zadost o prodlouzeni B1 a co dal

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zadost o prodlouzeni B1 a co dal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS
Autor Zpráva
lenka11111
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 6:36 pm    Předmět: zadost o prodlouzeni B1 a co dal Odpovědět s citátem

Muzete mi prosim nekdo poradit?
Dne 28. cervna jsem pozadala o prodlouzeni B1, na I-94 mam ze musim opustit USA 2. srpna.
Potrebovala bych poradit v tomhle:

1) Pokud mi neprijde odpoved do 2. srpna a ja tu zustanu budu tu stale legalne? Docetla jsem se ze pokud mi tu zadost schvali tak by to melo byt v poradku. Co se ale stane v pripade ze mi zadost neschvali jsem se nikde nedocetla. Budou povazovat ze muj pobyt tady byl nelegalni?

2) zadala jsem o prodlouzeni o do 15. zari. co se stane v pripade ze i do te doby odpoved nedostanu? Musim opustit staty do toho 15. zari nebo musim pockat na odpoved?

3) kdyz odjedu pred obdrzenim odpovedi ale po datumu co mam v I-94 a zpetne mi prijde ze mi prodlouzeni nebylo schvaleno bude to take nelegalni?

Nechci mit zbytecne problemy, tak bych chtela poradit jestli s tim nema nekdo zkusenosti.

Moc dekuji !!!
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsi zadala o prodlouzeni I-94, pak do jejiho vyrizeni nesmis opustit USA. Tim padem jsi porad legalni - at ji schvali a nebo ne. Obvykle Ti odpovi pred datem, o ktere jsi zadala, ale ve velice kratkem terminu (ja zadala o pulku srpna a dali mi do 20.8., ovsem odpoved jsem dostala 10 dni pred 20.8.) - coz komplikuje nakup zpatecni letenky.

Legalni budes v kazdem pripade: at Tvoji zadost schvali nebo ne; v obou pripadech Ti daji datum, do kdy mas opustit USA. S ohledem na pripadne dalsi visits doporucuji toto datum dodrzet.

P.S. USCIS obvykle prvni zadosti o prodlouzeni I-94 schvaluje az na 6 mesicu (max doba) pokud o toto pozadas a rozumne zduvodnis. Zakon Ti sice umozni pozadat znovu, ale 95% techto zadosti byva zamitnuto ... tedy prvni prodlouzeni ano, druhe uz ne. Logicke, ze?

Jinak: odhaduji, ze tak 6. zari Ti prijde notice, ze Tvoji zadost o prodlouzeni do 15.9. schvalili a ze do 15.9. mas opustit USA. Docela rada bych vedela, o kolik dnu jsem se sekla Wink. Dej vedet, OK?

HODNE STESTI !!!!!!!!!!!!!
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a pokud Ti pred 15.9. odpoved neprijde, sjednej si info-pass appointment na local immigration office.

Ovsem podle me tu odpoved dostanes - ale na posledni chvili. Oni si davali na cas ... Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com