|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1279 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 12, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Nechapu proc dnes nemuzou udelat Auto jako Chevy Nova.
|
Nova? To snad bylo jedno z nejhorších aut, ne?
| AzPete napsal: |
To co jsem mel ja melo "straight Six"... pneumatiky se protocily,zralo to malo.Oteverel si kapotu a co jsi vydel byl motor,alternator,baterie,starter,par kablu a dokonce tam bylo misto pro ruce,v pripade zes jsi chtel vymenit svycky.
Jina doba. |
Jo, byla to jiná doba. Mám dojem že lidi básní o dřívějších autech, cenách, stylu života, atd. né protože to dříve bylo lepší, ale protože byli mladí a bylo jim dobře.
Kdyby dnes GM postavil Novu, tak by to nikdo nekoupil.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 878 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st září 12, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: |
Jo, byla to jiná doba. Mám dojem že lidi básní o dřívějších autech, cenách, stylu života, atd. né protože to dříve bylo lepší, ale protože byli mladí a bylo jim dobře. |
Tomuhle se tusim rika v odbornych kruzich nostalgie .
Pete, mam dotaz - proc Te tak zaujal Crossfire??? Me se tohle auto nejak nedari zaradit od te doby, co jsem videl tu reklamu s Celine Dion. Neni to muscle jako treba Vette nebo Mustang, neni to japonsky sport jako Z nebo RX-8 ani compact jako Evo nebo STi, nejak to ani zase az tak moc nezapada mezi chick cars jako Miata a Solstice/Sky.
Nemel by jsi jako milovnik muscle cars cekat na nove Camaro a Challenger? I know I am. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 970 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st září 12, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Když už se to tady rozjelo o autech, tak se zeptám vás zkušenějších. Zdá se mi to nebo diesly nejdou v USA tak na odbyt, jako v Evropě? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 970 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st září 12, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Jo, byla to jiná doba. Mám dojem že lidi básní o dřívějších autech, cenách, stylu života, atd. né protože to dříve bylo lepší, ale protože byli mladí a bylo jim dobře.  |
No nevim mlynku, já jsem mladej teďka a líbí se mi více starší auta Tak do roku než byla v USA ropná krize se vyráběly slušný. Pak to šlo všechno skopce na úkor úspor váhy, spotřeby apod. Samozřejmě byly nějaké světlé výjimky.
Kdybych si mohl vybrat mezi těmato dvěma, tak bych volil to starý
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtoph-1106-highlight-shelby.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Ta nova verze - replica byl velice dobry tah od Fordu a je fakt ze vypada dobre. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Když už se to tady rozjelo o autech, tak se zeptám vás zkušenějších. Zdá se mi to nebo diesly nejdou v USA tak na odbyt, jako v Evropě? |
I kdyz se tu vic dieslu vyskytlo a lide je kupuji ve vetsim mnozstvi tak urcite se to neda porovnat k Evrope. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: st září 12, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | czolgos napsal: | | Když už se to tady rozjelo o autech, tak se zeptám vás zkušenějších. Zdá se mi to nebo diesly nejdou v USA tak na odbyt, jako v Evropě? |
I kdyz se tu vic dieslu vyskytlo a lide je kupuji ve vetsim mnozstvi tak urcite se to neda porovnat k Evrope. |
Moc se nedivim kdyz je tady diesel (nafta) drazsi nez benzin 93 a tady, kde bydlim, ho maji jenom na dvou pumpach ve meste. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | pdmlynek napsal: |
Jo, byla to jiná doba. Mám dojem že lidi básní o dřívějších autech, cenách, stylu života, atd. né protože to dříve bylo lepší, ale protože byli mladí a bylo jim dobře. |
Tomuhle se tusim rika v odbornych kruzich nostalgie .
Pete, mam dotaz - proc Te tak zaujal Crossfire??? Me se tohle auto nejak nedari zaradit od te doby, co jsem videl tu reklamu s Celine Dion. Neni to muscle jako treba Vette nebo Mustang, neni to japonsky sport jako Z nebo RX-8 ani compact jako Evo nebo STi, nejak to ani zase az tak moc nezapada mezi chick cars jako Miata a Solstice/Sky.
Nemel by jsi jako milovnik muscle cars cekat na nove Camaro a Challenger? I know I am. |
Vsak ja cekam. Ja jsem testoval Crossfire a byl jsem s nim "docela" spokojen.
Automobilky se vraceji ke svym minulym a uspesnym modelum a Nostalgie je ten duvod a penize taky. Protoze ma generace si ty auta pamatuje a ted si je konecne muze dovolit koupit. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | AzPete napsal: | Nechapu proc dnes nemuzou udelat Auto jako Chevy Nova.
|
Nova? To snad bylo jedno z nejhorších aut, ne?
| AzPete napsal: |
To co jsem mel ja melo "straight Six"... pneumatiky se protocily,zralo to malo.Oteverel si kapotu a co jsi vydel byl motor,alternator,baterie,starter,par kablu a dokonce tam bylo misto pro ruce,v pripade zes jsi chtel vymenit svycky.
Jina doba. |
Jo, byla to jiná doba. Mám dojem že lidi básní o dřívějších autech, cenách, stylu života, atd. né protože to dříve bylo lepší, ale protože byli mladí a bylo jim dobře.
Kdyby dnes GM postavil Novu, tak by to nikdo nekoupil.
 |
Ale koupil Mlynku,Ty jsi patrne zachytil ty posledni "Novy" ktere byly ostuda a delane na pul s Toyotou. http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Nova
Ja jsem myslel Chevy Novy ktere se vyrabely v takzvane "treti generaci (1968-1974). Ja jsem mel 1971,two door,with straight six. Koupil jsem ho za 900$,skoro melo najeto 100K a druhy den jsem jel z Californie do Upstate New York.To Chevy jsem mel necely dva roky,najel jsem na nem skoro 30K a za tu dobu jsem jen vymenil prepinac na dalkove svetla. Rychle,spolehlive,jednoduche,dobre auto.
V 75. roce zmenily design a uz to slo potom dolu,vice elekroniky,katalyzator apod. Jina doba. Arizona ma take jedno vyhodu. Sucho a mirne zimy. Je tady hodne zachovalych a predelanych Aut,ktere jsou jak nove. Take mame hodne srazu majitelu a to se jen kocham. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 6:58 am Předmět: |
|
|
No vidim ze se vam asi v US nezije spatne co?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:56 am Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | No vidim ze se vam asi v US nezije spatne co?  | Doufam, ze to myslis ironicky.
AZ Pete zije v USA pres 30 let, cili ma zrejme neco nasetreno.
Nemysli si, ze si muzes takove auto koupit po rocnim pobytu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | No vidim ze se vam asi v US nezije spatne co?  | Doufam, ze to myslis ironicky.
AZ Pete zije v USA pres 30 let, cili ma zrejme neco nasetreno.
Nemysli si, ze si muzes takove auto koupit po rocnim pobytu.  |
Tak to mi prislo jasne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 2:26 pm Předmět: Auta v USA |
|
|
Ja nevim jak vy ale ja radci sportovnejsi modely. mnela jsem Camaro, Dodge Intrepid a ted Pontiac Grand AM GT a jsem s tim spokojena, v praci mam Lexus 2007 a neni o co stat. Kaslu na nejaky BMW a Medcedes, neni problem ho koupit ale kdo to ma opravovat?
myslim ze neni problem kopit nove auto v USA po 2 letech pobytu, od toho jsou splatky + zlepseni kreditu, kdyz to auto splatite za 2 roky muzete vesele setrit dalsi 2 na nove a to pak koupite hotove. Chce to trochu dispipliny panove... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 6:01 pm Předmět: |
|
|
Ja mam novou Mazdu MPV a jsem zcela spokojen, Japonak je proste japonak. Evropa je Cool ale jak psala Marcibrno, tak tady v US moc kvalitni asi nejsou....
A Ameriku uz nechci videt, na zacatku pobytu v US jsem uz nastrkal nejmene 10 000 jen na opravy, ted uz jedine jen nove, a jak psala Marcibrno, tak to zlepsuje i kredit
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarret
Registrace: 19. 06. 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: CZ
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
| hm hm,us auta se mi moc libi,treba Dodge,Chevy atd...v CZ mam a podotykam ze jsem moc spokojeny Citroen Xsara Picasso,TDi,vozim v nem moje dvocata a zenu,takove evropske auticko pro celou rodinu a v praci Skoda Octavia FSI 2.litr.V obou pripadech velmi dobre pojezdeni |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|