|
|
| Autor |
Zpráva |
Helena Anonymní
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 8:16 pm Předmět: Mam jeste sanci ziskat ID nebo DL?? |
|
|
Zdravim vsechny.
Mam dotaz. Mam stale platny WI ridicak, jeho platnost mi ale konci na zacatku zari. Prodlouzit si ho uz nemuzu, jelikoz jsem ilegal a chteji ted pri prodluzovani videt doklad, ze jsem tu legalne (tzn.platny pas s vizem a bilou kartou, coz nemam).
Mam nejakou sanci nejak ziskat US ridicak nebo ID v jinem state? Staci mi ID, jde mi totiz o to, ze po USA dost litame a proto potrebuju nejaky platny US doklad. Tutiz az mi zacatkem zari vyprsi platnost myho ridicaku, mame po litani..
Momentalne mam jen platny WI ridicak koncici zacatkem zari a mezinarodni ridicak. Pas mam neplatny s platnym vizem.
Snad jste pochopili o co mi jde...
Budu vdecna za jakoukoliv radu ci pomoc.
Helena. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
| Precti si prispevky v rubrice DRIVERS LICENSE. Vypada to ze to muzes jeste obnovit v Michigan. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
Ja vim, ze to v Michigan snad jeste jde. Ale bude jim stacit muj WI ridicak? Budu muset delat vsechny testy znova? Pas mam neplatny..
A navic v Michigan nikoho neznam, takze nemam proof of address.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Ja vim, ze to v Michigan snad jeste jde. Ale bude jim stacit muj WI ridicak? Budu muset delat vsechny testy znova? Pas mam neplatny..
A navic v Michigan nikoho neznam, takze nemam proof of address.  |
Nejjednodussi pro Tebe bude si udelat CESKY PAS a litej si treba do haleluja.
Pisk. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 11, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
Heleno,
Vyrid si Cesky pas a pak vymena z WI DL do MI DL je snadna cesta. Nemusis delat znovu testy, jelikoz te maji v pocitaci ze mas platny americky ridicak.
Podivej se na prispevek co jsem psal v DL sekci.
Nemusis mit adresu v MI staci kdyz jsi nejakou najdes privatni na googlu, nebo nekde jinde.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Heleno,
Vyrid si Cesky pas a pak vymena z WI DL do MI DL je snadna cesta. Nemusis delat znovu testy, jelikoz te maji v pocitaci ze mas platny americky ridicak.
Nemusis mit adresu v MI staci kdyz jsi nejakou najdes privatni na googlu, nebo nekde jinde.
Zdar Bucky |
Diky za rady. Situace je trosku komplikovanejsi, ponevadz nemam ceskou obcanku, vyrizeni noveho pasu mi bude trvat zhruba pul roku. V tu dobu bude uz samozrejme WI ridicak neplatny..
Lita tu nekdo vnitrostatne jen s ceskym pasem? Ja myslim, ze je to asi dost riskantni nebo se pletu? Clovek nikdy nevi, na koho narazi a kdo se v tom zacne stourat..
Dik, Helena. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 11, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Helena napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Heleno,
Zdar Bucky |
Diky za rady. Situace je trosku komplikovanejsi, ponevadz nemam ceskou obcanku, vyrizeni noveho pasu mi bude trvat zhruba pul roku. V tu dobu bude uz samozrejme WI ridicak neplatny..
Lita tu nekdo vnitrostatne jen s ceskym pasem? Ja myslim, ze je to asi dost riskantni nebo se pletu? Clovek nikdy nevi, na koho narazi a kdo se v tom zacne stourat..
Dik, Helena. |
To ze ridicak bude expired nevadi, daji ti ridicak novy.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Helena Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Bucky, poslala jsem ti dotaz do DL sekce. Muzes tam prosim mrknout? DIky. |
|