P.Nicholasi a nevim jeste jak. Uz dlouho ctu tve ubohe prispevky a neda mi to nereagovat. Pominu-li to, ze jsi po peti letech (i s GC po manzelstvi) dosahl jen pozice barmana, tak je mi te hrozne lito. Ja zdaleka nemel takovy education jako ty,ale presto jsem se do roku naucil AJ a do dalsich dvou let jsem mel svou firmu ,kde jsem zamestnaval od 15 lidi nahoru,podotykam bez cerveneho diplomu v CR, troubo !!!!A co rict k tvemu neustale omilanemu PRAHA, PRAHA, PRAHA.... Uvedom si, ze ne vsichni z 10 mio obyvatel CR se tam muzou odstehovat a ze v jinych regionech je situace daleko dramatictejsi ty Praho....Vim, ze tve ego ti to nikdy nedovoli aby si to zde priznal,ale jsem si jist, ze prijde den a vse si uvedomis a budes litovat,ze jsi se vratil.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com