získání občanství

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

získání občanství
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymni,
Nechapu tvou odpoved, myslim ze jsem to napsal docela strucne. Psal jsem CR1 na dva roky, ale ze zadat muze az po 3 letech co bude mit PRC.
I really do feel like "spinnig wheel"
Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 7:18 pm    Předmět: gc Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Anonymni,
Nechapu tvou odpoved, myslim ze jsem to napsal docela strucne. Psal jsem CR1 na dva roky, ale ze zadat muze az po 3 letech co bude mit PRC.
Bucky

asi tak - ty dva roky co mas conditional PRC se to tech tri let zapocitavaji. zadat muzes po trech letech ode dne vystaveni GC bez ohledu jna to ze ty prvni dva roky byla 'conditional".
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 11:23 pm    Předmět: Re: gc Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
BUCKETHEAD napsal:
Anonymni,
Bucky

asi tak - ty dva roky co mas conditional PRC se to tech tri let zapocitavaji. zadat muzes po trech letech ode dne vystaveni GC bez ohledu jna to ze ty prvni dva roky byla 'conditional".

Je to presne tak....
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazky ohledne ziskani obcanstvi jsou popsany na strankach uscis.gov v sekci Services and Benefits - Citizenship - A Guide to Naturalization.
Je tam PDF soubor ke stazeni (M-476, A Guide to Naturalization (1239KB PDF)), kde se dozvis odpovedi na otazky ohledne ziskani obcanstvi.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com