|
|
| Autor |
Zpráva |
Kocka Anonymní
|
Zaslal: so září 01, 2007 12:36 pm Předmět: Svatba a trestni rejstrik |
|
|
Koncem zari se budu konecne vdavat, aby jsem se tady stala legalni. Ja jsem tady byla 3 roky legalne jako studentka a ted je to rok co jsem tady nelegalne.
Bereme se z lasky a uz spolu i dlouho bydlime. Vsechny papiry mam vyplnene a nachystane, ale mam jeden a asi docela dost vazny problem.
V cervenci me zavreli a tak mam ted na svem jmene misdeamenor. K soudu mam jit v rijnu a snad to dopadne dobre a vymazou mi to z rejstriku. Muj pritel ma ten samy problem. Jak se na to imigracka diva, kdyz mate trestni zaznam? Muze to by problem? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 490 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so září 01, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| A jakej pak to je tresny zaznam? Popis situaci, zalezi co jsi provedla a kouka se take na to, jestli to bylo ucelove a nebo nechtene. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 148 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: so září 01, 2007 8:49 pm Předmět: Re: Svatba a trestni rejstrik |
|
|
| Kocka napsal: | Koncem zari se budu konecne vdavat, aby jsem se tady stala legalni. Ja jsem tady byla 3 roky legalne jako studentka a ted je to rok co jsem tady nelegalne.
Bereme se z lasky a uz spolu i dlouho bydlime. Vsechny papiry mam vyplnene a nachystane, ale mam jeden a asi docela dost vazny problem.
V cervenci me zavreli a tak mam ted na svem jmene misdeamenor. K soudu mam jit v rijnu a snad to dopadne dobre a vymazou mi to z rejstriku. Muj pritel ma ten samy problem. Jak se na to imigracka diva, kdyz mate trestni zaznam? Muze to by problem? |
nemelo by to vadit ale vsechno musi byt skoncene...pokuta zaplacena atd. Nesnaz se to nejak skovat, rekni/napis presne co stalo. Lhat USCIS je horsi nez dostat misdemeanor za par gramu marjanky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kocka Anonymní
|
Zaslal: so září 01, 2007 11:38 pm Předmět: |
|
|
oba dva mame simple battery...on z cervna a ja z cervence...pro mne je to muj prvni prestupek...zmlatila jsem svou byvalou spolubydlici, ktera mi ukradla docela dost penez. Byla jsem v jailu jen dva dny a dostala jsem $50 cash bond.
Pro meho pritele to byl druhy prestupek, takze jeste ted sedi, ale konecne bude propusten pristi tyden. Trochu se nam to zvrtlo, ale clovek se uci...
Jinak dekuji za odpovedi. Ja samozrejme lhat nebudu..ja to ani neumim. Doufam, ze mi to u soudu dopadne dobre |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 479 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne září 02, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
Kocko,vsechno bude zalezet na soudci. Zakony se v Americe dost manipuluji.Udelas dobry dojem a to ti pomuze. Neznam Te a tve chovani,takze hodne stesti. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 148 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út září 04, 2007 1:54 am Předmět: |
|
|
| Kocka napsal: | oba dva mame simple battery...on z cervna a ja z cervence...pro mne je to muj prvni prestupek...zmlatila jsem svou byvalou spolubydlici, ktera mi ukradla docela dost penez. Byla jsem v jailu jen dva dny a dostala jsem $50 cash bond.
Pro meho pritele to byl druhy prestupek, takze jeste ted sedi, ale konecne bude propusten pristi tyden. Trochu se nam to zvrtlo, ale clovek se uci...
Jinak dekuji za odpovedi. Ja samozrejme lhat nebudu..ja to ani neumim. Doufam, ze mi to u soudu dopadne dobre |
V kterym statu jsi? A meste? Na tom totiz zalezi....Vysvetlim az dostanu odpoved... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kocka Anonymní
|
Zaslal: út září 04, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Jsem v Atlante, GA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hburg24
Registrace: 02. 12. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
| zalezi na tom hodne, meljsem podobny problem, nejhorsi je pokud jsi nekoho napdla. bohuzel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|